kred Kurumsal eğitimler - Platformakademi.com

Gönderen Konu: Kurumsal eğitimler - Platformakademi.com  (Okunma sayısı 1820 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Kurumsal eğitimler - Platformakademi.com
« : Ocak 22, 2015, 01:13:52 ÖÖ »
Web Site İsmi : http://www.platformakademi.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Kurumsal eğitimler - Platformakademi.com

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ocak 2010

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Platform Akademi, çok sayıda kurumsal eğitim programı sunmaktadır. Sunulan tüm bu eğitim programlarına binaen merak ettiğiniz her türlü bilgiye, Platformakademi.com sitesi vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

Platform Akademi'den alınabilecek bazı Kurumsal eğitimler aşağıdaki gibidir:

Dış Ticaret Eğitimi
Finans Eğitimi
İnsan Kaynakları Eğitimi
Yönetici Asistanlığı Eğitimi
Pazarlama ve Satış Eğitimi
Eğiticinin Eğitimi

Eğitimlere başvurmak ise son derece kolaydır. Site içerisinde ilgili eğitim programı sayfasını ziyaret edip, buradaki Eğitime başvur butonuna tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirme fırsatı bulabileceksiniz.

Platform Akademi MEB sertifikalı eğitimleri arasında olan Yönetici asistanlığı eğitimi sonucunda, öğrenciler; beden dillerini geliştirebilecek, iletişim becerilerini en üst seviyeye çıkarabilecek, toplantı düzenleme yeteneği kazanabilecektir. Yönetici asistanlığı eğitiminin, öğrencilere kazandırdıkları hakkında daha fazla bilgi için, platformakademi.com Üst düzey yönetici asistanlığı eğitimi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Üst düzey yönetici asistanlığı eğitimini alan öğrencilerin, yazmış olduğu yorumları da yine platformakademi.com sitesi vasıtasıyla okuyabileceksiniz. Öğrencilerin, dersleri almaları akabinde edindiği tecrübeler, sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Bu yorumları okuyarak, siz de yönetici asistanlığı eğitimi hakkında ön bilgilere sahip olabilirsiniz.

Etkin telefon görüşmelerinde bulunma, rapor hazırlama ve yazışma becerileri, stres yönetimi, sözsüz iletişim ve çok daha fazla eğitim, Üst düzey yönetici asistanlığı eğitim programlarına katılan öğrencilere verilmektedir.

Platform Akademi eğitmenlerini tanımak isteyenler, sitedeki Eğitmenlerimiz kategorisine bağlanabilir. Bu kategoride, tüm Platform Akademi eğitmenleri hakkında detaylı bilgiler kendine yer bulmuştur.

Platform Akademi'nin sunmuş olduğu eğitimler ile alakalı aklınıza takılan her türlü soruyu 0212 275 67 50 numaralı telefonu arayarak ya da sitedeki iletişim formunu doldurarak sorabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum