kred E-Ticaret Sitesi Paketleri - Odyobilisim.com

Gönderen Konu: E-Ticaret Sitesi Paketleri - Odyobilisim.com  (Okunma sayısı 1847 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
E-Ticaret Sitesi Paketleri - Odyobilisim.com
« : Ocak 24, 2015, 04:22:08 ÖS »
İnternet Sitesinin Adı : Odyobilisim.com

Site Konusu - Site Başlığı : E-Ticaret Sitesi Paketleri - Odyobilisim.com

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Ocak 2013

Site Hakkında Açıklamalar : En ekonomik fiyatlarla e-ticaret sitesi sahibi olmak istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Odyobilisim.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet adresi, müşterilerine son derece uygun fiyatlarla birbirinden kaliteli e-ticaret çözümleri sunmaktadır.

İnternetin her eve girmesiyle beraber, firmaların e-ticaret sitesi kurmaları kaçınılmaz hale geldi. Günümüzde birçok işletme, gelirlerinin büyük bir bölümünü artık internet satışlarıyla elde ediyor.

OdyoBilişim tarafından sunulan eticaret çözümlerinin özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için hemen hiç vakit kaybetmeden, odyobilisim.com adresini ziyaret ediniz.

Arzu eden müşterilere, hazır web sitesi paketleri de verilmektedir. Gerek e-ticaret gerekse de hazır web sitesi çözümleri ile alakalı detaylı bilgiler, odyobilisim.com adresinde bulunabilecektir.

E-ticaret scripti satın almadan evvel, bu scriptin demosunu ücretsiz olarak kullanma şansı elde edebileceksiniz. Scripti beğendiğiniz takdirde, eticaret sitesi satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

OdyoBilişim firmasının birbirinden değerli referanslarına gözatmak isteyenler, sitedeki Referanslarımız sayfasına bağlanabilir. Bu sayfada e-ticaret ve hazır web sitesi paketlerinden satın alan bazı müşterilerin siteleri listelenmiştir.

Hizmetler ile alakalı ayrıca aklınıza takılanlar olur ise, sitenin İletişim sayfasını kullanarak firma ile irtibat sağlayabilirsiniz.

http://www.odyobilisim.com
imza: Oyun - Forum