kred Sonbahar'ın in out'ları

Gönderen Konu: Sonbahar'ın in out'ları  (Okunma sayısı 3697 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4441
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Sonbahar'ın in out'ları
« : Aralık 04, 2014, 12:59:23 ÖÖ »


Çocuksu görünüm out, yetişkin görünüm in

Güzelliğin sadeliğini ve arınmışlığını düşünün. Sezonun modası çekiciliği kapsamasına rağmen,
güzellik sadelikten yanadır. Saçlar, aşırı şekillendirilmişten daha ziyade zarifliği ve doğallığı tercih ediyor. Bakımın masrafları azalıyor, çünkü daha az süslü (daha sade). Ve süper parlak dudaklar arzuluğunu yitiriyor. Kısaca, makyajda çocuksu görünüm out ve yetişkin bir görünüm in. İşte benimsemek için trendler ve sezonu yakalayın.

In: Doğal şekilli kaşlar. Bakım sanatçısı Deborah Grayson, cımbızla tamamen alınmamış veya haşin şekilli kaşları seviyor. Stiliniz ister bohem ister klasik olsun kaşlarınız bu sezon daha doğal ve durgun görünümde olacak.

Out: Haddinden fazla kavisli kaşlar. Abartılı olarak şekilli veya tamamen dolgun olan kaşlar iddialı görünebilirler.

In: Daha mat bir yüz. Bu sezon, çocuksu bir görünüm yerine kendinize arınmış bir görünüm vermek için yeterli parlaklık sağlayacak.

Out: Çocuksu bir yüz. Süper çocuksu bir yüz oldukça olgun.

In: Uzun kirpikler. Ma Nature, kirpiklerinizin nazikçe kolay uzatmanızı sağladı. Bütün ihtiyacınız olan siyah veya kahverengi rimelin iyi bir sade görünümü vermesi. Bu sezon sadeliktir.

Out: Rimel tonları. Tabii ki geri dönecek, fakat şuan değil, şimdi sadelik ve şıklık dönemi sürecek.

In: Kirazımsı kırmızı dudaklar. Kontrol dışı gibi görünüyor. Sade, kirazımsı kırmızı dudak renkleri, herkeste harika görünecek.

Out: Çarpıcı pembe dudaklar. Sıcak pembe görünüm, daha yetişkin bir tarzdan çok çocuksu bir görünüm veriyor.

In: Bırakın çilleriniz görünsün. Bu sezon, kendinize has olan özellikleriniz ortaya çıkacak. Giella Custom Blend Kozmetik[hstekesme]in yaratıcı direktörü Margaret Nelson, sizin temel görünümünüzü yok etmemek için ısrar ediyor ve deri tonunuz için bile sadece en sade olan hafif tonlu fondötenleri kullanıyor.

Out: Örtbas edin. Her şeyin içtenliğine karşın hoş teninizi saklayın!

In: Göze çarpmayan parlaklıkla koyu vişne rengini kullanabilirsiniz.

Out: Mat portakal yanaklar. Shaw, kısaca yanaklarınızın doğallığını koruyun diyor. Şimdi, portakal rengi oldukça yapay bir görünüm!

In: Koyu çikolata tırnak parlaklığı. Çikolata kahverengisi ve koyu bordo gibi koyu tondaki parlaklığın harika olacağını şimdiden haber veren ünlü manikürcü Deborah Lippmann, tırnakların bu dönem güçlü olması gerektiğini söyledi.

Out: Sade eski pembe . Bu sezonun lüks kumaşı kadife, süet, tüvit ile sade pembe tırnaklar ama onları hemen kesmeyin.
imza: Oyun - Forum