kred Karnınızdaki yağlardan kurtulmanın yolları

Gönderen Konu: Karnınızdaki yağlardan kurtulmanın yolları  (Okunma sayısı 3605 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4453
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Karnınızdaki yağlardan kurtulmanın yolları
« : Aralık 04, 2014, 12:57:37 ÖÖ »
İnatçı karın yağlarına gönderilen (AWT) şok dalgalar sayesinde sağlığı ve estetiği tehdit eden yağlar kalıcı çözüme ulaşıyor.
Cilt sıkılaşmasında yüzde 70 fayda gösteren yöntem selülit ile bölgesel zayıflama sorununa yeni ve kalıcı çözüm getiren tek uygulama


Özellikle erkeklerde ve 35 yaş üstü hanımlarda kalp damar sağlığı ve bazı kanser türleri açısından büyük risk oluşturan karın yağlarının önemi günümüzde tıp çevreleri tarafından oldukça sık vurgulanmaktadır. Günümüzde en sık ölüm sebebi olarak gösterilen kalp damar hastalıkları ve bazı kanser türlerine karşı mücadelede fazla kilolar ve özellikle karın bölgesindeki yağlanmaya karşı mücadele oldukça önem kazanmaktadır.


Bu nedenle bu riski ölçmenin önemi ve daha sonra ise bu riske sahip olan insanlarda uygun tedavilerle ve beslenme programları ve yaşam tarzı değişiklikleri ile bu riski en aza indirmek gerekmektedir.


RİSK ÖLÇÜM METOTLARI DEĞİŞTİ


Artık karın bölgesinin mezüre ile ölçümü veya yağlı bölgede cilt kalınlığını ölçen metodlarla alınan verilerin risk tesbitinde yeterli olmadığı ve yanıltıcı sonuçlar verdiği anlaşıldı. Bunun yerine risk tespitinde, yalnızca karın bölgesindeki yağlanmayı gösteren biyoelektriksel impedans ölçümleri ve hatta infrared lazer teknolojisi kullanılarak yapılan karın bölgesi yağ oranı ve iç organ çevresi yağlanması ölçümleri kullanılmaya başlandı.


Ölçümler sonucunda riskli gruba giren 30 yaş üstü erkekler ve 35 yaş üstü hanımlar bu açıdan oldukça önemli grupları oluşturmakta; vücut yapılarına uygun sağlıklı zayıflama- beslenme programları ve düzenli egzersizler önem kazanmaktadır.


TEKNOLOJİ YAĞLARIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR


Günümüzde yeni geliştirilen teknoljik yöntemlerden birisi olan akustik wave therapy gibi yöntemler özellikle karın yağlarını tedavisinde oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Saniyede 1500 metre hızla yağ dokusuna ulaşarak yağ dokusunda incelmeye yol açan akustik şok dalgalar`ın bir başka tipi de nanosaniyelerle ölçülebilecek kadar kısa bir süre içinde güçlü ve 5 cm kadar yağ dokusu derinliğine inebilen planar şok dalgalar olup bu iki şok dalga tipi yeni teknolojik gelişmeler olarak kullanılmaktadır.


Yalnızca kalp damar hastalıkları ve bazı kanser türleri açısından değil aynı zamanda diabet hastalığı ve metabolik sendrom olarak adlandırılan yeni yeni komplike hastalıklar zinciri açısında önemli olan karın yağlarıyla mücadelede uygulanacak egzersizler oldukça önemli olup herkesin kendi fizik ve kondisyonuna göre düzenlenmelidir.


YAĞSIZ YOĞURT KARIN YAĞLARINI ERİTİYOR


Son zamanlarda yağı alınmış yoğurtla uygulanan sağlıklı beslenme programlarında karın bölgesi yağlarından daha iyi zayıflandığına dair bazı yayınlar, yağsız yoğurt ve sütün beslenme programlarındaki önemini arttırmaktadır.


DİYET BOZAN SORUNLARA AKUSTİK DALGA TERAPİSİ


Kilo verdiği halde fazlalıklarından kurtulamayarak forma ulaşamadığına inanan kişilerin diyetten vazgeçmelerinin en büyük sebeplerinden biri basen kalça, karın ve bel bölgelerindeki yağlardır. Yine diyetin çözüm getiremediği bir diğer problem olan selülit sorunu hanımların ortak derdinin bir parçasını oluşturuyor. Bölgesel fazlalıkların ve selülit sorunu olanların sıkı diyetlerle ulaşmak istediği kilolar çoğu zaman sağlığa darbe indiren davranış şeklini ortaya çıkarmaktadır.


Çünkü zayıflama konusunda yapılan en büyük yanlışlardan biri kilo vermek ve bölgesel fazlalıklardan kurtulmak arasındaki farkın anlaşılamamasıdır. Sağlığa zarar vermeden bölgesel fazlalıkların ve selülitlerin tedavisinde son yılların iddialı tedavilerinden biri olan Akustik Dalga Tedavisi(AWT) basen, kalça, karın, bel, bacak bölgeleri, selülit, basen sarkmaları gibi estetik kaygıları çözmeye çalışanlara yardımcı olacak bir uygulama.


Şok dalgaları esasına dayanan etkili bir uygulama olan AWT tedavisi ile sellülitin yanı sıra bölgesel yağ fazlalıkları ve cilt gevşekliği sorunu da beraberinde çözüme kavuşuyor. Selülit ve bölgesel zayıflama tedavisine yeni bir yaklaşım getiren şok dalgalarıyla tedavi (Akustik dalga tedavisi) selülitin başlıca iki nedeni üzerine etki gösteren tek uygulama.


DR. İsmail AĞAR- Bugün
imza: Oyun - Forum