kred Liposuction, cinsel hayatınızı bitirebilir

Gönderen Konu: Liposuction, cinsel hayatınızı bitirebilir  (Okunma sayısı 3553 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4446
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Liposuction, cinsel hayatınızı bitirebilir
« : Aralık 04, 2014, 12:58:26 ÖÖ »
Hatalı uygulanan liposuction[hstekesme]ın vücudun görünümünü bozmasının yanı sıra cinsel hayatı da etkilediğini biliyor musunuz? Hatalı uygulama, cinsel yaşamının sonu bile olabiliyor.

Estetik-Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan Fındık, liposuction[hstekesme]ın kişinin
hayatında büyük önem taşıdığını, yapılan yanlış müdahalelerin keyifsiz sonuçlar doğurduğunu belirtiyor. Ona göre yanlış uygulanan liposuction[hstekesme]nın günah keçisi yöntemin kendisi değil, hatalı uygulamanın doğurduğu negatif sonuçlar: Genelde yanlış uygulama değil liposuction suçlanıyor. [hstekesme]Liposuction yaptırdım, hiç memnun kalmadım[hstekesme] şikayetleri çok fazla. Ancak günah keçisi olan liposuction değil uygulama yöntemi [hstekesme]

Erkekler de istiyor

Öp. Dr. Hasan Fındık, en doğru liposuction yönteminin kanama ve morartının önlendiği işlem sonrası ağrı hissedilmemesi için işlem öncesinde bir sıvının vücuda verildiği yöntem olduğunu belirtiyor: Bu uygulamanın adı wet, superwet veya tumescent teknik. Liposuction işleminden önce yağların eritilmesi yani lipolizi, liposuction operasyonunun konforunu artırarak sonucu daha da güzelleştiriyor. Uygulama en çok kadınların basen-karın-bacak-çene altı-kol, erkeklerde ise kann ve bel bölgesine yapılıyor. Son zamanlarda erkeklerin de liposuction[hstekesme]a karşı talebi hızla artıyor.

Lokal anestezi ile uygulama

Liposuction işlemi için genel anestezi şart değil. Uyutulmadan da liposuction uygulanıyor. Uygulanan anestezi türü hastanede yatış süresini belirliyor. Özellikle genel anestezi talebi olmazsa sedoaneljezi denilen bir anestezi şekliyle uyutulmadan operasyon yapılıyor. Fındık, liposuction[hstekesme]dan sonra aynı gün yürüyüş gibi basit eylemler yapılabileceğini belirtiyor: Sosyal ve iş yaşamına ortalama 48 saat sonra dönülebiliyor. Liposuction[hstekesme]in süresi de yine yapılacak işli me bağlı olarak 1-5 saat ara sında değişiyor. Uygulama mutlaka hastanede, ameliyathane şartlarında steril bir ortamda gerçekleşmesi gerekiyor.

Ön hazırlığa gerek yok

Operasyon öncesi özel olarak dikkat edilmesi gereken bir şey yok, sadece işlemden 1 hafta önce (eğer kullanılıyor ise) Aspirin gibi kanı sulandıran ilaçların bırakılması, operasyon sonrasında ise günlük 2-3 litre su içilmesi ve
günde 30 dakika hafif bir yürüyüş yapılması faydalı oluyor.
imza: Oyun - Forum