kred Bayrampaşa Oto Ekspertiz

Gönderen Konu: Bayrampaşa Oto Ekspertiz  (Okunma sayısı 340 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4455
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Bayrampaşa Oto Ekspertiz
« : Temmuz 21, 2022, 08:21:41 ÖS »
Bayrampaşa Oto Ekspertiz
Özellikle ikinci el araba almak isteyen bireyler, araba ilanının bulunduğu siteden ya da kişiden bizzat bilgi alsa da verilen bu bilgiler kimi zaman yanlış ya da eksik olabilmektedir. Tam bu noktada sizlere yardımcı olan Bayrampaşa oto ekspertiz, incelenmesini istediğiniz aracın detaylı bir şekilde kontrollerini yaparak araçta herhangi bir hasarın olup olmadığını, daha önce geçirilmiş bir kazanın olup olmadığını, varsa hangi bölgelerin zarar gördüğünü, araçta boya olup olmadığı, aracın mekanik sisteminin kontrolü ve daha pek çok kontrol yapılmaktadır. Böylece satın almak istediğiniz araca ait tüm raporlar sizlere sunularak karar verme aşamasında sizlere yardımcı olunmaktadır.
Alanında Uzman Çalışanlar İle Oto Ekspertiz Hizmeti
bayrampaşa oto ekspertiz bünyesinde çalışan tüm personeller, gerekli olan tüm teknik bilgilere sahip, alanlarında uzman bireyler arasından seçilmiştir. Böylelikle aracın detaylı incelenmesinin ardından sizin için gerekli olan tüm bilgiler kısa süre içerisinde raporlanarak sizlere teslim edilmektedir. Yapmış olduğumuz bazı testler şunlardır:
Kaporta ve boya analizi, fren ve süspansiyon testi, motor performans testi, lift kontrolleri, kaput içi mekanik kontroller...
Siz de Bayrampaşa oto ekspertizi ziyaret ederek çok kısa bir süre içerisinde aracınızla ilgili detaylı kontrollerin yapılmasını ve detaylı bir şekilde raporlanmasını istiyorsanız iletişim numaralarımız üzerinden irtibata geçerek bizleri ziyaret edebilirsiniz. Siz çayınızı kahvenizi içerken çalışanlarımız büyük bir titizlikle aracınızın detaylı incelemesini yapacaktır.

imza: Oyun - Forum