kred Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır?

Gönderen Konu: Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır?  (Okunma sayısı 348 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır?
« : Eylül 05, 2022, 08:20:47 ÖÖ »
Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır?
Bilgisayar oyunları günümüzün popüler platformları arasında yer almaktadır. Pek çok kişi kendi zevkine uygun oyunlar oynamakta ve bu oyunlarda belirli aşamalara kadar da ilerlemektedir. Ancak oyunlar her zaman aynı seviyede durmamaktadır. Yeni çıkan oyunlar olabileceği gibi halihazırda bulunan oyunların geliştirilmesi de yapılmaktadır. Bu da bilgisayarların oyunları desteklememesine sebep olur. Bilgisayarlar da yeni programları destekleme özelliğine göre geliştirilmektedir. Hatta bazı bilgisayarlar oyun bilgisayar olarak sınıflandırılır. bilgisayarım hangi oyunları kaldırır sorusu ise pek çok kişi tarafından sorulmaktadır.
Bilgisayarın oynanan oyunları kaldırıp kaldırmayacağı özelliklerine bakarak anlaşılmaktadır. Bazı bilgisayar oyun kaldırsa da oyun oynarken kasmakta ya da donma sorunu yaşanmaktadır.

Bilgisayarımın Kapasitesini Nasıl Anlarım?
Bilgisayarım hangi oyunu kaldırır sorusunu soruyorsanız öncelikle bilgisayarınızın özelliklerini iyi bilmelisiniz. Ayrıca bazı uygulamalar sayesinde kısa sürede bilgisayarınızın oynacağınız oyunu kaldırıp kaldırmayacağını anlayabilirsiniz. Zompir.net sitesinde bahsedilen bu uygulama size hangi oyunu oynayıp oynayamayacağınızı söylemektedir.
Bahsedilen siteye giriş yaptıktan sonra oyunun sorgusunu gerçekleştirebilirsiniz. İlk girişte bilgisayarınızın özelliklerinin anlaşılması için bir uygulamayı bilgisayarınıza indirmeniz gerekecektir. Ancak sonraki girişlerinizde tekrar indirmenize gerek kalmayacaktır. Bu uygulama sayesinde oynayacağınız oyunun sistem gereksinimlerini görebilecek, bilgisayarınızın bu tür oyunları ne kadar desteklediğini de öğrenebileceksiniz. Eğer bilgisayarınız oyunu açamayacak durumdaysa ne tür gelişmeleri sağlayarak oynayabileceğinizi de belirtmektedir. Görüldüğü üzere kısa süre içerisinde bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldıramayacağını öğrenebilirsiniz.
imza: Oyun - Forum