kred Google AdSense para kazanma yöntemleri - Neyazalim.com

Gönderen Konu: Google AdSense para kazanma yöntemleri - Neyazalim.com  (Okunma sayısı 417 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Google AdSense para kazanma yöntemleri - Neyazalim.com
« : Mayıs 11, 2022, 12:57:50 ÖS »
Web Site İsmi : Neyazalim.com

Site Başlığı : Google AdSense para kazanma yöntemleri - Neyazalim.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ağustos 2019

Site Tanıtımı : İnternet sitesi sahibi olanlar, Google Adsense vesilesi ile para kazanma fırsatı elde edebilir.

Google Adsense kullanımı oldukça kolaydır. Size verilecek kodları, sitenize ekliyorsunuz. Tıklama başına ücret elde ediyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken husus, yanıltıcı tıklamaların yapılmamasıdır. Aldatıcı tıklamaların yapıldığı tespit edilir ise, bu durumda Adsense hesabınız kapatılabilir.

Google AdSense para kazanma yöntemlerini görmek isteyenler, neyazalim.com platformuna giriş yapmalıdır. Site içerisinde, Google Adsense reklam programı ile ilgili doyurucu bilgiler paylaşılmıştır.

Adsense kazançlarınız 100 dolar olduğu andan itibaren, paranızı çekebiliyorsunuz. Reklamlarınızı dilerseniz metin şeklinde, dilerseniz görsel şeklinde, dilerseniz video şeklinde talep edebilirsiniz. Hangi yöntem sitenize daha uygun olur ise, o seçimi yapabilirsiniz. Reklam yöntemi hususunda, karar tamamen sizlere bırakılmıştır.

Youtube üzerinden Adsense para kazanma adına, en az 1000 aboneye ve 4000 saat izlenme süresine ulaşmış olmanız gerekmektedir. İnternet siteleri için kriterler biraz daha gevşek olmaktadır. Birçok site, kolayca adsense programına kabul edilir. Ayrıca Adsense programına kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Tek bir adet adsense hesabı açarak, aynı hesap üzerinden birden fazla internet siteniz için reklam alabilirsiniz.

Herkese şimdiden bol kazançlar dileriz. 
imza: Oyun - Forum