kred İzel Yüzündeki İzlerinden Nasıl Kurtuldu?

Gönderen Konu: İzel Yüzündeki İzlerinden Nasıl Kurtuldu?  (Okunma sayısı 3834 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4453
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
İzel Yüzündeki İzlerinden Nasıl Kurtuldu?
« : Aralık 04, 2014, 12:57:43 ÖÖ »


Exoderm adı verilen yöntemle yüzünü kazıtan İzel, [hsciftkesme]Benim hiçbir zaman yüzümde ergenlik sivilceleri çıkmamıştır. Çok minik şeyler çıkar, sonra kaybolur giderdi. Bu cilt problemim, bundan 10 yıl önce, bir gecede ortaya çıktı. İlk aşkın, ilk aldatılmanın verdiği sıkıntılar da olabilir” dedi.

İzlerin yüzde 70’i silindi
İzel, yaşadıklarını anlattı: [hsciftkesme]İlk gün uyutularak bir işlem yapıldı. Yüzüme komple bildiğiniz asit sürüldü. Uyandığımda yüzümde bantlar vardı. ıkinci gün bir daha ameliyata alındım, onda da elmas tozlarıyla zımpara yapıldı. İşte o gece biraz şiştim. Aynaya baktığımda inanamadım. Bayağı bir ödem vardı suratımda. Ama o kadar da kötü değildi manzara. Yani öyle çok ağrılı, sancılı bir durum yaşamadım. Dediğim gibi bir gece şiştim, o gece biraz ağrım, sancım oldu, o da zaten ağrı kesiciyle geçen bir ağrıydı. Hastaneden çıkınca, evde bir haftalık maskeli bir dönem geçirdim, ki ben o döneme Aborjin dönemi diyorum. O bir haftalık dönemde yüze bir toz dökülüyor. O toz zamanla sertleşiyor, deri de sertleşip kendini bırakıyor. Ve maske gibi yüzünde duruyor. O maske gibi duran şey aslında yüzümdeki deri. Kalıp halinde çıkıyor. Bu aşamada da hiç acı hissetmiyorsunuz. Çünkü yüzünüzdeki ölü deri gidiyor. Şu an yüzümdeki izlerin yüzde 70’i gitti. Bugüne kadar fotoğraflarıma photoshop uygulanıyordu. Photoshop’suz resmim yoktu. Ama şu an gördüğünüz fotoğraflarda kesinlikle hiçbir oynama yok.Ben ameliyat olduktan 15 gün sonra sokağa çıkabilecek haldeydim. Ama yüzüme kıyamadım”

İŞTE YENİ İZEL

Ameliyat sonrası..
Ameliyat sonrası yaşadıklarını anlatan İzel, Havayı direkt almayacaksınız. Sonra doktorun verdiği kremleri hiç aksatmadan kullanacaksınız. Pis havada durmayacaksınız. Bir de evde nem manikası gerekli. Bebeklerin odasına konulan nem makinasını koyduk uyuduğum odaya. Bir de yediklerinize, içtiklerinize dikkat edeceksiniz. şu an kendime çok dikkat ediyorum. O kadar keyifli ve mutluyum ki, duruşum bile değişti. Bu yöntemle üç kat deri yenilendi  Eskiden 7-8 kat deri çıkarıyorlarmış, o yüzden yan etki oluşuyormuş. ışte bu Exoderm’in özelliği zarar vereceği yerde kendi duruyor. Yüzümden sadece 3 kat deri kalktı. Bu yöntemi istersen bir yıl sonra tekrarlayabiliyorsun. Şu an yüzümdeki izlerin yüzde 70’i gitti. Bir daha yaptırırsan yüzde 100 iyileşme söz konusu. Ama tabii ben daha iyileşmediğim için henüz karar vermedim dedi.

Ne kadara mal oluyor?
İzel, operasyonun çok ucuz olmadığını belirterek, 10 yıldır kremlere, ilaçlara harcadığım paraları topladığım zaman, çok daha fazla ediyor. Kozmetiklerden artırıp, bu ameliyat parasını çok rahat verebilirler diye konuştu.
imza: Oyun - Forum