kred Fake Numara Alma

Gönderen Konu: Fake Numara Alma  (Okunma sayısı 386 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4453
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Fake Numara Alma
« : Kasım 28, 2022, 11:28:27 ÖÖ »
Fake Numara Alma

Fake numara alma hizmeti sunan firmamız, özellikle günümüzde oldukça etkili ve işlevli bir şekilde yararlanılabilen fake numaralar ile kişilerin ihtiyacını karşılamaktadır. Yüzlerce farklı ülkeden yüzlerce farklı uygulama veya site için fake numara imkanı sunan smsonay’ı tercih edebilirsiniz.

Kişilerin ilk kayıt için çeşitli uygulama veya internet sitelerinde kendilerinden talep edilen telefon numarasını vermek istemediği durumlarda ve özellikle de bir uygulama veya sitede birden fazla hesap açabilmek isteyen kişiler için bu hizmet sayesinde tamamen anonim olarak tek seferlik SMS onayı sağlayan ve gelen kodu yönlendirebildikleri sanal numaralar sunuyoruz.

Kısacası hem telefon numarasını çeşitli üyelikler için vermek istemeyen hem de numarası ile yalnızca bir kez üye olabildiği bir site veya uygulamada birden fazla hesap açabilmek isteyen kişiler için adeta büyük bir kurtarıcı olan fake numara alma hizmeti, firmamız tarafından tamamen sorunsuz ve profesyonel bir şekilde müşterilerine sunulmaktadır.

Hem uygun fiyatlı hem de güvenilir sitemizi ziyaret ederek, sizler için sunduğumuz tüm yabancı ülke telefon numarası seçeneklerini, tercih ettiğiniz uygulama veya site ve bunlar tarafından gönderilen onay kodunu tamamlayabilmek adına fake numara satın alabilirsiniz.

Özellikle mesajlaşma uygulamalarında anonim olarak kişilerle sohbet etmek, birden fazla üyelik açmak veya kendi güvenliğini korumak ve numarasını kimseyle paylaşmamak adına kişiler, günümüzde bu hizmetlerden sıkça yararlanmaktadır.

Fake numara fiyatları, sitemizde son derece uygun olmakla birlikte hizmet alan müşterilerimiz için bu numaralar tek kullanımlık olarak verilmektedir.  Kişiler bu fake numarayı kullanacakları uygulama veya sitede telefon numarası kısmına satın aldıkları bu fake numara girerek, işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.
imza: Oyun - Forum