kred Çeşit çeşit Satranç takımı Satrancokulu.com adresinde

Gönderen Konu: Çeşit çeşit Satranç takımı Satrancokulu.com adresinde  (Okunma sayısı 1761 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Çeşit çeşit Satranç takımı Satrancokulu.com adresinde

Türkiye'de 2004 yılında satranç açısından devrim gibi bir karar alındı ve satranç okullarda seçmeli ders olarak gösterilmeye başlandı. Bilimsel düşüncenin giderek daha önem kazandığı günümüzde elbet satranç öğrenen çocuklar hayata da daha sorgulayıcı ve analitik gözle bakacaklardır. Türkiye'ye satrancı sevdirme ve yaygınlaştırma amacı ile kurulan Satranç Okulu sitesi içerisindeki geniş içerik ile yaklaşık 15 yıldır aralıksız yayında.Yüzlerce ders, makale, haber ve röportajdan oluşan sitede bilgisayara ve canlı rakiplere karşı da oynayabilirsiniz.

Yaklaşık 8 sene önce FM Selim Gürcan tarafından hazırlanan eğitim cdlerini satranç severlere ulaştırmak için kurulan Satranç Marketi'nde artık ürün çeşidi sayısı beş yüzü aştı. Siteden pek çok değişik satranç takımı satın alabilirsiniz. Sıra üstü, okul, turnuva, profesyonel ve ahşap olmak üzere türlü türlü takımlar mevcut. Staunton olarak üretilen bu takımlar ayrıca değişik boyularda. Şah yüksekliğine göre sınıflandırılan ürünler 63, 85, 90, 95, 105 mm yüksekliğinde.

Sitede ayrıca 85 cm ve 45 cm şah yüksekliğinde büyük boy satranç takımları da bulunmakta. Satrancı kitleselleştirmek ve görsellik yaratmak için bu ürünler birebirdir. Satın alabileceğiniz adres: bahçe satrancı olarak belirtilebilir.

Satranç eğitim cdleri yeni başlayan, orta ve ileri seviye olarak sınıflanmış durumda. Her cd'de yaklaşık 2 saat anlatım bulunmakta ve ders boyunca sorulan sorular bilgilerin pekişmesini ve aktif katılımı sağlıyor. Eğitim cdlerine artık Öde ve İndir yöntemi ile de ulaşabilirsiniz. Kargoya ihtiyaç olmadan cdleri bilgisayarınıza indirmeniz ve ekonomil fiyatla ulaşmanız mümkün. CD'leri hazırlayan eski milli oyuncu Fide Master Selim Gürcan'dır.

Sitenin iki önemli diğer ürünü "Hesaplama Teknikleri" dersleri aboneliği. Bu dersler ile satrancınızda devrim niteliğinde gelişme sağlayabilirsiniz. Diğer ürün ise bir Abdülkadir Bener'in hazırladığı DAEM Chess Studio. Bu program dünyaca ünlü Chessbase ve Chessmaster ve CTART programlarının bileşimi adeta. İçindeki binlerce oyunu inceleyebilir, bilgisayara karşı oynayabilir ve soru çözerek kendinizle yarışabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum