kred En çok tercih edilen Nişantaşı Temizlik Şirketi

Gönderen Konu: En çok tercih edilen Nişantaşı Temizlik Şirketi  (Okunma sayısı 871 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
En çok tercih edilen Nişantaşı Temizlik Şirketi
« : Aralık 07, 2019, 01:49:39 ÖS »
En çok tercih edilen Nişantaşı Temizlik Şirketi

Nişantaşı temizlik şirketi olarak binlerce firmaya temizlik hizmeti sunduk. Bizimle çalışan müşterilerimiz vermiş olduğumuz hizmetlerden memnun kalmışlardır. Bu yüzden reklam yapmadığımız halde İstanbul ilinin en bilinen firması olduk. Müşteri memnuniyet ilkesinden taviz vermeden hizmet veren firmamızdan Cam temizliği, villa temizliği, tadilat sonrası temizlik, depo temizliği, ofis temizliği, atık su temizliği, kanal temizliği, derslik temizliği, apart temizliği, inşaat temizliği, dış cephe temizliği,  periyodik temizlik ve bakım hizmetleri satın alabilirsiniz.



Nişantaşı bölge halkına temizlik konusunda bizi sorun. Hakkımızda iyi şey söyleyen bölge halkı kısa sürede bizi Nişantaşı bölgesinde en yoğun çalışan firma yaptı. Mutlu ettiğimiz müşteri kitlemiz bizi sevdiklerine tavsiye etti. Kısa sürede adımız ve şanımız yürüdü. Bugün temizlik firması denilince ilk olarak bizim söylenmemizin sebebi budur. Biz varken müşterilerimiz artık başka temizlik firması arayışına son verdi.

Nişantaşı temizlik firması olarak bizimle çalışan firmalar şunlardır: Webrazi, Türk hava yolları, Toyata Gedizler, Penti, Katar konsolosluğu, Alfemo, Türkiye Finans.

Nişantaşı temizlik firmamızın adresini sizlere vererek yazı dizimize son vereceğim. Temizlik işinde pişmanlık yaşamak istemiyorsanız hemen bize aşağıdaki adreslerimizden ulaşın.

Halıcıoğlu Mah. Kapı Kahyası Sokak No:14/A BEYOĞLU – İSTANBUL
Eposta adresimiz yesiltemizlik@gmail.com
TEL: 0(212) 369 90 75
GSM: 0(536) 797 61 78

« Son Düzenleme: Aralık 14, 2019, 08:23:20 ÖS Gönderen: admin »
imza: Oyun - Forum