kred İnstagram Gizli Profil Görme

Gönderen Konu: İnstagram Gizli Profil Görme  (Okunma sayısı 260 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
İnstagram Gizli Profil Görme
« : Ocak 03, 2023, 12:29:59 ÖS »
İnstagram Gizli Profil Görme

İnstagram Gizli Profil Görme, sanıldığının aksine oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır. Kullanacağınız bir uygulama ya da bir internet sitesi sayesinde istediğiniz kişinin profiline erişebilir ve İnstagram Gizli Profil Görme işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Kişilerin tüm paylaşımları (hikaye, sabit gönderiler, paylaşımlar, fotoğraf ve videolar, takipçileri ve takip ettikleri) bu uygulama sayesinde görüntülenebilmektedir. Android işletim sistemine sahip olan kişiler İnstagram Gizli Profil Görme Apk kullanabilir ya da internet sitesi üzerinden bu işlemleri yapabilir. Ek olarak iOS işletim sistemine sahip olan kişiler de internet sitesi üzerinden giriş yaparak diledikleri kişinin ya da kişilerin gönderilerine erişebilir.

İnstagram Gizli Hesap Görme

İnstagram gizli hesap görme, çeşitli uygulamalar aracılığıyla yapılabilmektedir. Bu uygulamaları şu şekilde sıralayabiliriz;

1.   Pingru
2.   Ghostegro
3.   Scout
4.   Ghosty
5.   Eyezy
6.   Glassagram
7.   Umobix
8.   Mspy
9.   Postegro
10.   Lili App
11.   Best Whozi

Instagram gizli hesap görme uygulamalarını kullanırken kendi hesabınızı kullanmamanız önerilir. Bu hem profilinizin gizliliğini tehlikeye atabilir, hem de hesabınızın çalınmasına sebep olabilir. Bu nedenle yeni bir hesap açabilir ya da fake bir hesap ile giriş yaparak kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazı uygulamalar profiline baktığınız kişilere bildirim gönderebilir. Kimliğinizin deşifre olmasını istemiyorsanız, sahte hesaplarla bakmanız daha iyi olacaktır. Uygulamaların yanı sıra internet siteleriyle de instagram gizli profil görme yapabilirsiniz.
imza: Oyun - Forum