kred Staj defterleri - Stajdefteri.org

Gönderen Konu: Staj defterleri - Stajdefteri.org  (Okunma sayısı 1605 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Staj defterleri - Stajdefteri.org
« : Nisan 30, 2015, 11:20:44 ÖÖ »
Domain İsmi : Stajdefteri.org

Sitenin Konusu : Staj defterleri - Stajdefteri.org

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Haziran 2014

Açıklamalar - Tanıtım : Stajdefteri.org adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile çok sayıda kıymetli staj defterine ulaşma fırsatı bulabileceksiniz.

Sitede Üniversite staj defteri ve Lise staj defteri altında kategoriler hazırlanmıştır. Üniversite staj defteri kategorisinde; Hemşirelik, Havacılık, Harita Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Öğretmenlik ve benzeri pek çok mesleğe dair staj defterleri kendine yer bulmuştur. Aynı kategoride önemli firmalarda staj yapanların hazırladığı defterler de ziyaretçilere takdim edilmiştir. Örneğin Siemens Staj Defteri, Batıçim Çimento Kimya Mühendisliği Staj Defteri, Sunny Elektronik Staj Defteri, Mercedes Elektrik Staj Defteri gibi konular bölümde görülebilir. Sitenin 'Lise Staj Defterleri' bölümünde ise; Bilgisayar Bölümü Lise Staj Defteri gibi içerikler sizleri beklemektedir.

Sitede staj dosyası dışında da çeşitli içerikler bulunabilecektir. Burs arayan öğrenciler, stajdefteri.org adresinin Burs duyuruları kategorisine bağlanmalıdır. Bu kategoride lise ve üniversite öğrencileri için güncel burs kaynakları yer almıştır.
imza: Oyun - Forum