kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - admin

Sayfa: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 294
3511
Site Tanıtımları / Birbirinden Kaliteli Silindir Bükme Makinaları
« : Aralık 09, 2015, 07:17:34 ÖS »
Birbirinden Kaliteli Silindir Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinası alanında silindir bükme makineleri de çok fazla rağbet görmektedir. Bu nedenden dolayı alternatifi olan ürün türlerini sizlerle buluşturan web sitemiz, daima kullanışlı ürün tiplerini de www.livmakina.com.tr sitesinden görmek mümkündür! Bu ürün tipleriyle beraber artık sorunsuzca kullanım alanı oluşturulabiliyor, ürünler çok daha kullanışlı bir şekilde bizlere sağlanıyor.

Silindir bükme makinelerinin yanı sıra son dönemlerde en çok tercih edilen Malafalı Boru Bükme ürünü, hidrolik ve pistonlu bir sistem olmasından dolayı tamamen otomatik bir ürün tipidir. Ayrıca Profil Bükme makineleri de web sitemiz üzerinden sizlerle buluşmakta ve dilediğiniz gibi ürünleri inceleme alanı bulmaktasınız. O halde gecikmeden sitemize girişinizi yapın ve tüm ürünleri kataloglarda görün.

Livmakina.com.tr


3512
Site İsmi : Yukselpastacilik.com

Site Konusu : En iyi Pastacılık Malzemeleri - Yukselpastacilik.com

Domain Kayıt Zamanı : Ekim 2007

Tanıtım ve Açıklamalar : Birbirinden kaliteli pastacılık malzemeleri Yukselpastacilik.com isimli internet adresinde sizleri bekliyor. İnternetten pastacılık malzemeleri almak istiyorsanız, siz de bu web sitesine bağlanabilirsiniz.

En iyi çikolata ekipmanları, dondurma malzemeleri, barlar için çeşit çeşit ürünler, gıda boyaları, süsleme ürünleri, sabun kokulu taş kalıpları ve çok daha fazlası sitede kendine yer bulmuştur. Tüm bu malzemeleri son derece uygun fiyatlarla ve Yüksel Pastacılık kalitesiyle satın alabileceksiniz.



Site vasıtasıyla yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerde, kargo ücreti firma tarafından karşılanacaktır. Ödemelerinizi arzu ettiğiniz takdirde, kapıda gerçekleştirme fırsatı da bulabilirsiniz.

Çeşit çeşit şeker hamurları, kek ve kurabiye kalıpları, sabun boyaları, soslar, jöleler yukselpastacilik.com sitesinde sizleri bekliyor. Herkese keyifli alışverişler dileriz.

Telefon Numaraları : 0212 519 96 73 - 0212 519 73 72

3513
Tanıtılan Sitenin ismi : Transatlantiknakliyat.com

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : İstanbul evden eve nakliyat - Transatlantiknakliyat.com

Firma ismi : Transatlantik Nakliyat

Firma Adresi : Ali Nihat Tarlan Caddesi Emek Apt. No :42 D:6 Bostancı – Kadıköy / İSTANBUL

Firma Telefon Numarası : 0216 416 5959

GSM : 0530 301 7070

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu ay ve yıl : Kasım 2004

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Evden eve nakliyat ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız, hiç tereddüt etmeden Transatlantik Nakliyat firması ile çalışabilirsiniz. Sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdürmekte olan Transatlantik Nakliyat, müşterilerine son derece cazip fiyatlarla nakliyat hizmeti sunmaktadır.

Sahip olduğu geniş araç filosu ile evden eve nakliyat hizmeti sunan Transatlantik Nakliyat, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir.

Sadece evden eve nakliyat değil; antika eşya taşıma, depolama, uluslararası nakliyat, kurumsal taşıma ve ofis taşıma hizmetleri de yine firma tarafından verilmektedir.

İstanbul evden eve nakliyat ihtiyaçlarınız için yapmanız gereken tek şey, transatlantiknakliyat.com isimli internet adresine bağlanmak ve buradan müşteri temsilcileriyle irtibat kurmak olmalıdır.



Transatlantik Nakliyat'ın sunduğu evden eve nakliyat hizmetleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, sitedeki http://www.transatlantiknakliyat.com/evden-eve-nakliyat.php sayfasına giriş yapabilir.

Siz de başta evden eve nakliyat olmak üzere, her türlü taşımacılık talepleriniz için 444 4 184 numaralı telefonu arayınız.

3514
Site Tanıtımları / Hilton Sandalye Modelleri - Penguensandalye.com
« : Aralık 09, 2015, 05:50:09 ÖS »
Domain adı : http://www.penguensandalye.com

İçerik-Başlık : Hilton Sandalye Modelleri - Penguensandalye.com

Site Kuruluş Tarihi : 2010 Ağustos

Tanıtım, Açıklama : Penguensandalye.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile çok sayıda okul araç ve gereçleri satın alma fırsatı bulabileceksiniz. Bugünkü mesajımda, sitede kendine yer bulan Hilton Sandalye modellerinden söz etmek istiyorum.

Sitenin www.penguensandalye.com/urunler/21/91/hilton_sandalye.html bölümüne bağlandığınız andan itibaren, karşınızda çok sayıda kaliteli Hilton Sandalye modeli görebileceksiniz. Birbirinden kaliteli hilton sandalyelerini, en uygun fiyatlarla satın almak adına, siz de hiç tereddüt etmeden bu siteye giriş yapınız.

Sadece Hilton Sandalye değil; müzik masası, resim masası, kuran kursu sırası, ofis mobilyaları, tabureler, yurt gereçleri, öğrenci sırası, cafe koltukları ve çok daha fazlası, bu sitede mevcuttur.

Penguen Okul Gereçleri firması tarafından sunulan ürünler hakkında aklınıza takılan sualleri, sitedeki İletişim sayfasında yer alan formu doldurarak ya da aşağıdaki irtibat kanalları vasıtasıyla sorabilirsiniz. Siparişleriniz için ise, sitenin 'Online Sipariş' menüsünü ziyaret ediniz.

Mağaza Telefon: 0352 320 24 06
Gsm: 0530 234 78 80

3515
Web Site ismi : http://www.instagramkazanin.com

Site ile ilgili Başlık, Sitenin Faaliyet Alanı, Konusu : Instagram takipçi ve beğeni hilesi - instagramkazanin.com

Sitenin Yayın hayatına başlamış olduğu tarih : Eylül 2015

Siteye dair tanıtım mesajı : instagramkazanin.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Instagram takipçi sayınızı arttırmak istiyorsanız, bu site sizin için çok faydalı olacaktır.

Instagram'da popüler olmayı amaçlayanlar, hiç tereddüt dahi etmeden instagramkazanin.com adresine bağlanabilir.

Fotoğraf ve videolarınızdaki beğeni sayılarını arttırmak adına, instagram beğeni hilesi ile ilgili bilgi toplamanız gerekir. Bunun için sizlere, yine instagramkazanin.com sitesini önerebiliriz. Site üzerinde instagram takipçi hilesi hakkında da faydalı bilgiler kendine yer bulmuştur. Hem beğeni sayısını yükseltmeyi hem de daha fazla takipçiye sahip olmayı arzu edenler, bu sitede aradıklarını bulabilecektir.

İnstagram takipçi sayınız rekor seviyelere ulaşsın isterseniz, yapmanız gereken tek şey, bu siteye katılmak olmalıdır.

Daha popüler, daha aktif ve daha güçlü bir instagram profili isteyen binlerce kişi, hayallerine instagramkazanin.com sayesinde ulaştı. Sizi de bu oluşuma muhakkak bekliyoruz.

3516
Logolu ıslak mendiller burada! - Diyaroglupaketleme.com

Logolu ürünler kapsamında en çok tercih edilen ıslak mendil ürünleri, artık siz değerli kullanıcılar ile beraber sorunsuzca buluşuyor ve bu anlamda hizmet almanızı ön görüyor. Biz de sorunsuzca ürünlere ulaşmanızı sağlayacak ortamlar yaratmayı ihmal etmeden, daima müşteri odaklı çalışmaları sürdürmekte ve sizlere kaliteli ürünler sağlamaktayız.

Diyaroglupaketleme.com olarak, geçmişten günümüze kadar binlerce farklı bireysel ve kurumsal müşterimize hizmetler sunduk; çıtamızı hız kesmeden yükseltebilme olanaklarını göz önünde bulundurduk! Siz de böylesi önemli bir hizmet türü ile beraber artık herhangi bir sorun yaşamadan ürünlerin tamamına ulaşabilecek ve dilediğinizce hizmet alabilmenin tadını çıkartacaksınız. Hız kesmeden sitemize giriş yapabilir ve ürünlerin tamamını inceledikten sonra siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.


3517
Her çeşit havuz malzemesi Asyaliplastik.com sitesinde

   Yıllardır Havuz Malzemeleri ve havuz ekipmanları alanında hizmet veren firmamız, tam donanım ve uzman kadro ekibine sahiptir. Bir çok ürünün satışını gerçekleştirip, aynı zamanda müşterilerimize güler yüzlü, deneyimli ve memnuniyet dolu bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Firma olarak, kaliteli malzemelerden ürün tasarlayıp ve üretip, istediğiniz şekillerde ve istediğiniz zamanda elinize ulaşmasını sağlıyoruz.

Havuzlarınıza temin ettiğimiz havuz malzemeleri ve Havuz Ekipmanları haricinde suyunuza farklı görünüm vermek için tasarlanan Su Perdeleri satışını yapıyoruz. Üretimde ve satışımızdaki başarımızı istikrarlı olarak sürdürerek günden güne, daha çok havuz kullanıcısı müşterilerle iletişime geçerek; kullanımdan dolayı işlevini görmeyen, sağlık açısından zararlı olabilecek eski havuzlarınızı; daha temiz, daha sağlıklı ve teknoloji bakımından tam puan alan havuzlarla değiştiriyoruz. Buna yaparken siz değerli müşterilerimizden olumlu değerlendirmeler alıyoruz. Hizmet sonrası bile her türlü sıkıntı ve sorunlarınızla ilgilenip aldığınız malzemeleri işlevine uygun kullanmanız için firma olarak her türlü konuyu üstleniyoruz. Ürünlerimize firmamızın adresinden ulaşabilirsiniz, aynı zamanda internet adresimizden de ürün detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

3518
Promosyonlu yurtdışı uçak biletleri – Biletbayisi

Biletbayisi.com olarak siz değerli kullanıcılarımıza promosyonlu yurtdışı uçak biletleri sağlamayı ihmal etmiyoruz. Bu anlamda var olan uçuşlarınızı en ekonomik hale çevirmek ve uçuşa harcayacağınız parayı stabil tutmanız adına sıralama yapan www.biletbayisi.com sitesi, geniş kapsamlı olarak değerlendirmeler yapacağınız ortamlar yaratmak konusunda da ciddi çalışma örneklerini sizlerle buluşturmaktadır.

Site üzerinde 1450 havayolunu kapsayan ve yüzlerce farklı uçak firmasına ait uçuş durumlarını sıralayan site, biletbayisi adı altında siz değerli kullanıcıların en makul seviyeler üzerinden uçuşlarını tamamlamasını ele almaktadır. Siz de web sitemize girişinizi gerçekleştirebilir ve en geniş kapsamlar üzerinden biletbayisi.com sitesinde ki hizmet durumlarını ele alarak, sorunsuzca bilet alabileceğiniz ve yurtdışı uçuşlarınızı garantili tutacağınız bu hizmet durumundan faydalanabiliyorsunuz.


3519
Web Site adı : Kadikoydegunlukkiralikev.com

Site ile ilgili Başlık, Sitenin Faaliyet Alanı, Konusu : Kadıköy'de Günlük Kiralık Daire - Kadikoydegunlukkiralikev.com

Sitenin Yayın hayatına başlamış olduğu ay ve yıl : Haziran 2015

Tanıtım mesajı : Kadıköy'de birbirinden lüks kiralık daireler, Kadikoydegunlukkiralikev.com isimli internet adresinde sizleri bekliyor. Siteye giriş yaparak, buradan daireler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kiralık dairelerin fotoğrafları, oda sayısı, büyüklüğü ve diğer tüm özellikleri, sitede kendine yer bulmuştur.

Kadıköyde günlük kiralık daire arayanlar, hiç tereddüt dahi etmeden bu adrese bağlanabilir.

Kadıköyde günlük kiralık ev tuttuğunuz takdirde, İstanbul'un her noktasına en hızlı şekilde ulaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Dairenizin hemen yanı başında, İstanbul'daki tüm bölgelere giden otobüs, minibüs, metrobüs, metro, sarı dolmuş ve çok daha fazlasını bulabileceksiniz.

İstanbul'a kısa süreli iş ya da gezme amaçlı geldi iseniz, yapmanız gereken ilk şey, Kadıköy'de günlük kiralık daire aramak olmalıdır. Aradığınız günlük kiralık daireyi de Kadikoydegunlukkiralikev.com sitesi üzerinden en hızlı şekilde bulabilirsiniz. Son derece uygun fiyatlarla, siz de İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Kadıköy'de oturma şansı elde edebileceksiniz.

Dairelere, rahatınız için her türlü eşya yerleştirilmiştir. Birbirinden kaliteli mobilya, beyaz eşya ve elektronik aletleri, bu dairelerde görebilirsiniz.

İstanbul'da günlük kiralık daire arayan herkese, Kadikoydegunlukkiralikev.com sitesi üzerinde yer alan daireleri öneriyoruz. Bu dairelerde konaklamak için siz de hemen 0505 110 0404 numaralı telefonu arayınız.

http://www.kadikoydegunlukkiralikev.com

3520
Site Tanıtımları / Bastirsana.com ile Hediyeni Kendin Tasarla
« : Aralık 03, 2015, 10:22:04 ÖS »
Site İsmi : http://bastirsana.com

Site Konusu : Bastirsana.com ile Hediyeni Kendin Tasarla

Domain Kayıt Zamanı : Ağustos 2015

Tanıtım ve Açıklamalar : Kendi tasarlayacağınız hediyelerle, sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Bastirsana.com adı altında yayın hayatına başlayan internet sitesi üzerinden, kişiye özel hediyeler alma fırsatı elde edebilirsiniz.



Bu sevgililer gününde, sevgilinize anlamlı bir hediye almak isterseniz, sitedeki "Sevgiliye Hediye" adlı kategoriye giriş yapınız. Sevgiliye hediye kategorisinde; telefon kapakları, kupalar, sevgili tişörtleri, puzzle, yastık ve çok daha fazlasını bulabileceksiniz. Tüm bu hediyeleri, tam olarak arzu ettiğiniz şekilde tasarlatabilirsiniz.



Sadece sevgiliye değil; anneye, babaya ve aileye hediyeler adı altında kategoriler de sitede kendine yer bulmuştur. Anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde, ailenizi mutlu etmek adına, bastirsana.com sitesine girerek, onlara bir ömür boyu unutamayacakları bir hediye alabilirsiniz.



Bardaklara, tişörtlere, telefon kılıfları üzerine dilediğiniz baskıları yaptırarak, bu ürünleri sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız, siz de bastirsana.com sitesini ziyaret ediniz.



Site üzerinde yer alan kılıf tasarla - kupa tasarla - saat tasarla - çakmak tasarla - yastık tasarla - yapboz tasarla - kapak tasarla gibi bölümler vasıtasıyla, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için birbirinden güzel ürünler tasarlatıp, bu ürünleri satın alabileceksiniz.

Herkese keyifli alışverişler diliyoruz.

3521
Site Tanıtımları / Siyaset ve ekonomi haberleri burada! Batikcafe.com
« : Aralık 03, 2015, 09:58:50 ÖS »
Siyaset ve ekonomi haberleri burada! Batikcafe.com

Siyaset ve ekonomi gündeminden son dakika haberlerini okumak ister misiniz? O halde sizler için tanıtımlar yapan Batikcafe.com sitemizi her gün ziyaret ederek siz de Türkiye ve Dünya gündemiyle alakalı tüm konulara değinen bir haber niteliğini ele alabilirsiniz. Sizlere böyle kapsamlı haber seçenekleri sunabilme doğrultusunda çalışan web sitemiz, her anlamda detaylıca konuları ele almaktan kaçınmamakta ve tarafsız haber anlayışını da okuyucularına sunmaktadır.

Ayrıca teknoloji çatısı altında sunulan haber seçenekleri ile beraber sizler de artık program indirme başta olmak üzere akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar ile alakalı tüm haberleri takip edebilme fırsatı buluyorsunuz. Geç kalmadan sitemize girişinizi yapın ve tüm konuları derinlemesine inceleyebilme farkına ulaşın.


3522
Site Tanıtımları / Ankara Duşakabin Fiyatları
« : Aralık 01, 2015, 07:52:18 ÖS »
Ankara Duşakabin Fiyatları

Banyo, duş sektöründe ilk kurulan firmalardan olan Eray duş, 1999'dan bugüne kadar getirdiği mutlu ve geniş müşteri kitlesi, kaliteli ve uygun fiyatları ile adından söz ettirmiştir. Siz de duşakabin fiyatları Ankarada arıyorsanız eraydus.net sitesini gönül rahatlığı ile tercih edebileceğinizi söyleyebiliriz.Duşakabin fiyatları Ankarada almak istiyorsanız ama mağazaları tek tek gezip yorulmak yerine internet bağlantılarını ziyaret etmek istiyorsanız eraydus.net sitesinin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Gerçekten de bu gibi duşakabin fiyatları Ankara sitelerinin kullanımı artmış ve insanlar bu sitelerden mutlu olmaya başlamışlardır.

 

Eraydus.net

 

İnternet bağlantılarının ve bilgisayar, telefonlarının hemen her evde olması artık istenilen her şeye hemen ulaşılmasını sağlamıştır. Bu durumdan eğer siz de yararlanmak istiyorsanız, banyonuzun dekorasyonunu değiştirmek istiyor ve kullanışlı duşakabinleri banyonuzda görmek istiyorsanız duşakabin modelleri bağlantılarını tercih etmenizi öneririz. İnternet bağlantıları bu şekilde hayatınızı kolaylaştıracaktır. Piyasadaki fiyatları araştırmak, en önemlisi ise istediğiniz modelleri bulabilmek için bu tür siteleri kullanmanızı öneriyoruz.

 

http://www.eraydus.net

3523
Web Site İsmi : http://www.ozelsevgiestetisyenlikkursu.com

Site ile ilgili başlık : Estetisyenlik Kursu İzmir sayesinde Meslek Sahibi Olabilirsiniz

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2011

Tanıtım Mesajı : Güzellik uzmanı olmayı planlıyorsanız, doğru adrese geldiniz. İzmir'de faaliyet gösteren Özel Sevgi estetisyenlik kursu sayesinde, sadece 4 ayda bir meslek sahibi olabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, estetisyenlik kursu İzmir sitesine bağlanarak, buradan yetkililerle irtibat kurmak olmalıdır.

Ozelsevgiestetisyenlikkursu.com sitesi vasıtasıyla, Güzellik uzmanlığı kursu hakkında aklınıza takılan her türlü suali sorabilirsiniz. Sitedeki Bilgi talep formunu doldurarak, kursa katılım için ilk adımı atmış olacaksınız.

Estetisyenlik kursu İzmir için başvuruda bulunanlar, yalnızca 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde, bu işin uzmanı olabilir. Maksimum 10 kişilik sınıflarda, estetisyenlik kursuna katılmak isteyenler, hemen Özel Sevgi Akademi ile irtibat kurmalıdır. Eğitimlerinizi, alanında uzman kişiler tarafından alacak ve kursa katılım göstermeniz akabinde kendi işinizi kurma şansı elde edebileceksiniz.

Özel Sevgi Akademi merkezini bitiren öğrencilere, kendi işini açma ya da işe yerleşme konusunda ücretsiz olarak danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır. Merkez ile irtibat sağlamak için, aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz:

Adres: Fuar 9 Eylül Meydanı, Meydan İş Hanı No:13/801 Konak - İZMİR
Telefon: (0232) 483 83 54

3524
İnternet Sitesinin Adı : http://www.tasarim.org

Site Konusu - Site Başlığı : Tasarim.org | Gelinlik Modelleri ve Abiye Modelleri

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 2004 - Nisan

Site Hakkında Açıklamalar : Düğün günü giyeceğiniz gelinlik için araştırma yapıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Tasarim.org sitesinin Gelinlik Modelleri sayfasına giriş yapanlar, burada en harika gelinlik modellerine gözatabilecektir.

Sitede yalnızca gelinlik modelleri paylaşılmamıştır. Bayanlar için birbirinden şık Abiye Modelleri de sitede bulunabilecektir. Her türlü düğün, nişan ya da özel günlerinizde giyebileceğiniz abiyeler, sitede okurlarla paylaşılmıştır.

Şallara ilgi duyanlar ise, Tasarim.org sitesinin Örgü Modelleri bölümüne muhakkak bağlanmalıdır. Bu bölümde, çeşit çeşit şal tasarımlarını inceleme imkanına sahip olabilirsiniz.

En güzel saç modelleri, göz alıcı mobilyalar, gelinlik modelleri, ev dekorasyon önerileri ve çok daha fazlası için siz de tasarim.org sitesini ziyaret ediniz.

Siteyi beğendiğiniz takdirde, sevdiklerinize de önermeyi unutmayınız.

3525
Site Tanıtımları / Kiralık aşk fragman izle
« : Kasım 30, 2015, 11:06:02 ÖS »
Kiralık aşk fragman izle

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk, başarılı oyuncu kadrosu ve muhteşem senaryosu ile her hafta milyonlarca kişiyi ekranlara kilitliyor. Peki, gelecek bölümde neler olacağı konusunda bilgiler edineceğiniz ve fragmanları takip edeceğiniz bir site olduğunu biliyor muydunuz? Dizi Fragman İzleme alanında sizlere Kiralık Aşk dizisinin tüm bilgilerini ulaştıran Haberlerdetayi.com sitemiz, ayrıca site üzerinden oyuncu bilgileri ve senaryonun akışı ile alakalı da bilgiler sunmaktadır.

Google News kaydı alan nadir sitelerden bir tanesi olan web sitemiz, bu anlamda ki tanıtıcı yazıları ve bilgilendirici içerikleri ile beraber her gün binlerce kişi tarafından tercih edilen bir web sitesi haline dönüştü. Ayrıca teknoloji haberleri sunarak mobil cihazların tamamını kıyaslayan editörler, son dönemlerde reklamları ile popülerlik kazanmış olan casper via v10 ürününü de sizler için artıları ve eksileri ile değerlendiriyor!


Sayfa: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 294