kred ISO 9001 Ve ISO 13485 Belgesi

Gönderen Konu: ISO 9001 Ve ISO 13485 Belgesi  (Okunma sayısı 368 defa)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
ISO 9001 Ve ISO 13485 Belgesi
« : Nisan 08, 2023, 11:05:28 ÖÖ »
ISO 9001 Ve ISO 13485 Belgesi
Tüm dünyada en çok uygulanan standartlardan bir tanesidir. ISO 9001 standardı 2015 yılında revize edilerek günümüze uygun hale getirildi.
iso 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardı özellikle işletmeler için hayati bir önem taşımaktadır. Belge en popüler sertifikalardan bir tanesidir. ISO'nun belirlemiş olduğu şartları yerine getiren firmalar bu sertifika sayesinde büyük avantajlar sağlamaktadır. ISO 9001 Kalite yönetim sistemi ile beraber müşteri memnuniyeti anlayışı temel alınır. Müşteri memnuniyeti ile birlikte organizasyonların sektörel ihtiyaçları da karşılanıyor. Firmamız ISO 9001 konusunda sizlere gereken desteği verebilir. Belgelendirme alanında deneyimli kadromuzla sizlerin yanındayız.
ISO 13485 Belgelendirme
ISO 13485, tıbbi cihazların tasarımı ve üretimi için kullanılan standartlardan bir tanesidir. Bu belge sizlere ürünün kalitesini göstermektedir. Belgelendirme için belirli süreçleri tamamlamanız gerekir. Gereken testleri tamamladığınız zaman belgelendirme hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
ISO 13485 medikal ekipmanlar ilgi yasal mevzuatları açıklamaktadır. Belge tıbbi cihazın tasarımı ve geliştirilmesi adına destek sunar. iso 13485 işletmelere kalite yönetim sistemi ile ilgili hizmetleri sunar. Belgelendirme faaliyetlerinde sahip olduğumuz iş tecrübesine sahip ekiplerimizle sizlerin yanındayız. Uygun çözümlerimizle bu alanda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Temel amacımız başvuru yapan işletmelere belge, danışmanlık ve eğitim desteği sunmaktadır. Belgelendirme hizmetlerinden yararlanmak için internet adresimizi ziyaret edebilir ya da telefon numaralarımız üzerinde ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. Belgelendirmenin her alanında sizlere yardımcı olabiliriz.
imza: Oyun - Forum