kred Ankara Sosyal Fobi

Gönderen Konu: Ankara Sosyal Fobi  (Okunma sayısı 401 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Ankara Sosyal Fobi
« : Nisan 23, 2022, 09:46:08 ÖS »
Ankara Sosyal Fobi

İlk defa biriyle tanışılacağı zaman, yeni bir ortama girileceği zaman ya da kalabalığa karşı konuşulacağı zaman ortaya çıkan stres ve kaygı durumu gayet normaldir. Birey bununla başa çıkmaya çalışır, kendini rahatlatmanın yollarını arar. Ancak sosyal fobide durum ileri boyuttadır. Herkesin kendini izlediğini düşünmek, durumla başa çıkamamak, kalabalığa girmemek gibi ilerlemiş haldedir. Anksiyete bozukluğu adı da verilir.

Ankara sosyal fobi tedavisi için bir uzman doktor ile görüşülmelidir.

Sosyal Fobi İçin Tedavi Yöntemleri

Sosyal fobinin pek çok çeşitli ve boyutu bulunuyor. Sizin yaşadığınız durumun bir anksiyete bozukluğu olup olmadığını anlamak için mutlaka uzman biri ile görüşmeniz gerekiyor.

Ankara sosyal fobi tedavisinde uygulanan yöntemlerin başında psikoterapi gelmektedir. Kişinin bu korkularını ve kaygılarını yönetmesinde yol gösterici bir tekniktir. İlaç kullanımı ise tek başına ya da başka yöntemler ile beraber verilebiliyor.

Bilişsel davranışçı terapi bu psikolojik rahatsızlıkta en çok tercih edilen yöntemdir. Uygulamasında bireye tek terapi ya da grup halinde terapi verilebilir. Aynı ya da benzer sorunları olanların birbiri ile durumlarını, yaşadıkları zorlukları paylaşmaları ilerlemeyi olumlu yönde etkilemektedir. Sosyal fobi yaşadığınızı düşünüyor iseniz bir uzmana danışabilir ve tedavi yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

imza: Oyun - Forum