kred En Güzel Puanlı Giysi Giydirme Oyunları - Oyunteyze.com

Gönderen Konu: En Güzel Puanlı Giysi Giydirme Oyunları - Oyunteyze.com  (Okunma sayısı 1448 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
En Güzel Puanlı Giysi Giydirme Oyunları - Oyunteyze.com
« : Nisan 18, 2015, 11:23:22 ÖÖ »
En Güzel Puanlı Giysi Giydirme Oyunları - Oyunteyze.com

İnternet üzerinden oyun oynamak artık eskisine nazaran daha zor. Sebebi bir çok oyun sitesinin açılması ve her sitede bulunan aşırı reklamlar. Bu durumdan dolayı oyun oynamak isteyen erkek veya kız arkadaşlarımız girdikleri sitede oyun oynamak yerine reklamlar ile cebelleşiyor.

Ama sorun yok size bugün çok güzel bir müjde vereceğim. İnternet üzerinden istediğiniz oyunu anında oynayabileceğiniz kız ve erkek oyunlarının oldukça fazla olduğu ve ilk amacın sizlere hizmet olduğu bir siteden bahsetmek istiyorum.

Bu sitede oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini hiçbir zaman anlamayacaksınız. Hem de bu sitede sizi rahatsız edici reklamlar yada benzeri şeyler asla olmayacak. Nasıl? Kulağa hoş geliyor değil mi.

Öncelikle kız arkadaşlarımız için iki oyun tanıtacağım. Kız arkadaşlarımızın en çok sevdiği oyunlardan biri olan giysi giydirme oyunlarıdır. Bu kategori içerisinde bulunan Puanlı Giysi Giydirme Oyunları sanırım sizleri oldukça mutlu edecektir.

Puanlı bir sistem olduğu için oyunu her yeniden oynayışınızda rekor kırmanız istenecektir sizden. Buda oyunun eğlenceli hale gelmesini sağlıyor.

Bir diğer oyunumuz ise herkesin de çok yakinen tanıdığı bir televizyon programına ait oyundur. Bu tarz Benim Oyunu oynamak sizi günün en eğlenceli dakikalarına götürecektir. Televizyon programından birebir esinlenerek yapılan bu oyunda da puanlama sistemi vardır.

Günün en yüksek puanını alan kişi birinci olacaktır. Her gün her hafta ve her ay sitemiz içerisinde oyuncular arasında birince olmak isterseniz sizler mükemmel bir oyun sitesi olan oyun teyzeye bekleriz.

Kaynak: Oyunteyze.com
imza: Oyun - Forum