kred Teknik Servis

Gönderen Konu: Teknik Servis  (Okunma sayısı 824 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Teknik Servis
« : Aralık 21, 2019, 08:29:54 ÖS »
Teknik Servis

Beyaz eşya teknik servisi; buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar gibi ev aletlerinin bakım ve onarımını yapan servis hizmetidir.

Kullanıcı olarak satın alınan beyaz eşyanın bozulması durumunda arızaların giderilebilmesi için bir teknik servis hizmeti alınmak zorunda kalınır. Alınacak tamir ve bakım hizmeti, firmanın kalitesine göre değişkenlik gösterdiğinden, en kaliteli firmadan en uygun fiyatları almak, şüphesiz en ekonomik çözümdür.

Garanti Servisim olarak, işte tam burada biz devreye giriyoruz. Bozulan çamaşır makineleriniz, bulaşık makineleriniz, buzdolaplarınız ve diğer beyaz eşyalarınız garantili bir şekilde uzman personellerimiz tarafından tamir edilmektedir. Personellerimiz konusunda uzman oldukları için, sizin zaman ve para konusunda oldukça büyük kazançlar elde etmenizi sağlar. Arızalarınız tam teşhis ile tespit edildikten sonra, en kısa zamanda gerekli müdahale yapılır. Yapılan tüm tamiratlar ise garantili olarak yapıldığından, aynı parçanın arızalanması durumunda ücretsiz olarak değişimi sağlanmaktadır.

Garanti servisim olarak Bosch, Arçelik, Beko, Grundig, İndesit, Ariston, Siemens, Regal gibi markalar başta olmak üzere, tüm markalara en uygun fiyatlarla teknik servis hizmeti vermekteyiz.

Garanti Servisimi Neden Tercih Etmelisiniz?

+ Arızalar tam teşhis ile tespit edilir ve en hızlı şekilde müdahale edilerek zamandan ve paradan tasarruf etmeniz sağlanır.
+ Mesai saatleri dışında da hizmet verdiğimizden, endişelenmenize gerek kalmadan arızalara her zaman müdahale edebilmekteyiz.
+ Orijinal yedek parça kullanmaktayız. Bu sayede, yapılan tamiratlar uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır.
+ Garantili tamir ve bakım hizmeti sunmaktayız. Yapmış olduğumuz tüm tamiratlar ürün gruplarına göre garanti kapsamındadır.
+ Uzman ve konusunda gerekli tüm eğitimleri almış personellerle çalışmaktayız.
+ Yapılan tamiratlar, mümkün olan en uygun fiyatlarla yapılmaktadır.

Garanti Servisim hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Web Sitesi: https://www.garantiservisim.com
Telefon: 0530 115 73 01
imza: Oyun - Forum