kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - admin

Sayfa: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 294
3526
Web Site İsmi : http://www.ozelsevgiestetisyenlikkursu.com

Site ile ilgili başlık : Estetisyenlik Kursu İzmir sayesinde Meslek Sahibi Olabilirsiniz

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2011

Tanıtım Mesajı : Güzellik uzmanı olmayı planlıyorsanız, doğru adrese geldiniz. İzmir'de faaliyet gösteren Özel Sevgi estetisyenlik kursu sayesinde, sadece 4 ayda bir meslek sahibi olabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, estetisyenlik kursu İzmir sitesine bağlanarak, buradan yetkililerle irtibat kurmak olmalıdır.

Ozelsevgiestetisyenlikkursu.com sitesi vasıtasıyla, Güzellik uzmanlığı kursu hakkında aklınıza takılan her türlü suali sorabilirsiniz. Sitedeki Bilgi talep formunu doldurarak, kursa katılım için ilk adımı atmış olacaksınız.

Estetisyenlik kursu İzmir için başvuruda bulunanlar, yalnızca 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde, bu işin uzmanı olabilir. Maksimum 10 kişilik sınıflarda, estetisyenlik kursuna katılmak isteyenler, hemen Özel Sevgi Akademi ile irtibat kurmalıdır. Eğitimlerinizi, alanında uzman kişiler tarafından alacak ve kursa katılım göstermeniz akabinde kendi işinizi kurma şansı elde edebileceksiniz.

Özel Sevgi Akademi merkezini bitiren öğrencilere, kendi işini açma ya da işe yerleşme konusunda ücretsiz olarak danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır. Merkez ile irtibat sağlamak için, aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz:

Adres: Fuar 9 Eylül Meydanı, Meydan İş Hanı No:13/801 Konak - İZMİR
Telefon: (0232) 483 83 54

3527
İnternet Sitesinin Adı : http://www.tasarim.org

Site Konusu - Site Başlığı : Tasarim.org | Gelinlik Modelleri ve Abiye Modelleri

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 2004 - Nisan

Site Hakkında Açıklamalar : Düğün günü giyeceğiniz gelinlik için araştırma yapıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Tasarim.org sitesinin Gelinlik Modelleri sayfasına giriş yapanlar, burada en harika gelinlik modellerine gözatabilecektir.

Sitede yalnızca gelinlik modelleri paylaşılmamıştır. Bayanlar için birbirinden şık Abiye Modelleri de sitede bulunabilecektir. Her türlü düğün, nişan ya da özel günlerinizde giyebileceğiniz abiyeler, sitede okurlarla paylaşılmıştır.

Şallara ilgi duyanlar ise, Tasarim.org sitesinin Örgü Modelleri bölümüne muhakkak bağlanmalıdır. Bu bölümde, çeşit çeşit şal tasarımlarını inceleme imkanına sahip olabilirsiniz.

En güzel saç modelleri, göz alıcı mobilyalar, gelinlik modelleri, ev dekorasyon önerileri ve çok daha fazlası için siz de tasarim.org sitesini ziyaret ediniz.

Siteyi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinize de önermeyi unutmayınız.

3528
Site Tanıtımları / Kiralık aşk fragman izle
« : Kasım 30, 2015, 11:06:02 ÖS »
Kiralık aşk fragman izle

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk, başarılı oyuncu kadrosu ve muhteşem senaryosu ile her hafta milyonlarca kişiyi ekranlara kilitliyor. Peki, gelecek bölümde neler olacağı konusunda bilgiler edineceğiniz ve fragmanları takip edeceğiniz bir site olduğunu biliyor muydunuz? Dizi Fragman İzleme alanında sizlere Kiralık Aşk dizisinin tüm bilgilerini ulaştıran Haberlerdetayi.com sitemiz, ayrıca site üzerinden oyuncu bilgileri ve senaryonun akışı ile alakalı da bilgiler sunmaktadır.

Google News kaydı alan nadir sitelerden bir tanesi olan web sitemiz, bu anlamda ki tanıtıcı yazıları ve bilgilendirici içerikleri ile beraber her gün binlerce kişi tarafından tercih edilen bir web sitesi haline dönüştü. Ayrıca teknoloji haberleri sunarak mobil cihazların tamamını kıyaslayan editörler, son dönemlerde reklamları ile popülerlik kazanmış olan casper via v10 ürününü de sizler için artıları ve eksileri ile değerlendiriyor!


3529
Site Tanıtımları / Ülkemizdeki Gelişmeler Anında Sitede
« : Kasım 27, 2015, 08:50:30 ÖS »
Ülkemizdeki Gelişmeler Anında Sitede

Son dönemde medya organlarının kullanımında ciddi değişiklik oluyor. Artık insanlar haber takip etmek için gazeteleri tercih etmiyorlar. Akıllı telefonlar sayesinde internet üzerinden istenilen tüm bilgilere ve haberlere ulaşılabiliyor. Bunun için kişiler sürekli olarak takip ettikleri, güvenilir ve güncel bir site arıyor. Bu sitelerde yayınlanan haberler  arasında uydurulan ve belirli bir dayanağı olmayan haberler de oluyor. Bugünün haberi için siteye giren kişiler tamamen farklı ve alakasız haberler ile karşılaşıyorlar. Bu sebeple de yalnızca internet üzerinden belirli siteler takip ediyor. Son dönemde binlerce kişi her gün Bugununhaberi.com sitesine girerek güncel haberleri takip ediyor. Bunun için bir üyelik ya da ücret ödemek de gerekmiyor.

3530
Hamilelik Belirtilerinin Paylaşıldığı Adres - Uzmanindan.org

http://www.uzmanindan.org sitesi olarak profesyonel hekimlerimiz ile beraber Hamilelik Belirtileri ile alakalı tüm soruları cevaplamaktan kaçınmıyor, sizlere ayrıntılı bir şekilde fikir örnekleri sunuyoruz. Böylelikle gebelik sürecinde yaşanabilecek tüm problemler ve 9 aylık müddette başınıza gelebilecek tüm ayrıntıları web sitemiz kapsamında sizlerle paylaşıyoruz.

Genel olarak en sık karşılaştığımız belirtilerden bir tanesi de Hamilelikte Kasık Ağrısı ve şişliğidir. Bu gibi problemlerde vajinal bölgede yaşanan problemler, idrar yollarında da sorunlar çıkartabiliyor ve hayatımızın bir süre boyunca zorlu geçmesine sebep olabiliyor. Bu kapsamda ağrılarınızı en aza kadar indirmek ve var olan süreci kısaltmak ile alakalı bilgi paylaşımları yapan web sitemiz, temel olarak aklınıza takılan soruların tamamına da kesin ve net çözüm önerileri sunmaktadır.


3531
Site Tanıtımları / Moda ve Güzellik Sitesi | Moda-guzellik.com
« : Kasım 27, 2015, 07:56:30 ÖS »
Site İsmi : http://moda-guzellik.com

Site Konusu : Moda ve Güzellik Sitesi | Moda-guzellik.com

Site Sloganı : Moda Tutkunlarının Buluşma Noktası

Domain Kayıt Zamanı : Temmuz 2015

Tanıtım ve Açıklamalar : Moda-guzellik.com adı altında yayın hayatına başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile en yeni Moda haberlerini yakından takip etme fırsatı bulabilirsiniz.

Moda-guzellik.com sitesine girenler, burada modaya dair çok sayıda kıymetli paylaşım görebilecektir. 2016 trençkot modelleri, yeni yılın çan etek modelleri, 2016 tüvit modası ve çok daha fazlası sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir. Modadan haberdar olmak isteyenler, bu siteye sıklıkla bağlanmalıdır.

Muhteşem kombinler, tesettür modası hakkında değerli paylaşımlar, defilelerden son haberler, en moda gelinlik modelleri, makyaj ve cilt bakımı konusunda öneriler sitede yer alan içeriklerden sadece bazılarıdır.

Günlük burç yorumlarını okumayı planlıyorsanız, siteni sağ yan menüsünde, ilgili burca tıklayabilirsiniz. Tıkladığınız burç için günlük yorumlar, anında karşınıza çıkacaktır.

Güzelliğine önem verenler, Moda haberlerini ve en moda kıyafetleri takip etmeyi arzu edenler, Moda-guzellik.com sitesini çok sevecek. Siteden memnun kaldığınız takdirde, sevdiklerinizle de paylaşmayı unutmayınız.

3532
Site Tanıtımları / Kore ve Asya Dizileri izleme Platformu
« : Kasım 27, 2015, 07:17:26 ÖS »
Web Site İsmi : http://www.koretv.com

Site Başlığı : Kore ve Asya Dizileri izleme Platformu

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2015
 
Site Tanıtımı : Kore dizilerine özel bir ilgi duyuyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Bugün sizlere tanıtacağım internet sitesi vasıtasıyla, en güzel kore dizilerini, büyük bir keyifle izleme fırsatı bulabilirsiniz. Koretv.com adı altında faaliyetlerine merhaba diyen sitenin son derece zengin bir içeriği bulunmaktadır. Site üzerinden, arzu ettğiniz her Asya dizisini izleyebileceksiniz.

Asya dizileri seyretmeyi planlıyorsanız, koretv.com sitesine muhakkak giriş yapmalısınız. Siteye bağlanan ziyaretçiler, karşılarında çok sayıda Asya dizisini bir arada görebilecektir.

Çevrenizde Kore dizileri meraklısı varsa, onlara bu siteyi önermeyi unutmayınız. Her kore dizisi meraklısı, bu siteye tam anlamıyla bayılacak.

Kore dizisi izle siteniz Koretv.com sayesinde boş vakitlerinizi en iyi şekilde değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden eğlenceli Kore dizilerini seyrederek, günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atabileceksiniz.

Tüm site ziyaretçilerine keyifli seyirler ve iyi eğlenceler diliyoruz.

3533
Site ismi : http://www.sezondiziizle.com

Site başlığı : En iyi Yabancı Diziler Sezondiziizle.com adresinde

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Ağustos 2015

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Herkese merhabalar. Bugün sizlere son derece kaliteli bir dizi izle sitesi tanıtacağım. Sitenin adı, konu başlığımızdan da görebileceğiniz gibi Sezondiziizle.com şeklindedir. Bu internet adresine bağlananlar, birbirinden güzel yabancı dizileri seyretme imkanına sahip olabilecektir.

En kaliteli yabancı diziler sizler için tek bir çatı altında toplanmıştır. Sezondiziizle.com sitesi, takipçilerine, herkes tarafından beğenilen yabancı dizilerin tüm bölümlerini sunmaktadır.

Sezon dizileri seyretmek için yapmanız gereken tek şey, Sezondiziizle.com adresine giriş yapmak olmalıdır. Siteyi açtığınız andan itibaren sizleri birçok iyi yabancı dizi bekleyecektir.

Full hd görüntü kalitesinde yabancı dizilerden izlemek isteyen herkesi, bu siteye davet ediyoruz. Siteyi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinize de önermeyi unutmayınız.

Sevgilerimizle

3534
Site Tanıtımları / Ultra HD Filmler Bu Sitede
« : Kasım 27, 2015, 06:54:37 ÖS »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.ultrahdfilmler.com

Site Konusu - Site Başlığı : Ultra HD Filmler Bu Sitede

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Nisan 2015

Site Hakkında Açıklamalar : Ultra HD Görüntü kalitesine sahip filmleri seyretmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Ultrahdfilmler.com adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesi, ziyaretçilerine adı üstünde ultra hd filmler sunmaktadır.

İnternetten hd film izlemeyi arzu edenler, hiç tereddüt dahi etmeden ultrahdfilmler.com adesine bağlanabilir. Siteye bağlanan ziyaretçiler, bu kararlarından asla pişmanlık duymayacaktır.

Site üzerinde, tüm dünyanın beğeniyle seyrettiği en iyi yabancı filmler kendine yer bulmuştur. Birbirinden kaliteli yabancı filmleri keyifle izlemek için bu siteyi açmalısınız.

Bir film izle sitesi olan ultrahdfilmler.com üzerinde yabancı filmlerin yanı sıra pek çok yerli film de yer almaktadır.

Site vasıtasıyla herhangi bir filmi izlemeden evvel, ilgili film hakkında son derece ayrıntılı bilgiler toplayabileceksiniz. Filmin kısa bir özeti, filmin türü, filmin aldığı imdb puanı ve çok daha fazlası, ziyaretçilerle paylaşılmaktadır.

Sıradan film izlemem diyenler için site içerisinde "Popüler Filmler" adı altında bir sayfa hazırlanmıştır. Bu sayfada, en sevilen yerli ve yabancı filmler hep bir araya getirilmiştir.

Tüm site ziyaretçilerine keyifli seyirler diliyoruz.

3535
Site İsmi : Forumaski.com

Sitenin Başlığı : Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu - Forumaski.com

Domain Kayıt Zamanı : Temmuz 2012

Tanıtım ve Açıklamalar : Forumaski.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren forum sitesine hoşgeldiniz. Forum içerisinde, her yaşa ve her kesime hitap edecek pek çok sayıda bölüm kendine yer bulmuştur. Bugünkü mesajım vasıtasıyla, sizlere sitedeki bazı bölümlerden söz etmek istiyorum.

İlk olarak 'Hayat ve Eğlence' adlı kategori ile başlayalım. Bu kategoride; rüya tabirleri, çeşit çeşit anketler, birbirinden komik fikralar, burçlarla ilgili paylaşımlar ve sağlık bilgileri bölümleri bulunabilecektir. Hayata dair son derece kıymetli paylaşımların yer aldığı bu kategoride, üyelerin eğlenmesi için de birçok içerik mevcuttur.

Müzikle ilgilenen herkes, sitedeki 'Müzik Dünyası' kategorisine giriş yapmalıdır. Yerli ve yabancı şarkı sözleri, albüm tanıtımları ve fazlası bu kategoride yer almıştır.

Dizi meraklıları için de sitede çok özel bir kategori bulunmaktadır. Televizyon Dünyası adlı bu kategoride, yerli dizi tanıtımları, yabancı dizi tanıtımları, Asya dizilerine binaen tanıtımlar ile anime çizgi film tanıtımları ziyaretçilere takdim edilmiştir.

Sitenin en ilgi çekici iki kategorisine geldi sıra. Bu kategoriler sırasıyla, 'Bayanların Dünyası' ve 'Beylerin Dünyası' adını almıştır. Bayanlar ve beyler için kıymetli paylaşımlar, bu kategorilerden okunabilir.

Sitede kendine yer bulan diğer kategoriler ise şu şekilde sıralanabilir: Eğitim, Kültür, Sanat, Din, Teknoloji, Webmaster ve Spor.

İnternetten eğlence forumları arıyorsanız, yapmanız gereken tek şey, Forumaski.com sitesine bağlanmak olmalıdır. Sitede hoşunuza gidecek çok sayıda paylaşım sizleri beklemektedir.

Yazımız boyunca sitedeki kategorilerden söz ettik. Lakin bir forumu forum yapan, o forumun üyeleridir. Forum Aşkı isimli forumlar içerisinde, birçok aktif üye bulunmaktadır. Siteye yapacağınız her türlü paylaşım, bu üyeler tarafından anında yorumlanabilir. Çeşitli konulara dair aklınıza takılan soruları da yine bu forum üzerinden sorabilirsiniz. Forum içerisinde size yardımcı olmak isteyen bolca üye göreceksiniz.

Türkiye'nin en eğlenceli forumuna hepiniz davetlisiniz.

3536
Site Tanıtımları / Süper Kupa maçlarını canlı izle
« : Kasım 26, 2015, 06:16:00 ÖS »
Süper Kupa maçlarını canlı izle

http://macyayinlaritv.net sitemiz, siz değerli kullanıcılar için artık süper kupa maçlarını da direkt olarak yayınlamaktadır. Hem Avrupa, hem de Türkiye’de oynanan süper kupa müsabakalarını canlı maç izleme şansı ile takip etmek artık mümkündür! Bizler bu gibi olanakları siz değerli kullanıcılar ile paylaşırken her daim hedef kitle alanında tanıtımlar yapmayı ihmal etmemekteyiz.

Zira justin tv gibi önemli kanal türlerinin sunduğu video parçaları kimi zaman ciddi donma sorunları yaşattığından dolayı, maç yayınları takip ederken kısmen mağduriyet yaşama ihtimalleri de söz konusu olabilmektedir. Bu nedenden dolayı da binlerce kişinin öncelikli tercihi haline dönüşmüş olan Macyayinlaritv.net sitemiz, sizleri tek bir çatı altında topluyor ve kesintisiz maç keyfi yaşamanızı ön görüyor!


3537
Site Tanıtımları / t7-24.com ile Torrent oyun indir
« : Kasım 24, 2015, 08:16:26 ÖS »
Domain adı : http://t7-24.com

İçerik-Başlık : t7-24.com ile Torrent oyun indir

Site Kuruluş Tarihi : 2015 Haziran

Tanıtım, Açıklama : Torrent oyun indirmek istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. t7-24.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesi, ziyaretçilerine çok sayıda torrent oyunu bir arada sunmaktadır.

En kaliteli torrent oyunlar, t7-24.com sitesi üzerinden kolayca indirilebilir. Sitede kendine yer bulan Torrent oyun indir kategorisine giriş yaptığınız andan itibaren, karşınızda bolca torrent oyun görebileceksiniz.

Sitede sadece torrent oyunlar yoktur. Arzu edenler, site sayesinde torrent program indirme şansına sahip olabilir.

Bir Torrent indir sitesi olan T7-24 üzerinde, oyunlar için incelemeler de okunabilecektir.

Özetlemek gerekir ise, T7-24 sitesinde torrent oyunlar, torrent programlar, incelemeler ve ipuçları kendine yer bulmuştur. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu olanlar ise, sitedeki Android APK kategorisi üzerinden, bolca android oyun ve uygulama yükleyebilir.

Oyunlara ve teknolojiye ilgi duyan herkesi bu adrese davet ediyoruz.

3538
Site Tanıtımları / En iyi Baca Sistemleri
« : Kasım 24, 2015, 07:48:46 ÖS »
Tanıtılan Sitenin ismi : http://www.frencke.com.tr

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : En iyi Baca Sistemleri

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu ay ve yıl : Temmuz - 2008

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Her türlü ısıtma kazanı için en doğru gaz atış sistemini, Frencke Baca Modüllerinde bulabilirsiniz. Muhteşem çekiş gücü ile Frencke Baca Modülleri, ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacaktır. Bu modüller aynı zamanda doğa dostudur ve montajı da kolayca yapılabilir.

Sızdırmaz yapısı, asidik ortamlar için dayanıklı malzemelere sahip olması nedeniyle, tercih sebebi olan Frencke Baca Modüllerinin modern ve şık bir görünümü de bulunmaktadır.

Katı, sıvı ve gaz yakıtlı bütün cihazlar için siz de Frencke Baca çözümlerini seçebilirsiniz.

Frencke baca sistemleri hakkında aklınıza takılan her türlü suale, Frencke.com.tr isimli internet adresi vasıtasıyla ulaşabileceksiniz. Arzu edenler, aşağıdaki iletişim kanallarını da kullanarak, firma ile irtibat kurabilir.

Firma İletişim Kanalları

Adres : İstasyon Mh. 1456 Sk. No:100 E-5 üzeri Gebze / Kocaeli / Türkiye

Telefon : 0262 656 15 57

3539
Site Tanıtımları / Agario.com.tr ile Agar.io Oyna
« : Kasım 24, 2015, 07:22:43 ÖS »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.agario.com.tr

Site Konusu - Site Başlığı : Agario.com.tr ile Agar.io Oyna

Alan adının Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2010

Site Hakkında Açıklamalar : Agario.com.tr adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz.

Hepimizin bildiği gibi, son zamanlarda tüm dünyayı Agario çılgınlığı sarmış durumda. Agario adlı oyunun bu kadar sevilmesinin çokça nedeni var. Öncelikle oyun tam anlamıyla bağımlık yaratıyor. Bir kere agario oynamaya başlayan, oyunu bir türlü bırakamıyor.

Agario oyununda amaç, sizden küçük olan oyuncuları ve çeşitli yemleri yiyerek büyümektir. Bu oyunu, farenizle hareket ederek oynayabilirsiniz. Sizden büyük olan diğer oyunculara yem olmamaya dikkat etmelisiniz. Çok büyüdüğünüz zaman, klavyenizdeki space tuşuna basarak bölünebiliyorsunuz.

Agar.io oyununu oynarken bir yandan diğer oyuncularla muhabbet etmek istiyorsanız, Agario.com.tr sitesine bağlanmanızı öneriyoruz. Bu sitede son derece aktif bir chat bölümü mevcuttur. Böylece bir yandan agario keyfi yaşayacak, diğer yandan da oyuna bağlanan katılımcılarla sohbet etme şansı elde edebileceksiniz.

Agar.io Oyna sitesinde toplayacağınız puanlarla, adınızı ilk 10 listesine yazdırabilirsiniz. Topladığınız yüksek skorlar için, tek tuşla ekran görüntüsü alarak, bu skorunuzu sevdiklerinizle de paylaşabileceksiniz.

Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz.


3540
İnternet Sitesinin Adı : Medikalart.com

Site Konusu - Site Başlığı : Medikalart.com - Varis Tedavisi için Doğru Adres

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 2014 Mayıs

Site Hakkında Açıklamalar : Varis rahatsızlığı olan herkesi Medikalart.com isimli internet adresine davet ediyoruz. Site aracılığı ile varis hakkında birbirinden faydalı bilgilere ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

Varis probleminize deva bulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey, Medical Art Sağlık merkezine uğramak olmalıdır. Bu merkezdeki uzman doktorlar, varis hastalığınızı en etkili şekilde tedavi edecektir.

Varis hastalığı, neredeyse her 3 kişiden birinde olmaktadır. Son derece doğal olan bu hastalığın tedavisi de elbette mümkündür. Tedavi için doğru merkezlere gidildiği takdirde, varis sorunundan kurtulma şansı elde edilebilir.

Sadece varis problemi değil, kıl dönmesi, ben tedavisi, anal fissür ve çok daha fazla rahatsızlık için Medical Art merkezlerinden size en yakın olanına uğrayabilirsiniz.

Medical Art merkezlerinin açık adreslerini ve telefon numaralarını öğrenmek için, Medikalart.com sitesine bağlanınız.

Sayfa: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 294