kred Estetikte Son Trend Kök Hücre

Gönderen Konu: Estetikte Son Trend Kök Hücre  (Okunma sayısı 2315 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4459
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Estetikte Son Trend Kök Hücre
« : Aralık 03, 2014, 12:42:43 ÖS »

Güzelliği insanın kendi genlerinde arayan tıp teknolojisi, artık kök  hücre teknolojisiyle gençleşmeyi mümkün kılıyor. Esteworld Plastik  Cerrahi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Medikal Direktörü Uzm.  Dr. Servet Terziler, kulak arkasından 3 mm’lik cilt biopsisi içindeki  fibroblast hücrelerin çoğaltıldığını söyleyerek, [hsciftkesme]Özellikle cilt  gençleştirmede cerrahi olmayan bir yöntem arayanlar, bu işleme  başvurabilirler. Kapanmayan kronik yaralar, akne veya suçiçeği sonrası  oluşabilen çukurcuk şeklindeki izlerin tedavisinde ve yaşa bağlı oluşan  çizgilerin giderilmesinde bu yöntem yaygın olarak kullanılır” dedi.
Nerelerde uygulanıyorUzm. Dr. Servet Terziler, kök hücre tedavisini özellikle cilt  gençleştirmede cerrahi olmayan bir yöntem arayanlara önererek, şöyle  konuştu: [hsciftkesme]Bu yöntem kapanmayan kronik yaralar, akne veya su  çiçeği sonrası oluşabilen çukurcuk şeklindeki izlerin tedavisinde,  yanık, travma, cerrahi sonrası oluşan oyukluk ve nedbe tedavisinde, göz  çevresi kazayağı çizgilerinin giderilmesinde, burun çevresi  kırışıklıklarında, dudak kenarlarında derinleşen çizgilerin  giderilmesinde yaygın olarak kullanılır.”Kimler bu uygulamayı yaptırabilirCildin elastikiyet kaybının hissedilmeye başlandığı 30-40 yaşlar  arasının bu uygulama için en ideal dönem olduğunu belirten Uzm. Dr.  Servet Terziler, [hsciftkesme]Genç yaşlardaki kollajen ve cildin nem  kapasitesinin oluşturduğu sıkı ve parlak cilt görünümünün yaşla azaldığı  bilinmektedir. Bu uygulama ile cildin kaybettiğini yine kendi hücreleri  aracılığıyla yerine koyarak, milyonlarca enjekte edilen fibroblast  hücrelerinden, elastin ve kollajen sentezi başlar. 4-5 ay gibi bir  sürede kırışıklıklarda azalma, yüzde dolgunluk, ışıltı ve parlaklık  hissedilir” diye konuştu.Nasıl yapılıyor
Kulak arkası güneşin zararlı etkilerine maruz kalmayan, en iyi  hücrelerin bulunduğu bir dokudur. Bu sebeple kulak arkasındaki  fibroblast içeren epitelyum doku labratuar ortamında çoğaltılarak cildin  problemli bölgelerine enjekte ediliyor. Uygulama sırasında herhangi bir  acı hissedilmediği gibi uygulama sonrasında günlük yaşam konforundan  ödün verilmeden sosyal hayata devam edilebiliniyor. Bu işlemin etkisi  net olarak 4-5 yıl sürüyor.
imza: Oyun - Forum