kred Gent’s İstanbul Erkek Ve Çocuk Berberi

Gönderen Konu: Gent’s İstanbul Erkek Ve Çocuk Berberi  (Okunma sayısı 765 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Gent’s İstanbul Erkek Ve Çocuk Berberi
« : Eylül 05, 2019, 03:46:59 ÖS »
Gent’s İstanbul Erkek Ve Çocuk Berberi


İstanbul Kadıköy Suadiye Erkek Kuaförü ve İstanbul Çocuk kuaförü şubesiyle her yaştan erkek bireylere hizmet vermeye devam etmektedir. İstanbul Sakal bakım ürünleri ve İstanbul Kerastase saç bakım ürünleri gibi pek çok hizmeti de bünyesinde barındıran Gent’s İstanbul, Kadıköy Şaşkınbakkal’da hizmetlerine devam ediyor.

Saç ve Sakal İçin En İdeal Çözümler

Her gün değişen erkek saç ve sakal modası konusunda kendini sürekli geliştirmekte olan firma, sektöründe lider ve öncü markalardan biri haline gelmiş durumdadır. Pek çok farklı çeşit saç ve sakal modelleriyle rakip firmalar arasından sıyrılan Gent’s İstanbul, her yaştan erkeğin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

Saçlarınız İçin En Modern Görünüm

Suadiye Erkek Kuaförü hizmeti veren Gent’s İstanbul özel bir kurumdur. Kurumda 20 yıldır elleri makas tutan tecrübeli ustalardan hizmet alınmaktadır. Gent’s İstanbul bir erkek kuaförü olmanın verdiği centilmenlik ile çocuk, ergen, genç, yaşlı her yaştan insanlara hizmet vermektedir. İstanbul gibi karma bir kültürün kaynaştığı noktada verilen hizmet çok yönlü olmalıdır. Bu hizmeti sizlere uyum içerisinde sunmaktadır. İstanbul çocuk kuaförü alanında uzun yıllar hizmet etmiş ve en iyi hizmet şeklini tecrübe edinerek öğrenmiştir. Bu yüzden gönül rahatlığı ile çocuklarınızı Gent’s İstanbul’ a götürülebilirsiniz.
imza: Oyun - Forum