kred İletileri Göster - admin

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - admin

Sayfa: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 294
3571
Site Tanıtımları / Bayan iç giyim ürünleri - Kraliceyiz.biz
« : Kasım 08, 2015, 07:00:30 ÖS »
Site İsmi : Kraliceyiz.biz

Site Konusu : Bayan iç giyim ürünleri - Kraliceyiz.biz

Firma adı : Adil Deniz Giyim Sanayi ve Ticaret

Domain Kayıt Zamanı : Haziran 2010

Tanıtım ve Açıklamalar : Bayanlar için birbirinden kaliteli iç giyim ürünleri, kraliceyiz.biz isimli internet adresinde hep bir arada toplanmıştır. Site vasıtasıyla, arzu ettiğiniz bayan iç giyim ürününü kolayca satın alabileceksiniz.

Nişanlınıza veya eşinize, özel günlerde bayan iç giyim ürünleri hediye etmek isterseniz, kraliceyiz.biz sitesine bağlanarak alışveriş yapabilirsiniz.

İç giyimde kalite arayanlar, hiç tereddüt etmeden bu siteye giriş yapabilir. Site üzerinden vereceğiniz siparişler, adresinize en hızlı şekilde teslim edilecektir. İç giyim ürün siparişleriniz, gizliliğiniz tamamiyle korunacak şekilde gönderilmektedir. Teslimatı yapan kişi, paket içinde ne olduğunu asla göremeyecektir.

Adil Deniz Giyim Sanayi ve Ticaret Firmasının online satış sitesi olan Kraliceyiz.biz üzerinden siz de her türlü iç giyim ihtiyacınızı en uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz. Tüm site ziyaretçilerine keyifli alışverişler dileriz.

https://www.kraliceyiz.biz

3572
Site Tanıtımları / Ekonomik Fiyatlarla Bostancı su kaçak tespiti
« : Kasım 08, 2015, 06:46:50 ÖS »
Ekonomik Fiyatlarla Bostancı su kaçak tespiti

Oldukça cüzi miktarlar karşılığında Bostancı su kaçak tespiti hizmeti sunan firmamız, tespitleri sırasında kırmadan veya evinizin herhangi bir bölgesine zarar vermeden profesyonel çözüm önerileri sunuyor! Bugüne kadar yüzlerce farklı hane ve işyerine sunduğumuz Su Kaçak Tespiti, sizlere de sadece bir telefon kadar uzaklıkta!

metropoltesisat.com sitesinden bizlere ulaşım sağladıktan sonra konu ile alakalı ayrıntılı bilgi alabilirsiniz! Sitemiz üzerinde yer alan iletişim numaraları sizlere 24 saat boyunca kaliteli hizmeti sunmaktan geri kalmamaktadır. Bu aşamada ise mağduriyetinizi önlemek ve Su Sızıntısı Bulma konusunda kaliteli destek sağlamak açısından her türlü faktörü de sunmaktan geri kalmamaktayız. İşinde profesyonel olan bir teknik kadro ile çalışmak, daima sizlerin olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır!


3573
Site Tanıtımları / Perpa İş ve İşçi Kıyafetleri
« : Kasım 06, 2015, 06:47:17 ÖS »
Perpa İş ve İşçi Kıyafetleri


Firma Kuruluş Yılı : 2005

Firma Ünvanı : ONLİNESATINAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

Web sitesi : www.perpaiskiyafetleri.com

Müşteri hizmetleri : 0850 677 10 20

Tel : 0212 931 65 66

Şirket Cep : 0545 940 30 46

Fax : 0212 931 64 95

Mail : satis@perpaiskiyafetleri.com

ONLİNESATINAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ( HAKAN KELEŞ ) PERPA İŞ KIYAFETLERİ, PERPA İŞ ELBİSELERİ, PERPA İŞÇİ ELBİSELERİ

Firmamız Perpa Ticaret Merkezinde İş güvenliği alanında iş ve işçi kıyafetleri, iş güvenliği ekipmanları alanında toptan ve parekende ürün satışı hizmeti vermektedir. Firmamızdaki Tüm Ürünler Parekende ve Toptan Ürünlerdir. Minimum 10 ve Üzeri Satış yapılmaktadır. İş Güvenliği Malzemeleri alanında Toplu Alımlarınız için Fiyat alabilirsiniz.

Yelek, Baret, Parka, Ayakkabı, Tulum, Yağmurluk gibi bir çok kategoride ürünler için Mutlaka Firmamızdan Fiyat alınız.

Fiyat Teklifi için : satis@perpaiskiyafetleri.com adresine mail atabilirsiniz.



TOPLU ALIMLARINIZ İÇİN FİYAT VE TEKLİF TALEPLERİNİZİ MAİL ADRESİMİZE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 30 DK İÇİNDE GERİ DÖNÜŞ YAPILMAKTADIR.


Perpaiskiyafetleri.com

3574
Şaka ve Eğlence Videoları, Şamata Vizyon adlı Youtube Kanalında



Herkese merhabalar. Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Bugün sizlere son derece eğlenceli bir youtube kanalı tanıtacağım. Bu kanal, izleyicilerini güldürmek ve eğlendirmek amacıyla kurulmuştur.

Şamata Vizyon

Youtube üzerinden şaka videoları seyretmek isterseniz, Şamata Vizyon isimli kanala bağlanabilirsiniz. Kanalı beğenenler, diledikleri takdirde 'Subscribe' butonuna basarak aboneliklerini gerçekleştirebilir.

Kanalda Ne Tür Videolar Var

Birbirinden ilginç şakalar, en harika tiplemeler, her telden son derece eğlenceli videolar, çeşit çeşit skeçler, sosyal deneyler ve çok daha fazlası bu kanalda bulunabilecektir. Kanalı ziyaret etmek adına https://www.youtube.com/channel/UCDRod96ZPU5RfJKqJUCjtng linkine tıklayabilirsiniz.

İzlediğiniz videoların altına yorumlarınızı bırakarak, Şamata Vizyon'a aktif biçimde katılım gösterebileceksiniz. Kanalda hoşunuza giden videoları sevdiklerinizle, çeşitli sosyal ağlarda paylaşmayı da unutmayınız.

Herkese iyi eğlenceler ve keyifli seyirler dileriz.

Youtube.com/channel/UCDRod96ZPU5RfJKqJUCjtng

3575
Web Site İsmi : http://www.gizli-kamera.org

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : En iyi Gizli Kamera Çeşitleri Gizli-kamera.org adresinde

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Temmuz - 2013

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Gizli kamera satın almayı planlayan herkesi, Gizli-kamera.org adresine davet ediyoruz. Site içerisinde çok sayıda kamera çeşidi, ziyaretçilere sunulmuştur. Hangi gizli kamera tipine ihtiyacınız var ise, ilgili menüden satın alma işlemlerinizi kolayca yapabileceksiniz.

Bugünkü yazımızda sizlere 3 gizli kamera çeşidinden söz edeceğim. Bunlar sırasıyla, masa saati gizli kamera, anahtarlık gizli kamera ve mini gizli kameralar şeklindedir.

İlk olarak masa saati gizli kamera tanıtımıyla başlayalım. Saat görevini yerine getiren, asla içinde kamera olduğu belli olmayan birbirinden şık masa saati gizli kameraları, Gizli-kamera.org sitesinde satışa çıkarılmıştır. Her türlü zevke uygun masa saati gizli kameraları, site vasıtasıyla son derece uygun fiyatlarla alınabilecektir.

Gizli kamera, anahtarlığın içinde olsun isterseniz, site üzerinde kendine yer bulan anahtarlık gizli kamera bölümüne giriş yapmanızı öneriyoruz. Bu bölümde, araba anahtarlarının içerisine yerleştirilmiş çeşit çeşit full hd gizli kameralar mevcuttur.

Sitenin mini gizli kameralar bölümünde ise çok çeşitli kamera modelleri sizleri bekliyor. Güneş gözlüğüne yerleştirilmiş gizli kameralardan tutun çakmak içindeki gizli kameralara, kemerdeki gizli kameralardan usb içine konulan mini gizli kameralara kadar her tipte kamera bu sayfada ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Gizli-kamera.org adresinde gizli kameraların yanı sıra; şok cihazları, casus kulaklıklar, araç içi kameralar, gizli kamera modülleri, dinleme engelleyiciler ve çok daha fazlası bulunabilecektir.

3576
Site Tanıtımları / Gizli Ses Dinleme Cihazları | Ortam-dinleme.org
« : Kasım 06, 2015, 04:34:42 ÖS »
İnternet Sitesinin Adı : http://www.ortam-dinleme.org

Site Konusu - Site Başlığı : Gizli Ses Dinleme Cihazları | Ortam-dinleme.org

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 2013 Temmuz

Site Hakkında Açıklamalar : Ortamdaki sesleri dinlemek isteyenler, kendilerine gizli ses dinleme cihazı satın almayı planlayanlar, Ortam-dinleme.org sitesine giriş yapmalıdır. Site içerisinde her çeşit ses dinleme cihazı kendine yer bulmuştur.

Birbirinden kaliteli ses dinleme cihazlarını, son derece makul fiyatlarla satın almak adına, siz de Ortam-dinleme.org sitesini tercih edebilirsiniz.

Prizin içerisine yerleştirilmiş priz dinleme cihazı siteden kolayca alınabilecektir. Asla fark edilemeyecek kadar ufak olan ses dinleme cihazı, prizin içine konuluyor ve odadaki ortam bu cihaz sayesinde en net şekilde dinlenebiliyor.

Dinleme cihazı fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için ortam-dinleme.org sitesini açabilirsiniz. Fiyatları uygun görürseniz, ihtiyaç duyduğunuz dinleme cihazı için siparişinizi veriniz. Siparişleriniz en hızlı şekilde adresinize teslim edilecektir.

Yazımızın sonuna doğru gelir iken, şu hususu da muhakkak vurgulamamız gerekiyor. Gizli ses dinleme cihazları tamamen güvenlik amacıyla tasarlanmıştır. Evde bıraktığınız çocuğunuzun, yaşlı ve hasta olan büyüklerinizin güvenliği ya da personelinizin takibi için cihazları alabilirsiniz. Ses dinleme cihazlarının özel hayatı ihlal edecek şekilde kullanımı yasaktır. Firma, kötü niyetle ses dinleme cihazı alan kişilerin eylemlerinden sorumlu tutulamaz. Sipariş esnasında bu koşulları kabul etmeniz gerekecektir.

Herkese keyifli alışverişler diliyoruz.

3577
Site İsmi : Arackarakutusu.com

Site Konusu : Araç içi Kamera Sistemleri - Arackarakutusu.com

Domain Kayıt Zamanı : Aralık 2011

Tanıtım ve Açıklamalar : Aracınızın içerisine kamera yerleştirmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Birbirinden kaliteli Araç içi kamera modelleri, Arackarakutusu.com isimli internet adresinde satışa sunulmuştur. Arzu ettiğiniz araç kamerasını, site vasıtasıyla kolayca satın alabileceksiniz.

İnternetten araç kamerası almak adına, hiç tereddüt etmeden arackarakutusu.com adresini tercih ediniz. Tek kameralı, çift kameralı ve GPS'li araç kameraları sitede bir araya getirilmiştir. En kaliteli markaların araç kameraları, sitede son derece uygun fiyatlarla bulunabilecektr.

Araç kamerası fiyatları hakkında fikir sahibi olmak ve araç içi kamera sistemlerinden almak isteyen herkes, arackarakutusu.com sitesine girebilir. Site üzerinde, araç kameraları hakkında merak edilen her türlü bilgi de ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Araç içi kameralar ile aracınızın güvenliğini sağlamak adına, siz de bu siteden kendinize güzel bir araç kamerası alınız.

Trafik kazalarında kim haklı, kim haksız diye öğrenmenin en iyi ve en etkili yolu hiç şüphesiz araç içi kameralardır. Arkadan veya önden size çarpan arabaların plakasını okumak, yalnızca arackarakutusu.com sitesinde satılan Full hd kameralar ile mümkün olabilecektir.

3578
İstanbul'un Her yerine Düğün Ve Açılış Çelengi Gönderimi


Hobicicek.com


Hobi Çiçek - Düğün Çelengi

Çelenk Çeşitleri

Düğün açılış için çelenkler tek kat,çift kat ve üç katlı olarak hazırlanmaktadır.
Çelenkler kırmızı renk,beyaz renk,pembe renk,sarı renk çiçeklerle hazırlanmaktadır.

Çelenkler hangi çiçeklerle yapılır?

Çiçek çeşidi olarak genellikle gerbera kullanılmaktadır.
Bazen karanfil ve cinya çiçekleriylede çelenkler yapılabilmektedir.

Çelenk çiçekleri taze kalma süresi?

Çelenklerin üzerindeki çiçeklerin çiçek hazır olduktan sonra pörsümeden taze kalma süresi 5 saattir.

Çelenk siparişiniz hakkında ipuçları

İstanbul'un her yerine çelenk siparişiniz vaktinde teslim edilir.
Siparişlerinizi düğün ve açılış saatlerinden 3-4 saat önce vermeniz tavsiye edilir.
Son 1 saat kalada telefon açsanız yerin bize yakınlığına göre çiçeği yetiştirme ihtimalimiz bulunmaktadır.Acil siparişlerinizde 0 212 320 71 11 nolu telefondan bilgi alınız.
Yerimiz Okmeydanı Perpa Ticaret Merkezi Şişlidedir.Şişli ve çevre semtlere 1 saat içerisinde Avrupa yakasına 2 saat içerisinde Anadolu yakasına ise 3 saat içerisinde çelenk siparişiniz teslim edilir.


Çelenk Boyutu

Çelenklerin standart boyu 2 metredir.

Çelenk Fiyatları

Yaz aylarında 100 TL + Kdv'den başlayan fiyatlarla kış aylarında 120 TL + Kdv'den başlayan fiyatlarla çelenk modellerimiz satışa sunulmaktadır.

Çelenk Üzerine Yazı

Çelenk üzerine istediğiniz her renkte yazı çıkarabilmekteyiz.Firmanızın logosuyla beraber istediğiniz yazıyı çıkarabilir çelengin üstüne yapıştırabiliriz.
Yazılan yazılardaki harflerin yüksekliği 17 cm olup uzaktan bile reklamınız gözükmektedir.


Siz de Düğün Çelengi veya Açılış Çelengi sipariş vermek istiyorsanız tıklayın.


100 TL'den başlayan fiyatlarla çelenk modellerini incelemek için www.hobicicek.com


3579
Site Tanıtımları / Baca Sistemleri
« : Kasım 05, 2015, 06:18:59 ÖS »
Site Adı : http://www.frencke.com.tr



Site Konusu : Baca Sistemleri

Site Açılış Tarihi : Temmuz 2008

Firmanin adı : Frencke Baca Modülleri

Adres : İstasyon Mh. 1456 Sk. No:100 E-5 üzeri Gebze / Kocaeli / Türkiye

Telefon : 0262 656 15 57

Site Tanıtım Mesajı : Frencke Baca Modülleri firması, müşterilerine birbirinden kaliteli baca sistemleri sunmaktadır.



Firmanın müşterilerine takdim ettiği ürünleri en ayrıntılı şekilde incelemek, bu ürünlerin fotoğraflarına gözatmak isteyenler, siteye giriş yapabilir. http://www.frencke.com.tr isimli internet adresinin 'Ürünlerimiz' sayfasında, tüm bu ürünler, görsel desteğiyle beraber tanıtılmaktadır.



Self Standing baca sistemleri, tek ya da çift cidarlı baca, çamaşır şutu ve çöp şutu sistemleri ile daha fazlasına Frencke Baca Modülleri farkıyla sahip olabilirsiniz.



Frencke Baca Modüllerini tercih eden oteller, okullar, iş merkezleri, hastaneler ve diğer çok sayıda işletmenin isimlerine, site üzerinde kendine yer bulan 'Referanslarımız' sayfası üzerinden gözatabileceksiniz.

Frencke.com.tr

3580
Site Tanıtımları / Silikon Cephe Sistemleri - Susluyapi.com
« : Kasım 05, 2015, 05:59:50 ÖS »
Domain adı : http://www.susluyapi.com



İçerik-Başlık : Silikon Cephe Sistemleri - Susluyapi.com

Firma Adresi : Güzelyalı Mahallesi Yanyol Caddesi No:9 Pendik - İstanbul

Telefon Numarası : 0216 507 27 27

Site Kuruluş Tarihi : Kasım 2005

Tanıtım, Açıklama : Süslü Yapı Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından hazırlanan, susluyapi.com isimli internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, firmanın müşterilerine sunmuş olduğu ürünler hakkında son derece ayrıntılı bilgilere ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

Süslü Yapı Şirketi ile iletişim sağlayarak, aşağıdaki ürünleri temin etme şansınız mevcuttur.

Silikon cephe Sistemleri
Yarı Kapaklı Cephe Sistemleri
Klasik Kapaklı Cephe Sistemleri
Kompozit panel Cephe Kaplama
Terra Cotto Cephe Kaplama
Yalıtımlı ve Yalıtımsız Alüminyum doğrama
Otomatik Fotoselli Kapılar
Ofis Bölme Sistemleri
Güneş Kırıcılar

Yukarıda adı geçen ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olmak için, hiç vakit kaybetmeden 0216 507 27 27 numaralı telefonu arayabilir ya da susluyapi.com adresinin iletişim sayfasındaki formu doldurabilirsiniz.

3581
Site Tanıtımları / Ataşehir kombi tamiri
« : Kasım 04, 2015, 10:42:24 ÖS »
Tanıtılan Sitenin adı : Atasehirkombitamiri.com

Sitenin başlığı - sitenin Konusu : Ataşehir kombi tamiri

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu zaman : Ekim 2015

Site ile ilgili Açıklamalar : Kombiniz arızalandı mı? Hiç dert etmeyin. Hemen Atasehirkombitamiri.com isimli internet adresine bağlanın ve buradan firma yetkilileri ile irtibat kurun. Firmanın uzman personelleri, anında adresinize gelerek, kombinizdeki arızayı düzeltecektir.

Ataşehir kombi tamiri sitesine bağlanarak, Marmara Teknik Servis firmasının müşterilerine sunmuş olduğu kombi tamir ve kombi bakım hizmetlerine dair bilgiler alabilirsiniz. Son derece uygun fiyatlarla kombilerinizin tamir edilmesini arzu ederseniz, siz de Marmara Teknik Servis ile çalışınız.

Ataşehir kombi servisi personellerini sadece kombiniz arızalandığı zaman değil, kombinizin periyodik bakım tarihi geldiğinde de çağırmanızı öneriyoruz. Zira, kombilere yapılacak düzenli bakım sayesinde, arıza ihtimali son derece düşük seviyelere inmektedir. Arızanın çözümü, periyodik bakım işleminden çok daha pahallı olacağı için, kombiniz arızalanmadan evvel, bakımını muhakkak yaptırınız.

Ataşehir kombi bakımı, petek bakımı, kombi kart tamiri veya kombi montajı yaptırmak isteyenler, aşağıdaki iletişim kanallarını kullanarak, firma ile irtibat sağlayabilir.

Marma Teknik İletişim Bilgileri

Sabit Telefon Numaraları: 0216 576 64 98 - 0216 576 64 99
GSM: 0544 469 93 44 - 0554 590 47 75
Web: http://atasehirkombitamiri.com

3582
Web Site İsmi : Profesyonelbayanmasaj.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı - Sloganı : Promasöz - Erkekler ve Kadınlar için Profesyonel Masaj Hizmeti Sitesi

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ocak 2013

Site hakkında Kısa bilgi : ProMasöz ile masaj dünyasında aradığınız hizmet vereni bulun, masajın keyfini yaşayın

Site ile alakalı Detaylı Açıklamalar ve tanıtım mesajı : Profesyonel bir masör ya da masöz mü arıyorsunuz? Hemen Profesyonelbayanmasaj.com isimli internet adresine bağlanın ve masaj ustalarıyla irtibat kurun.

Kısa ismi promasöz olan Profesyonelbayanmasaj.com adresi sayesinde, masajın faydaları ile ilgili de son derece faydalı yazılara ulaşabileceksiniz. Masaj hakkında bilinmesi gereken her şey, bu sitede bir araya getirilmiştir.

Masaj üzerine yazılmış çok sayıda kitap, sitede ziyaretçilerle paylaşılmaktadır. Masaja ilgi duyuyorsanız, ileride siz de bir masör ya da masöz olmayı planlamakta iseniz, bu kitaplar çok işinize yarayacak.

Masaj hakkında hazırlanan birçok video da yine sitede kendine yer bulmuştur. Türkiye'nin dört bir noktasından masaj hizmetlerini en profesyonel şekilde sunan kişilere ulaşmayı arzu ederseniz bu siteye giriş yapmanızı önermekteyiz.

Herkese sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz.

http://www.profesyonelbayanmasaj.com

3583
Site Tanıtımları / Ağrısız Rahim Filmi - Rahimfilmi.info
« : Kasım 04, 2015, 10:06:12 ÖS »
Web Site İsmi : http://www.rahimfilmi.info

Site Başlığı : Ağrısız Rahim Filmi - Rahimfilmi.info

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ekim 2008

Site Tanıtımı : Rahimfilmi.info adı altında yayın hayatını sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Rahim filmi ile alakalı aklınıza takılan birçok suale, bu site sayesinde yanıt alabileceksiniz.

Sitenin kuruluş amaçlarından bir tanesi de, Şişli Echomar'ın yeni teknoloji ekipmanlarıyla sunmuş olduğu Rahim Filmi çekim hizmeti üzerine bilgiler vermektir. Ağrısız ve kanamasız bir şekilde rahim filmi çektirmek isteyenler, rahimfilmi.info adresine bağlanarak buradan detaylı verilere ulaşabilir.

Rahim boşluğunun ve tüplerin durumunu incelemek adına çekilen röntgen filmine, Rahim filmi adı verilmektedir. Bu işlem tamamen ağrısız olduğu için anesteziye de gerek olmayacaktır. Ağrısız Rahim Filmi çektirmek adına, bir refakatçiye de ihtiyacınız yoktur.



Sektöründe 24 yıldır büyük bir başarıyla hizmet sunan Echomar Sağlık Grubu ile irtibat kurmak isteyenler 0212 233 1111 numaralı telefonu arayabilir. Telefon yoluyla, Şişli Echomar'da çekilen HSG (Rahim Filmi) üzerine sormak istediğiniz tüm soruları da sorabilirsiniz.

Dr. Cevat Bayrak yönetimindeki uzman ekip, en düşük yan etki riskiyle, ve en alt seviyede radyasyon kullanarak, ağrısız rahim filminizi çekecektir. Konu ile ilgili daha fazla bilgi için rahimfilmi.info sitesini ziyaret ediniz.


3584
Teknolojinin Son Ürünlerinden Birisi Elektronik Sigara

Günümüz teknolojisi, genellikle insanlığın yararı için çalışırken üretilen son ürünlerden birisi olan elektronik sigara da oldukça fazla ilgi çekti. Bu doğrultuda dünya üzerinde milyonlarca kişi e sigara kullanmaya başladı. Gerçek sigarada olduğu gibi içerisinde nikotin de bulunduran bu ürün aslen içerisinde e likit adı verilen bir madde bulunduruyor. Bu madde sayesinde kişiler yine bağımlılık duydukları nikotini vücutlarına alıyorlar ancak kanserojen maddeleri vücutlarına almıyorlar. Ayrıca http://www.elektroniksigara.mobi sitesinde yer alan ve kanıtlanmış bilgilere göre dışarıya da sadece su buharı verdiğinden pasif içiciliğin de önüne geçmiş olunuyor. Sizlerde elektronik sigara hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için Elektroniksigara.mobi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3585
Site Tanıtımları / Her bütçeye uygun Umre Paketleri
« : Kasım 04, 2015, 09:27:22 ÖS »
Her bütçeye uygun Umre Paketleri

http://umre.edatur.com.tr

Aklınızda umre yapmak varsa bu fikri daha fazla ertelememeniz gerektiğini, bizimle iletişime geçerek daha yakından anlayabilirsiniz. Çünkü sizlere sunduğumuz dört dörtlük umre seyahatini çok uygun fiyatlarla sunuyoruz. Düzenlediğimiz umre turlarını görünce ve bu konuda size yaptığımız teklifleri duyunca, umre ziyareti fikrinizi daha fazla ertelemeyeceksiniz.

Umre Turları

Eda Tur isimli firmamız senelerdir düzenlediği umre turları ile hem umre ziyaretçilerini memnun ediyor, hem de tecrübe kazanıyor. Her turda kazandığı yeni tecrübeleri işine başarılı bir şekilde aktaran firmamız, bugüne kadar binlerce kişinin ilk defa umre ziyareti yapmasını sağladı. Siz de daha önce umre ziyareti yapmayanlardansanız, belirlediğimiz umre fiyatlarına mutlaka göz atmalısınız. Böylece siz de firmamız aracılığı ile uygun ücretlerle umre ziyareti gerçekleştirebilirsiniz.

Umre Fiyatları

Türkiye'de hemen herkesin hayalini kurduğu bu seyahat çeşidi için geliştirdiğimiz umre fiyatları bütçenizi kesinlikle zorlamayacak. Her kesimden gelir sahibi insan için ayrı ayrı geliştirdiğimiz programlarımızdan, kendinize en uygun olan programı seçebilirsiniz. Firmamız size ödeme konusunda da elinden gelen en büyük yardımı sunar.

Kaynak: umre.edatur.com.tr

Sayfa: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 294