kred Modern ofis mobilyaları - Grandofis.com.tr

Gönderen Konu: Modern ofis mobilyaları - Grandofis.com.tr  (Okunma sayısı 1503 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Modern ofis mobilyaları - Grandofis.com.tr
« : Nisan 30, 2015, 11:04:20 ÖÖ »
Domain adı : http://www.grandofis.com.tr

İçerik-Başlık : Modern ofis mobilyaları - Grandofis.com.tr

Firma adı : Grand Office

Adres : Kağıthane Caddesi No:82 Çağlayan – İSTANBUL

Telefon numaraları : 0212 210 01 36 - 0212 222 42 38

Firma Kuruluş Senesi : 1984

Site Kuruluş Tarihi : Haziran 2014

Tanıtım, Açıklama : Grand Office firması, 1984 yılından bu yana ofis mobilyaları üretimi ve projeli dekorasyon uygulamaları alanında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdürmektedir.

Bugün sizlere Grand Office firması tarafından geliştirilen ve 2014 Haziran ayında yayın hayatına başlayan Grandofis.com.tr isimli internet adresini tanıtmak istiyorum.

Grand Office ile ilgili ayrıntılı bilgiler elde etmek için, sitedeki Kurumsal adlı menüyü ziyaret edebilirsiniz. Firmanın, müşterilerine takdim ettiği ürünlere gözatmak adına ise, 'Ürünler' sayfasına giriş yapınız. Ürünler sayfasını açanlar, karşılarında Klasik Ofis takımları ile Vispo, Retro, Selçuklu, Aura, Tornio, Crash, Cube ve Capello markalı makam takımı modellerini görebilecektir. İlgilendiğiniz ürünün üstüne tıkladığınız takdirde, ilgili ürüne binaen bolca fotoğrafa gözatabilirsiniz. 

Grand Office modern ofis mobilyaları tarafından hazırlanan bazı değerli projelere binaen fotoğraflar ise, sitenin 'Projeler' bölümünde kendine yer bulmuştur. 
imza: Oyun - Forum