kred Atalı Tohum Satın Al

Gönderen Konu: Atalı Tohum Satın Al  (Okunma sayısı 296 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4455
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Atalı Tohum Satın Al
« : Kasım 11, 2022, 09:18:50 ÖÖ »
Atalı Tohum Satın Al

İnternet üzerinden Ata tohumu satışı gerçekleştiriyoruz. Genetiği değiştirilmemiş birinci sınıf tohumlarımızdan en iyi verimi alabilirsiniz.

Ata tohum Anadolu’nun her bölgesinin kendine özgü bir şekilde yetişir. Atalık tohumlar bulundukları bölgeye uyum sağlar. Atalık tohumla yetişen tüm meyve ve sebzelerin ortak özelliği mevsiminde yetiştirilmesidir. Atalık tohum kışa uygun değilse yetiştirilemez. Atalık tohumu ile üretilen sebze veya meyveler vitamin konusunda da zengindir. Satışını yaptığımız tüm tohum çeşitlerinin kökenleri oldukça eskiye dayanıyor.

Atalık Tohumun Korunması ve Yetiştirilmesi

Ata tohum yetişmesi için doğru hava şartlarının oluşturulması gerekir. Atalık tohumda ürünün yetiştirildiği bölgeye dikkat etmek gerekir. Bu tohumlar sadece uygun coğrafya ve toprakta gelişir. Atalık tohum sürekli ve kalıcı bir tohum olduğu için tohum elde edilen üründen bir sonraki yılın ekimi için ayrılabilir.

Atalık tohumu modern tohumlardan farklıdır. Atalık tohumlarını uzun süreli saklamak son derece zordur. Yapılarında hormon ya da koruyucu kimyasallar bulunmaması nedeniyle bozulabilir. Yaşlı tohumlar ise ekin vermez. Kültürel mirasın en önemli unsuru olarak görülen sertifikalı atalık tohumları buradan sizlere sunabiliriz. İnternet adresimizin tohum çeşitleri kategorisinde birden fazla alternatif ürünlerine yer veriyoruz. Aradığınız kaliteli ve sağlıklı tohumları en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Tohum Çeşitleri ve Fiyatları

Tohum çeşitleri için fiyatlarımız ürünlere göre değişebilir. Sitemiz üzerinde sizlere en iyi fiyatları verebiliriz. Tüm ürünlerimizin tamamı sertifikalıdır.  Tohumlarımız sağlıklı, taze ve katkısız olarak hazırlandı. Gönül rahatlığı ile bu ürünleri satın alabilirsiniz.

imza: Oyun - Forum