kred Hosting Hataları Çözüm Merkezi

Gönderen Konu: Hosting Hataları Çözüm Merkezi  (Okunma sayısı 1453 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Hosting Hataları Çözüm Merkezi
« : Nisan 30, 2015, 11:28:17 ÖÖ »
Tanıtılan Sitenin ismi : https://www.hostinghatalari.com

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : Hosting Hataları Çözüm Merkezi

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu ay ve yıl : Nisan 2014

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : İnternet sitenizle ilgili bir sorun mu yaşadınız? Wordpress, vBulletin gibi scriptlerinizi kullanırken bir hata mesajı karşınıza mı çıktı? Hiç dert etmeyin. Bundan sonra sitelerinizle ilgili yaşayacağınız her türlü probleme binaen en ayrıntılı çözümler, Hosting Hataları Çözüm Merkezi sitesinde sizleri bekliyor. Hostinghatalari.com adı altında yayın hayatını sürdüren internet adresi sayesinde, artık hostinginizde yaşayabileceğiniz olası tüm problemleri, saniyeler içerisinde düzeltebileceksiniz.

Site sahipleri, sık sık çeşitli hata mesajlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. Bu hata mesajlarının nasıl düzeltilebileceği, Hostinghatalari.com isimli internet sitesinde, son derece detaylı olarak anlatılıyor. Sitede kendine yer bulan bazı içeriklerin başlıklarını sizlerle paylaşmak istiyorum: Cannot modify header information – headers already sent by Hatası Çözümü, Asp ve asp.net Disallowed Parent Path Hatası, MailEnable: Message could not be delivered to some recipients. Reason: 551 hatası, Fatal error: Call to undefined function mcrypt_encrypt() in Hatası, Unable to update hosting preferences hatası, PLESK Unable to update hosting preferences. User xxxx already exists Hatası. Bu ve benzeri birçok hata ve çözümleri, sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir.

Az önce adını vermiş olduğumuz konu başlıklarından da anlayabileceğiniz üzere, her türlü hosting kontrol panelinde yaşanabilecek hatalar, çeşit çeşit scriptlerde meydana gelen hata kodları ve fazlası bu adreste bulunabilecektir. Tüm webmasterları siteye davet ediyoruz.
imza: Oyun - Forum