kred Yatakta kendinizi şımartın

Gönderen Konu: Yatakta kendinizi şımartın  (Okunma sayısı 3495 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4455
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Yatakta kendinizi şımartın
« : Aralık 04, 2014, 12:54:05 ÖÖ »
Sıcacık yatağınızda gün boyu uzanıp kendinizi şımartmya ne dersiniz ?

Nihayet kendinize ayırdığınız gün geldi. Dışarıdaki soğuk havaya inat, siz bütün gün yatağınızda vücudunuzu, cildinizi ve ruhunuzu şımartacaksınız

Dışarıda kar yağıyor, hava buz gibi soğuk. Vücudunuzsa soğuk hava şartlarına isyan etmiş yataktan dışarı adım atmıyor. Ama neyse ki bugün sizin gününüz! Yani ne zamandır hayalini kurduğunuz gün. Yatağınızda sıcacık bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Çünkü sizi bütün gün şımartacak lüks bir kahvaltıdan, güzellik maskesine ve meditasyona kadar birbirinden keyifli sürprizler bekliyor. Tadını çıkarın!

Mis kokulu uyku

Rahatlama seansına mis gibi kokulardan başlamak gerekiyor. Nevresimlerinizi değiştirin ve tertemiz nevresimlerinize, nane, sedir ağacı ya da karanfil kokulu sprey sıkın. Çünkü bu kokular enerjinizi arttırarak kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Şimdi bu kokuların eşlik ettiği keyif dolu bir uykuya dalın. Canınız ne zaman isterse o zaman uyanın.

En keyifli egzersiz

Güne iyi bir başlangıç için egzersiz şart. Ama egzersiz deyince hemen keyfiniz kaçmasın. Öyle ya, bugün sizin gününüz, hiç yorulmayacaksınız. Önce yatağınızın üzerinde dik ama rahat bir pozisyonda bağdaş kurun. Ellerinizi göbek deliğinizin sağ ve soluna yerleştirin. Gözlerinizi kapatın. Burnunuzdan derin derin nefes alıp ağzınızdan verin. İşte bu kadar basit!

Uzaklara dalıp gidin

Uzun zamandır okumayı istediğiniz kitaba başlamak için harika bir fırsat. Odanızda kokulu mumlar yakın ve kendinize sıcak çikolata hazırlayın. Dinlendirici bir müzik eşliğinde yatağınızda uzanarak kitapta yazanların dünyasına dalıp gidin.

Meditasyona ne dersiniz?

Daha önce meditasyon yapmadıysanız bu sizin için harika bir deneyim olacak. Yatağınızda sırtınız dik bir pozisyonda topuklarınızın üzerine oturun. Ellerinizi birleştirip başparmaklarınızı göğüs kemiğinize yaslayın. Mümkün olduğu kadar gevşeyin, aklınızı boşaltın ve rahatlayın. Sizi rahatsız eden bütün düşünceleri aklınızdan çıkarıp atın. 5 dakika gözleriniz kapalı şekilde meditasyon yapın.

Prenseslere layık kahvaltı

Sanki bir sarayda yaşıyorsunuz ve hizmetkarınız size mükemmel bir kahvaltı hazırlayıp yatağınıza getirmiş. Kocaman bir tepsiye minik bir vazoda çiçek, sıcacık yeşil çay, taze meyveler, rengarenk sıralanmış kahvaltılıklar ve taze sıkılmış portakal suyu koyun. Yatağınıza uzanın ve bu lüks kahvaltının tadını çıkarın.

Güzellik maskesi olmadan olmaz!

Sıcacık bir banyoyla rahatlayıp gözeneklerinizi açtıktan sonra aktarlardan satın aldığınız kil maskesini yüzünüze uygulayın. Daha sonra yumuşacık yatağınıza gömülüp 20 dakika kadar etki etmesini bekleyin. Belki bu sırada tatlı bir uyku keyfi daha yaparsınız.

Saçları unutmuyoruz!

Güçlü ve parlak saçlar için saçınızı zeytinyağı ile tarayın ve diplere işlemesi için başınıza sıcak bir havlu sarıp bir iki saat uykuya dalın. Güzellik uykunuzdan uyandıktan sonra uygun bir şampuanla saçlarınızı yıkayın.
imza: Oyun - Forum