kred Hızlıca Kıble Yönünüzü Bulun

Gönderen Konu: Hızlıca Kıble Yönünüzü Bulun  (Okunma sayısı 789 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4448
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Hızlıca Kıble Yönünüzü Bulun
« : Ekim 01, 2020, 03:44:19 ÖS »
Hızlıca Kıble Yönünüzü Bulun

Namazı şartlarına uygun şekilde kılmak isteyen kişiler, gittikleri her yerde kıbleyi bul şeklinde araştırmaya başlayarak bu hassasiyetlerini ortaya koymaktadırlar. Bu hassasiyetin altında yatan sebep ise şudur: Kıble yönünden emin olunamadığı zaman kılınan namazın sıhhatli olmadığı ve yine araştırma yapılmadan herhangi bir yöne kılanan namazın da sahih olmadığı bilinen bir gerçektir.

Bu nedenle, kalben mutmain olabilmek için namaza durmadan önce kıble yönü araştırılarak doğru şekilde belirlenmelidir. Kıble yönü belirlemek için çeşitli metotlardan yararlanabilirsiniz.

Ancak bu hususlarda bilgi sahibi değilseniz, farklı bir yöntemle yönünüzü belirleyebilirsiniz. Bu yöntemler arasında sık sık kullanılan kıble bulma pusulası her zaman işinize yarayacaktır. Bu hususta sizlere önerimiz pratik şekilde kıble yönü çizginizi ve pusula için kıble açınızı alabileceğiniz kiblebulma.com adresi olacaktır.

Kıble bulma çalışması ile artık evinizin işyerinizin çatısına kadar inebilir ve Google Maps altyapısı ile kıble çizginizi anında alabilirsiniz. Aynı zamanda bulunduğunuz konumun pusula için hassas kıble açısını buradan öğrenebilirsiniz. Böylece oturduğunuz yerden kıble açınızı güvenilir şekilde elde etmiş olacaksınız.
imza: Oyun - Forum