kred Ankara sanal ofis hizmetleri - Prestijofis.com.tr

Gönderen Konu: Ankara sanal ofis hizmetleri - Prestijofis.com.tr  (Okunma sayısı 315 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Ankara sanal ofis hizmetleri - Prestijofis.com.tr
« : Ağustos 10, 2022, 11:14:47 ÖÖ »
İnternet Sitesinin Adı : Prestijofis.com.tr

Site Konusu - Site Başlığı : Ankara sanal ofis hizmetleri - Prestijofis.com.tr

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Kasım 2018

Site Hakkında Açıklamalar : Son yıllarda sanal ofislere olan ilgi hızla artmaktadır. Pek çok firma, fiziksel olarak ofis kiralamak yerine çok daha az bir masrafla sanal ofis tercihinde bulunmakta. Siz de Ankara merkezli firmanız için profesyonel bir Ankara sanal ofis hizmeti almak isterseniz, Prestij Ofis ile çalışabilirsiniz.

Prestij ofis sizlere yasal adres temin edecek, kargolarınızı teslim alacak ve profesyonel sekreterlik hizmetleri sunacaktır. Bu hizmetler ve çok daha fazlası, Prestij ofis müşterilerine en avantajlı fiyatlarla takdim edilir.

Sanal ofis Ankara denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri hiç şüphesiz Prestij Ofis'tir. Buradan ihtiyacınıza yönelik sanal ofis hizmetini kolayca alabileceksiniz. Güler yüzlü hizmet anlayışı, ekonomik fiyatları, başarılı sekreterlik hizmetleri ve mükemmel toplantı salonları ile büyük beğeni toplayan firma, her geçen gün daha da büyümektedir.

Ankara hazır ofis hizmeti alanlar; yüksek hızda internet, toplantı salonları, yasal adres, posta ve kargo takibi, faks ve telefon tahsisi, çağrı karşılama ve aktarma hizmeti, yazıcı ve tarayıcı kullanımı gibi hizmetlerden yararlanmanın keyfine varabilir.

Firma adı: Prestij Sanal Ofis
Açık adres: Büyükesat Mahallesi Koza 1 Caddesi No:153/8 Gaziosmanpaşa / Çankaya / ANKARA
Sabit telefon: 0312 750 06 06
GSM: 0533 305 98 51
E-mail adresi: info@prestijofis.com.tr
imza: Oyun - Forum