kred Hosting Hizmetleri

Gönderen Konu: Hosting Hizmetleri  (Okunma sayısı 310 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4453
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Hosting Hizmetleri
« : Ekim 24, 2022, 08:42:30 ÖÖ »
Hosting Hizmetleri

Firma hosting hizmetleri olarak kurulu olan web sayfanızda bulunan tüm verilerin erişime açık tutulmasını sağlamaktadır.
Kavram olarak hosting’in Türkçe karşılığı web barındırma alanıdır. Web sayfanızda içerik üretebilmeniz için hosting ihtiyacınız bulunmaktadır. Firmanın birbirinden farklı fiyatlarda sunduğu bu hizmet kapsamında, web sayfanızda ürettiğiniz tüm içerikleri 365 gün boyunca erişime açık hale getirebilirsiniz. Firma müşterilerine bu hizmet kapsamında Windows ve linux hosting seçenekleri sunmaktadır.

En Hızlı Windows Hosting

Windows hosting’in isminden de anlaşılabileceği üzere Windows işletim sisteminde kullanılan bir web barındırma alanıdır. Html asp. Ve asp.net yazılım dilleri ile uyumlu olarak çalışmaktadır.

Hangi web barındırma alanını tercih etmek istediğiniz, kullandığınız veri tabanına yönelik olarak değişiklik göstermektedir. windows hosting kullanmak için MSSQL veri tabanı bulunan bir yazılıma sahip olmanız gerekir.

Windows işletim sistemine sahip sunucularda firmamızın sağladığı Windows web barındırma alanı hizmetlerimizden yararlanarak, web sitelerinizden yüksek ve hızlı performans elde edebilirsiniz.

Windows Hosting Hizmetleri ile Gelişmiş Kontrol Paneli

Firmanın sunduğu Windows web barındırma alanı hizmetleri; MSSQL, .net, netcore5 ve netcore6 yazılım dilleri ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olarak almış olduğunuz hesabınızı bilgisayardan yönetebileceğiniz gibi mobil cihazlar aracılığı ile de yönetebilirsiniz.

Güncel framework taleplerinize uygun olarak almış olduğunuz Windows hosting hizmeti geniş depolama alanı, yakından ve uzaktan yönetim avantajları ile web sitenizi hızlı ve ayrıcalıklı olarak sürdürebilmenize yardımcı olmaktadır.
imza: Oyun - Forum