kred En İyi Host Firmasına Domain transferi nasil yapilir?

Gönderen Konu: En İyi Host Firmasına Domain transferi nasil yapilir?  (Okunma sayısı 1186 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4459
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
En İyi Host Firmasına Domain transferi nasil yapilir?
« : Eylül 26, 2015, 10:16:41 ÖS »
En İyi Host Firmasına Domain transferi nasil yapilir?

   Domain, internette sahip olduğunuz alana ulaşımın sağlanmasına imkan veren isimdir. İlk zamanlarında bu ismin onlarca numaralardan oluştuğunu biliyor muydunuz? Evet, bir siteye ulaşmak için onlarca numarayı girmeniz gerekiyordu. İlk zamanlarda ordu uygulamalarının yapıldığı yıllarda bu tarz angarya uygulamalar rahat bir şekilde yapılıyordu. Kimsenin bir itirazı yoktu. Ancak ne zaman ki internet halkın kullanımına açıldı; bu tarz numaraların kullanım alanları tamamıyla ortadan kalkmış oldu. Bir düşünsenize şuan sürekli olarak girmeye devam ettiğiniz sitelerin 20 – 30 numara .com formatında olduğunu!

Sitenasilkurulur.net

   Birkaç kelimeden oluşan sitelerin bile ezberlenmesinde ne kadar sorun yaşadığımızı göz önüne alacak olursak bu durumun ne denli problemlere neden olacağını çok daha iyi bir şekilde anlayabilmiş oluruz. Domainler bu kapsamda değerlendirildiğinde çok akıllıca düşünülerek ortaya çıkartılmış buluşlardır.


http://www.sitenasilkurulur.net/domain-transferi-nasil-yapilir

    Her ne kadar domainlerin bulunması ile birlikte birçok işimiz çok daha rahat şekillerde idame ettirilmeye başlandıysa da, bazı sorunların da doğmasına neden olmadı dersek çok doğru söylemiş olmayız. Özellikle de webmasterlar için domain transferi büyük bir sorunu teşkil etmeye başladı diyebiliriz. Normal şartlarda domain transferi yapmak, her iki sistemi de bilen biri tarafından sadece bir dakika içerisinde çözülebilir. Ancak sistemler çok fazla farklılık gösterdiğinden dolayı, çoğu zaman için bu transferleri yapmak saatlere mal olabiliyor.

   Zaman noktasından ne kadar kısıtlı olduğumuzu göz önüne alacak olursak böylesine harcamaların yapılmasının bizlere ne denli zararları vereceğini çok daha iyi bir şekilde kavramış oluruz. Bu yüzden de sizlere http://www.sitenasilkurulur.net gibi bir bağlantıya tıklayarak internet dünyasının en büyük webmaster sitelerinden birine ulaşma ve buradan bilgi alışverişinde bulunabilme imkanını sunuyor; mutlu olmanızı temenni ediyoruz! 

imza: Oyun - Forum