kred Neden Kolej Eğitimi

Gönderen Konu: Neden Kolej Eğitimi  (Okunma sayısı 1641 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Neden Kolej Eğitimi
« : Mart 28, 2015, 12:18:35 ÖS »
Neden Kolej Eğitimi ve Kolej Eğitiminin Getirdiği Avantajlar

Kolej eğitimi öğrencinin öğrenme sürecini etkin kılan, araştırmaya yönelik yaratıcı düşünceyi geliştiren bir program oluşturur. Bireysel farklılıktaki öğrencilerin getirdiği öğrenme stilleri eğitimciler tarafından tespit edilerek her öğrenciye ayrıcalıklı öğrenme imkanı sunulur.

Kolejlerde sınıflar az kişiden oluştuğu için öğrenmeyi zorlaştıran etmenler de bir o kadar azdır. Çoklu zeka yaklaşımı sayesinde etkin bir öğrenme metodu izletilen öğrenciler ile kolejlerde eğitim öğrenci merkezli eğitim modeli ile beslenmektedir.

Neden Kolej Eğitimi?

Akademik bölümlerin fazlalığı ve kendini sürekli geliştirebilen bünyesi ile kaliteli eğitim anlayışına sahip olan özel okulların öğretmen kadrosu da son derece deneyimli ve eğitim alanında ihtisaslı eğitimcilerden oluşmaktadır. Alanında uzman eğitimciler sayesinde öğrenciler farklı öğrenme metotları ile başarıyı adım adım yakalamaktadırlar.

Gelişim dönemlerindeki 3-5 yaş arası çocuklar için kolej anaokullarında da etkin bir program izlenmektedir. Çocukların farkındalıklarını arttıracak sosyal aktiviteler, oyunlar ve geleneksel öğrenmenin birlikteliğinde eğitim için doğru yer kesinlikle kolejlerdir. Evyap Okulları deneyimli eğitimci kadrosu ve imkanları ile İstanbul kolej seçimleri arasında en prestijli yere sahiptir.
imza: Oyun - Forum