kred Enerji Danışmanlığı Antalya

Gönderen Konu: Enerji Danışmanlığı Antalya  (Okunma sayısı 865 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Enerji Danışmanlığı Antalya
« : Eylül 17, 2019, 06:39:37 ÖS »
Enerji Danışmanlığı Antalya



Binalarda ve tüm yapılarda kullanım izninin ayrılmaz bir parçası olarak enerji kimlik belgesi alınması, 5627 sayılı Enerji Verimliliği kanunu kapsamında bazı binalar istisna olmak üzere tüm binalarda zorunlu bir konumda bulunmaktadır. Bazı kanunlar kapsamında alınmadığı durumda idari yaptırımlar görülebileceği için alınması bir zorunluluk oluşturmaktadır.

Enerji projelerinin oluşturulması, enerji etüt proje çalışmaları, gerekli belgelerin alınması ve yalıtım danışmanlığı gibi hizmetlerinin sağlanması için tercih edebileceğiniz VET Enerji firması, en güvenilir ve sorunsuz aracı kurum ve kuruluşlar arasında bulunurken, başvuru yaptığınız takdirde en hızlı sonuçları alabilirsiniz. Hem iletişim noktasında hem hizmet kalitesi hem de hizmet fiyatları noktasında avantaj oluşturan firma, sizin için büyük bir rahatlık oluşturmaktadır.

VET ENERGY kuruluşumuz Enerji Bakanlığı ve Bayındırlık Bakanlığının yetki belgeli kuruluşu olarak, ülkemizin birçok vilayetinde Enerji Verimliliği çalışmaları ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB) uygulamalarını gerçekleştirerek hizmet sağlamaktadır.

EKB Ve Enerji Sınıfları

Firma üzerinden temin edebileceğiniz enerji kimlik belgesi kapsamında farklı enerji sınıfları belirlenmektedir. Bu noktada binanın metrekare ölçüsü kapsamında yıllık enerji tüketimi, bu değere istinaden karbondioksit salımı hesaplaması, referans bir bina ile bu değerlerin kıyaslanması ve kıyaslama sonucu kapsamında A-G sınıfları arasında bir yerleştirme yapılması bulunmaktadır.

Ayrıca firmamız; İşletmelerin Enerji verimliliği projelerinin uygulama aşamasında, yurtiçi ve yurtdışı kaynaklardan finansal yönde destekler sağlamaktadır.

Enerji Kimlik Belgesi Her Binada Zorunlu Mudur?

VET Enerji Firması tarafından sunulan hizmetlerde enerji etüt proje danışmanlığı ve ekb için başvuru gerçekleştirdiğinizde bu belgeyi alıp almamak konusundaki zorunluluğunuz belirlenmektedir. İstisnai binalar olarak belirtilmiş yapılar haricinde tüm binaların bu belgeyi alması bir zorunluluk olurken, tam kapsamlı bilgi edinmek için firmanın www.vetenerji.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.vetenerji.com/
imza: Oyun - Forum