kred Canlı Ders Sistemi

Gönderen Konu: Canlı Ders Sistemi  (Okunma sayısı 803 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Canlı Ders Sistemi
« : Nisan 20, 2020, 01:25:34 ÖS »
Canlı Ders Sistemi

Canlı Ders Sistemi uzaktan eğitim veren eğitim programları tarafından kullanılır. Günümüzde yaşanan koronavirüs salgınından sonra birçok eğitim kurumu kapatıldı. Eğitimlerin aksamaması için canlı ders sistemi devreye girdi. Uzaktan eğitim programı ile bireyler eğitim almak için bir yerde toplanmasına gerek yoktur. Bu sistem eğitimi mekana ve zamana bağlı kalmaktan çıkartır. Özellikle iş dünyasında çalışan ve boş vakti olmayan bunun için  eğitiminden geri kalan kişiler için uzaktan eğitim yeni fırsatlar sınar.

Canlı ders sistemi ile her birey kendi öğrenme hızına göre ilerler. Kişi öğrenemediği ve anlamadığı yerleri kaydedilmiş videolardan takrar izleyerek öğrenme eksikliklerini giderebilir. Canlı ders sistemi için özel olarak geliştirilen yazılım programlarımız özellikle uzaktan eğitim veren kurumlara can suyu olmaktadır. Eğitim kurumları uzaktan eğitim yazılım programları ile eğitim faaliyetlerini düzene sokabilirler. Kullanımı oldukça kolay olan program çok fonksiyonludur. Yönetici, öğretmen ve öğrenciler için ayrı profiller yer alır. Her profilde kendi alanıyla ilgili alt bilgiler yer alır.



Uzaktan eğitim konusunda çok önemli işler başaran firmamız uzaktan eğitim sektörünün ihtiyaç duyduğu yazılımlar üretmektedir. Ürettiği yazılımları her geçen gün güncellemekte ve yenilemektedir. Siz de eğitim kurumunuzun ihtiyacı olan canlı ders sistemi satın almak için hemen web sitemize bağlanın. Web sitemize E-uzaktan.com bağlantı adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Sitemizde uzaktan eğitim programının çalışması hakkında detaylı bilgiler yer alır. Bizlere bu konuda aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. Bizlere ulaşmak için aşağıdaki vereceğimiz iletişim kanalını kullanabilirsiniz.

Canlı ders anlatma programımızı çok yönlü olarak kullanabilirsiniz. Öğretmen, yönetici ve öğrenci panellerinden oluşan ve her panelin içinde kendine özgü modüller yer alan yazılım programımız ile siz de uzaktan eğitim sürecini kusursuz bir şekilde yönetebilirsiniz. Ürünlerimizi incelemek ve sipariş vermek için bizlere aşağıdaki iletişim adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

İletişim numaraları: 0850 255 06 46 - 0543 268 46 06
İnternet sitesi: E-uzaktan.com
Adresimiz: Ayvalı Mahallesi Süleymaniye Caddesi 39/A Keçiören - Ankara
Mail adresi: info@e-uzaktan.com
Pazartesi-Cumartesi: 09:00-19:00 Pazar: Kapalı

https://www.e-uzaktan.com
imza: Oyun - Forum