kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - admin

Sayfa: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 294
3541
Site Tanıtımları / Radyo Dinlemek İçin En Doğru Adres
« : Kasım 24, 2015, 04:04:06 ÖS »
Radyo Dinlemek İçin En Doğru Adres

Eskiden radyo kanalları ancak radyo ismiyle bilinen özel cihazlar sayesinde dinlenebiliyordu ancak günümüzde artık radyo dinlemek oldukça kolay duruma gelmiştir. Bu durumda tabi ki internetin katkısı çok büyüktür. Gelişen teknolojiyle birlikte internetin her alanda kullanılıyor olması radyo kanallarını dinlemeyi de oldukça kolay bir duruma getirmiştir.
Radyodinlebe internet sitesi de internet kullanıcılarının rahatlıkla radyo yayını dinlemelerine olanak tanıyan, kaliteli hizmet veren sitelerden bir tanesidir. Sitenin avantajlarından yararlanarak radyo yayınlarını dinlemek için istediğiniz zaman siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitede milyonlarca kişi tarafından dinlenen Kral fm kanalı olmak üzere çok sayıda radyo kanalını bulabilir ve kesintisiz bir şekilde dinleyebilirsiniz.


3542
Site Adı : Magazinbizden.com

Site Konusu : Sosyal Medya, Magazin, Sağlık ve Güzellik haberleri - Magazinbizden.com

Site Açılış Tarihi : Şubat 2015

Site Tanıtım Mesajı : Magazinbizden.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile en güncel Magazin haberlerini takip etme fırsatı bulabilirsiniz.

Magazin dünyasında olup biten her türlü Haber ve gelişme, magazinbizden.com ziyaretçilerine anbean sunulmaktadır. Site üzerinde sadece magazin haberleri değil, güncel ekonomi haberleri, spor haberleri ve teknoloji haberleri de kendine yer bulmuştur.

Birbirinden faydalı güzellik tüyoları, sitedeki Sağlık ve Güzellik haberleri bölümünde bulunabilecektir. Sağlığınız için son derece yararlı öneriler, daha güzel görünmek için dikkat edilmesi gereken hususlar, cilt bakımı ve saç bakımı üzerine bolca sayıda makale ile çok daha fazlası sitede mevcuttur.

Sinema dünyasında yaşanan gelişmeler, vizyona girecek olan filmler hakkında bilgiler, yeni çıkan cep telefonları için incelemeler de yine sitede görebileceğiniz içeriklerden sadece bazılarıdır.

Magazinbizden.com editörleri, sosyal medyayı son derece aktif biçimde kullanmaktadır. Siz de sosyal medyaya sıklıkla girmekte iseniz, Magazinbizden sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Her türlü magazin haberinden ilk olarak haberdar olmayı arzu eden Twitter kullanıcıları, twitter.com/Magazinbizden sayfasına abone olabilir.

Facebook hesabınız varsa, Facebook.com/magazinbizdencom adresini beğenerek, birbirinden eğlenceli video, fotoğraf ve habere ulaşma şansı elde edebilirsiniz.

Magazinbizden platformu pinterest.com/magazinbizden - plus.google.com/+magazinbizden ve magazinbizden.tumblr.com sayfalarını da en aktif şekilde kullanmaktadır. Sosyal medyaya ilgi duyanlar, tüm bu sayfalara abone olabilir.

https://twitter.com/Magazinbizden
https://plus.google.com/+magazinbizden
https://www.pinterest.com/magazinbizden
https://www.facebook.com/magazinbizdencom
http://magazinbizden.tumblr.com

3543
Site Tanıtımları / Ankara Kumlama Cam Desenleri
« : Kasım 23, 2015, 08:37:02 ÖS »
Ankara Kumlama Cam Desenleri

Ankara kumlama cam desenleri de son dönemlerde kitleler tarafından en sık tercih edilen ürünlerden birisi haline dönüştü. Bu anlamda Eraydus.com ailesi olarak her zaman sizlere kalite odaklı bir çalışma fonksiyonu ortaya koyuyor, alanında profesyonel olan teknik kadromuz ile beraber sorunsuzca duşakabin Ankara hizmeti almanızı sağlıyoruz. Firmamız sadece Ankara genelinde yaşayan hanelere hizmet vermekte ve diğer iller için hizmet sunamamaktadır.

Bu anlamda en uygun Ankara duşakabin fiyatlarına ulaşmak web sitemiz aracılığı ile mümkün olacağı gibi, alacağınız ürünler ile beraber tüm banyonuzu sıfırdan yenileme fırsatınız olacak! Evinizi değiştirmeye banyodan başlamanın tam zamanı! duşakabin fiyatları Ankara konusunda üstün nitelikli çözüm önerilerimiz ile beraber detaylıca fikir alabilecek ve kumlama cam desenlerini de inceleme fırsatı bulacaksınız.


3544
Sohbetsoft.com – Binlerce kişi ile sohbet şansı tanıyor

Her gün sohbet odaları kapsamında binlerce kişiye imkanlar sunan web sitemiz Sohbetsoft.com alanında profesyonel bir kadroya sahip ve arkadaşlık ilişkilerini de böylelikle ileriye taşımayı ihmal etmemektedir. Biz de bu kapsamda en güzel ve en keyifli arkadaşlık ortamlarını kurabilmeniz doğrultusunda ayrıntılara değiniyor, bu şekilde arkadaşlık bağlarını da daha güçlü bir hale dönüştürmenize olanaklar sağlıyoruz.

Bilindiği üzere chat odalarını yapı bakımından güçlü bir hale dönüştürmek ve binlerce kişiye aynı anda kaliteli hizmet sağlamak adına altyapımızı da en iyi şekilde kurguluyor, sohbet anlamında fırsatları sizlerle buluşturma doğrultusunda da ince eleyip, sık dokuyoruz. Sizin de hedefinizde kalite var ise hemen siteye girişinizi yapın ve yeni insanlarla tanışabilmenin tadını çıkartın.


3545
Site Tanıtımları / Lider100.com - Bedava Toplist ekle
« : Kasım 20, 2015, 08:17:24 ÖS »
Site adı : Lider100.com

Site başlığı : Lider100.com - Bedava Toplist ekle

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Mayıs 2004

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : İnternet sitenize her gün çok sayıda kişi girsin isterseniz, hemen Lider100.com adresine bağlanın. Türkiye'nin en iyi toplist sitelerinden olan Lider100'e tamamen ücretsiz olarak sitenizi ekleme fırsatı bulabileceksiniz. Yaptıracağınız kayıt sayesinde, sitenize Lider100 kaynaklı birçok ziyaretçi giriş yapacaktır.

Bir toplist ekle sitesi olan Lider100.com üzerine sitenizi eklemek son derece kolaydır. Site Ekle menüsünü açarak, eklemek istediginiz sitenin adresini, ilgili kutucuğa yazıyorsunuz. Bir sonraki adımda ise; site başlığı, site hedef kelimeleri, site açıklaması ve site kategorisi seçimi yapılmaktadır. Ve son olarak e-posta adresinizle beraber şifrenizi oluşturarak, kaydınızı tamamlayabileceksiniz.

Sitenizin hitini arttırmak için pek çok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler arasından, ücretsiz ve bir o kadar da etkili olanı, Lider100 sitesine toplist eklemektir. Siz de sitenizi, bu adrese kayıt ederek, hiçbir ücret ödemeden hitinizi yükseltin.

Sitesi olan herkesi, Lider100'e davet ediyoruz.

http://www.lider100.com

3546
Web Site İsmi : Betaasansor.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Asansör Montaj ve Bakım Hizmetleri | Betaasansor.com

Telefon : 444 2 704

Firma İsmi : Beta Asansör

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ocak 2002

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Beta Asansör Sistemleri, imza atmış olduğu başarılı işlerle, sektöründe her geçen gün daha da ileriye doğru gitmektedir. İzmir Yeni Fuar Alanı ve Kars Havaalanı için asansörler, Beta Asansör tarafından yapılmıştır. Bu ve benzeri çok sayıda önemli projede, Beta asansor firmasının parmağı vardır.

Siz de asansör ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız, Beta Asansör ile irtibat sağlayabilirsiniz. Sadece Asansör montaj hizmetleri değil, asansör arıza giderme ve bakım hizmetleri de firma tarafından karşılanmaktadır.



Asansörlerinizin en sağlıklı şekilde çalışması için, asansör firmaları ile anlaşarak düzenli aralıklarla bakım hizmeti almanız elzemdir. Bakım ihtiyaçlarınızı, son derece makul fiyatlarla sektörün lider firması Beta Asansör ile karşılayabilirsiniz.



Apartman ve site yöneticileri, asansör İstanbul adresine bağlanarak, buradan Beta Asansör ile irtibat sağlayabilir.

Sunulan hizmetler ile ilgili aklınıza takılan her türlü suali, 444 2 704 numaralı telefonu arayarak sorabilirsiniz.


3547
Site İsmi : Yigitdedeoglu.com

Sitenin Başlığı : İleri sürüş teknikleri uzmanı Yiğit Dedeoğlu

Telefon : 0216 490 0 139

Domain Kayıt Zamanı : Şubat 2008

Tanıtım ve Açıklamalar : Yigitdedeoglu.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, ileri sürüş teknikleri uzmanı olan Yiğit Dedeoğlu'nu yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Yiğit Dedeoğlu; TOSFED Gözetmen Lisansı, İleri ve Defansif Sürüş Teknikleri Eğitmen Lisansı, Türk Kızılayı İlk Yardımcı Sertifikası, M.E.B Direksiyon Usta Öğretici Sertifikası ve çok daha fazla sertifikaya sahiptir. Yiğit Dedeoğlu'nun sahip olduğu sertifikaları görmek adına sitedeki 'Hakkında' sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Profesyonel Sürüş Tekniklerini, uzmanından öğrenmek isteyenler, hiç tereddüt dahi etmeden Yigitdedeoglu.com sitesine bağlanarak, buradan eğitim talebinde bulunabilir. Alacağınız ileri sürüş kursu sayesinde, sürüş konusunda son derece kıymetli yetenekler edinebilirsiniz.

Ralli tekniklerini öğrenmek isteyenler, güvenli sürüş konusunda uzman olmayı arzu edenler, Yiğit Dedeoğlu'ndan sürüş eğitimi alabilir.

Ağır vasıta ve toplu taşıma araçları kullanımı konusunda ileri sürüş teknikleri eğitimi alarak, işinizi en doğru ve en güvenli şekilde yapma şansı elde edebileceksiniz.

Dünya üzerinde her gün çok sayıda insan trafik kazasında hayatını kaybediyor veya kalıcı hasarlara maruz kalabiliyor. Hem kendinizi hem de canını size emanet eden yolcularınızı tehlikeye atmamak adına, siz de uzmanından sürüş eğitimleri alınız. Eğitim sonrasında, hata yapma oranınız son derece azalacak ve çok daha güvenli bir sürüş gerçekleştirebileceksiniz.

Yiğit Dedeoğlu, ileri sürüş eğitimlerinin yanı sıra; reklam, dizi ve film çekimleri için pilot desteği, Kaza İnceleme ve Sebep Analizi ile sürücü değerlendirme hizmetleri de sunmaktadır.

3548
Yatırımımı dolar ve altına bölüştürmeli miyim?

Birikmişiniz var ve dolar yada altına yatırım yapmak mı istiyorsunuz? Bu anlamda hem doların, hem de altının ciddi yükseliş içerisinde olduğunu düşündüğümüz zaman, her iki bölge içinde bölüştürülmüş yatırımlar yapmak daha makuldür. Bu şekilde hem sağlam bir değerlendirme içerisinde olacak, hem de konuya karşı daha fazla bilgi sahibi olma şansına ulaşacaksınız!

Bilindiği gibi altın yorumları ve dolar yorumları son dönemlerde profesyonel borsacılar tarafından fazlası ile değerlendirme altında tutuldu ve konu hakkında bilgi sahibi olacağınız ortamların yaratılmasına neden oldu! Biz de bu aşamada web sitesi olarak en detaylı şekilde hem dolar, hem de altın fiyatlarında ki yükselişi ele alarak bir yatırım yapabileceğiniz ortamlar yaratmaya dikkat ediyoruz. Böylesi doğru bir mantık altında ise sizlerin profesyonel borsacı tavsiyelerine uyarak doğru yatırımlar yapma şansınız söz konusu olabilmektedir.


3549
Site Tanıtımları / Medicorium.com Obezite cerrahisi
« : Kasım 20, 2015, 12:18:03 ÖÖ »
Site İsmi : Medicorium.com

Site Konusu : Medicorium.com Obezite cerrahisi

Domain Kayıt Zamanı : Eylül 2004

Merkezin ismi : Murat Üstün Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi

Adres : Mim Kemal Öke caddesi No:11 K:2 Nişantaşı / Şişli İSTANBUL

Merkez Telefon Numarası : 0212 234 00 01

Gsm : 0552 413 11 43

Tanıtım ve Açıklamalar : Aşırı kilolarınızdan kurtulmanın vakti geldi. İstanbul Nişantaşı içerisinde faaliyet gösteren Murat Üstün Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezine uğrayarak, fazla kilolarınıza elveda diyebilirsiniz.

Kilolarınız nedeniyle rahat yürüme imkanı bulamıyorsanız, fazla kilolarınız çeşitli sağlık problemlerine yol açıyor ise, siz de obezite cerrahisi yöntemini denemelisiniz.

Medicorium Obezite ve Metabolik Cerrahi merkezinde en uygun fiyatlarla obezite ameliyatı yapılmaktadır. Obezite ameliyatı olmadan evvel, aklınıza takılan sorular var ise, bu soruları site vasıtasıyla dile getirebilirsiniz. Sitedeki Doktora Soru Sor bölümüne bağlanarak, buradan Dr. Murat Üstün beye her türlü suali sorma şansını elde edebileceksiniz.

Medicorium.com sitesinde, tüp mide ameliyatı, mide balonu ve benzeri konular hakkında son derece aydınlatıcı makaleler yer almaktadır. Merkeze uğrayarak hizmet almadan evvel, sitedeki makaleleri incelemenizi öneriyoruz.

Mide küçültme ve diğer operasyonlar sonrasında dikkat edilmesi gerekenler, bu operasyonların olası yan etkileri, sindirim sistemi hastalıkları ile alakalı bilgiler ve çok daha fazlası sitede sizleri bekliyor.

3550
Site Tanıtımları / Besmus Haber Yazılımı
« : Kasım 19, 2015, 11:59:52 ÖS »
Script ismi : Besmus Haber Yazılımı



Script Satışının yapıldığı internet adresi : http://www.besmus.com

Demo Adres : http://haber.besmus.com

Scripti kullanan Referans Sitelerden bir tanesi : http://www.haberevii.com

Besmus Haber Yazılımı + 1 Yıllık Hosting Hizmetine binaen ücret : 250 TL

Yazılımın başlıca özellikleri

- SEO destekli
- Full responsive
- Yeni çıkacak tüm tema ve güncellemelerden ücretsiz yararlanma fırsatı
- Ücretsiz kurulum ve eski site yedeklerinin aktarımı
- Haber sitelerinde olması gereken tüm özellikler
- Otomatik güncellenen hava durumu, astroloji ve Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig puan durumları

Besmus Haber Yazılımı hakkında ayrıntılı açıklamalar : Kaliteli bir haber sitesi kurmak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Besmus Haber Yazılımı sayesinde, son derece kaliteli bir haber sitesi sahibi olabileceksiniz. Üstelik, Besmus Web Teknolojileri, hosting ihtiyacınızı da en iyi şekilde karşılayacak.

Bir haber sitesinde olması gereken her türlü özellik, Besmus Haber Yazılımında mevcuttur. Yazılımın kurulumu ücretsiz olarak yapılacak ve müşteriler, her türlü yazılım güncellemesinden yine hiçbir ücret ödemeden faydalanabilecektir.

Seo uyumlu bir haber scripti arayanlar, hiç tereddüt etmeden bu yazılımı satın alabilir. Yazılım hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz, besmus.com isimli internet adresine ziyarette bulunabilirsiniz.

Haber yazılımının son halini canlı olarak görmek için ise, haber.besmus.com adlı demo sayfayı açabilir veya haberevii.com referans sitesine gözatabilirsiniz.

3551
Site Tanıtımları / Kızılderili takı çılgınlığı başladı
« : Kasım 19, 2015, 11:43:08 ÖS »
Kızılderili takı çılgınlığı başladı

Dünyanın dört bir yanında, Kızılderili takı çılgınlığı yaşanıyor. Bu çılgınlığın yaşanmasının temel sebeplerinden biri de, dünyaca ünlü sanatçıların, Kızılderili takılara olan merakı olabilir. Cameron Diaz, Megan Fox, Johnny Depp, Brad Pitt ve Paris Hilton gibi herkes tarafından sevilen sanatçıların bu takılara olan ilgisi, Kızılderili takıların adeta peynir ekmek kadar sık satılmasına yol açmakta.

Kızılderililer, binlerce yıl evvel Amerika'ya göç ederek, bu kıtanın ilk temsilcisi oldular. Kızılderiler'den günümüze miras kalan en önemli şeylerden bir tanesi de o muhteşem takıları. Kızılderililere ve takılarına özel ilgi besleyenler için, haberimizin içerisinde tam üç adet sosyal medya hesabı tavsiyesinde bulundum. Twitter.com/isteyebilirsin ve instagram.com/isteyebilirsin sosyal medya hesaplarına abone olarak, çok sayıda kızılderili takısını inceleme şansı elde edebilirsiniz.

Her zevke hitap eden, birbirinden kaliteli bu takılardan bazılarını, mesajın sonuna da iliştirdim. Kızılderili takı modasına ayak uydurmak isterseniz, değeri her geçen gün artacak bu takılar için siparişte bulunabilirsiniz.

https://twitter.com/isteyebilirsin

https://instagram.com/isteyebilirsin/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010594181643&fref=ts









3552
Site Tanıtımları / Numarasorgula.org ile Ücretsiz numara sorgula
« : Kasım 19, 2015, 09:27:11 ÖS »
Web Site adı : http://www.numarasorgula.org

Site Başlığı : Numarasorgula.org ile Ücretsiz numara sorgula

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2015

Site Tanıtımı : Numarasorgula.org adı altında yayın hayatına merhaba diyen internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi, tamamen ücretsiz olarak telefon numarası sorgulama fırsatı bulabileceksiniz.

Herhangi bir telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız, bundan sonra yapmanız gereken tek şey, bilinmeyen numara sorgula sitesi olan numarasorgula.org içerisine girmek olmalıdır. Sitenin ana sayfasındaki arama çubuğuna, telefon numarasını girerek, arama butonuna bastığınız anda, karşınıza numaranın sahibi çıkacaktır.

Telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek için, artık ücretli servislere para ödemenize gerek yoktur. Ücretsiz numara sorgula adresiniz numarasorgula.org sayesinde, her türlü numarayı en hızlı şekilde sorgulama imkanı bulabileceksiniz.

Türkiye'nin hızlı ve ücretsiz numara sorgula servisine herkesi bekliyoruz. Siteyi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinizle de paylaşmayı unutmayınız.

3553
İnternet Sitesinin Adı : Kentevdeneve.com

Site Konusu - Site Başlığı : Şehirlerarası taşımacılık, Evden eve nakliyat - Kentevdeneve.com

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Kasım 2008

Firma ismi: Kent Evden Eve Nakliyat

Firma Kuruluş Yılı : 1974

Site Hakkında Açıklamalar : Şehirlerarası taşımacılık firması arıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız.

Kentevdeneve.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesi, Kent Nakliyat firması tarafından hazırlanmıştır. Firmanın müşterilerine sunmuş olduğu nakliyat hizmetlerine binaen, son derece ayrıntılı bilgiler, site içerisinde bulunabilecektir. Kent Nakliyat firmasından hizmet almadan evvel, siteye bağlanarak, buradan aklınıza takılan her türlü suale yanıt alabilirsiniz.

İstanbul içinde evden eve nakliyat hizmeti almayı planlayanlar, sitedeki İstanbul evden eve nakliyat sayfasına bağlanarak, buradan bilgi toplayabilir. İstanbul'un her bölgesinde, evden eve nakliyat hizmetleri, Kent Evden Eve Nakliyat firması müşterilerine en uygun fiyatlarla verilmektedir.

Mecidiyeköy'deki yeni evinize veya ofisinize, eşyalarınızı güvenle taşıtmak için ise, firmanın Mecidiyeköy evden eve nakliyat hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Ekonomik fiyatlarla evden eve nakliyat, ofis taşıma, depolama, fabrika taşımacılığı, şehirlerarası nakliyat, uluslararası nakliyat ve expertiz hizmetleri için siz de Kent evden eve nakliyat firması ile görüşünüz.

Sabit Telefon numaraları: 0212.263 0706 - 0216.577 4630 - 444 36 84
GSM: 0532 327 6880

3554
Site İsmi : Kuponrazzi.com

Site Konusu : Kampanyalı Alışveriş yapmak isteyenler için indirim kuponu sitesi

Domain Kayıt Zamanı : Ekim 2013

Tanıtım ve Açıklamalar : Kuponrazzi.com adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren indirim kuponu sitesine hoşgeldiniz. Kuponrazzi için sadece bir "indirim kuponu sitesi" tanımlamasını yapmak asla yeterli olmayacaktır. Sitede, en kaliteli alışveriş sitelerindeki son derece cazip fırsatlar paylaşılmaktadır.

Önemli alışveriş siteleri tarafından düzenlenen kampanyalar, kuponrazzi.com ziyaretçilerine takdim ediliyor. Birbirinden kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla satın almak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, kuponrazzi sitesine ziyarette bulunmak olmalıdır.

İnternetten indirimli alışveriş yapmayı arzu edenlere, Kuponrazzi sitesini hiç tereddüt etmeden önerebilirim.

Morhipo hediye çeki, trendyol indirim kuponu, markafoni indirim kodu, gittigidiyor hediye çeki ve çok daha fazlası sitede bulunabilecektir.

Kuponrazzi.com editörleri, her gün uzun ve özenli bir inceleme akabinde, siz değerli takipçiler için indirim kodu sunmaktadır.

Türkiye'nin en iyi indirim kuponu sitesi olan Kuponrazzi'yi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinizle de paylaşmayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

3555
Site Tanıtımları / Gergi tavan sistemleri - Deckostretch.com
« : Kasım 18, 2015, 07:06:05 ÖS »
Web Site adı : http://deckostretch.com

Site ile ilgili Başlık, Sitenin Faaliyet Alanı, Konusu : Gergi tavan sistemleri - Deckostretch.com

Firmanın adı : Deckon Asma Tavan Sistemleri

Firma Kuruluş yılı : 2008

Sitenin Yayın hayatına başlamış olduğu ay ve yıl : Ekim 2014

Siteye binaen tanıtım mesajı : Deckon firması tarafından hazırlanan deckostretch.com isimli internet adresine hoşgeldiniz. 2008 yılında faaliyetlerine başlayan Deckon Asma tavan sistemleri firması, kısa zamanda sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır. Çok sayıda yerli ve yabancı firmayla çözüm ortaklığı kuran Deckostretch, birçok uluslararası projede hizmet vermiştir.

Deckostretch Gergi tavan Türkiye'nin dört bir yanında bayilere sahiptir. Firma tarafından sunulan ürünleri incelemek isteyenler, deckostretch.com isimli internet adresindeki Ürünlerimiz ve Galeri sayfalarına giriş yapabilir. Ürünler için hazırlanan son derece ayrıntılı teknik detaylar, sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Firmanın birbirinden kıymetli referansları da yine site üzerinde bulunabilecektir. Deckostretch.com Referanslar sayfasını açan ziyaretçiler karşılarında Türkiye'nin en seçkin alışveriş merkezi, üniversite, otel, öğrenci yurdu, kampüs ve benzeri referansları görebilecektir.

Deckostretch ile irtibat geçmek adına, aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

Adres: Şerifali Mahallesi Barbaros Caddesi Söyleşi Sokak No.15/1 Maysa Plaza Ümraniye - İstanbul
Telefon: 0216 314 24 22 – 314 24 33


Sayfa: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 294