kred Fethiye Yamaç Paraşütü

Gönderen Konu: Fethiye Yamaç Paraşütü  (Okunma sayısı 241 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Fethiye Yamaç Paraşütü
« : Mart 09, 2023, 11:58:49 ÖÖ »
Fethiye Yamaç Paraşütü

Günümüzde oldukça yaygınlaşan spor dalı için son teknolojik gelişmeler aracılığı ile üretilmiş birçok paraşüt kullanılır. Paraşüt, bir tür hava aracıdır ve bu hava aracında genellikle 1-2 kişi yer alır. Oldukça popüler olan bu spor dalı için maceracılar genellikle manzarası güzel mekanları tercih etmektedirler. Fethiye de bu güzel manzaralı mekanlardan yalnızca biridir.

Fethiye yamaç paraşütü, Fethiye’nin doğal güzelliklerini kuş bakışı bir şekilde seyretmek isteyen maceracıların sıkça araştırdığı bir konudur. Yamaç paraşütü kimi zaman uçaktan paraşüt ile atlama gibi farklı sporlarla karıştırılsa da yamaç paraşütü yüksek bir tepeden koşarak paraşüt ile birlikte havada süzülmeye verilen isimdir.

Babadağ Yamaç Paraşütü

Babadağ yamaç paraşütü, Fethiye sınırları içerisinde yamaç paraşütü yapmak isteyen kişilerin araştırdığı bir konudur. Babadağ, üç tane zirvesi bulunan Fethiye’de gerçekleştirilen yamaç paraşütleri için oldukça popüler bir mekandır. Babadağ’ın zirvesi denize oldukça yakın bir zirve olduğundan yamaç paraşütü uçuşları için tercih edilmektedir.

Babadağ’da birçok firma ve kişi kendi paraşütleri ile kişilere sonsuz gökyüzünün keyifli bir seyrini sunmaktadır. Ancak profesyonel bir destek almak yamaç paraşütünüzü sorunsuz olarak sürdürmenizi sağlayacak en önemli husustur. Babadağ’da yamaç paraşütü yapmak isteyenler için özel olarak tasarladığımız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Dahası, hakkımızda ki bilgilere, eğitim içeriklerine, kampanyalara ve daha fazlasına sizler için tasarlamış olduğumuz siteden ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum