kred Kontör Yükleme Hizmeti

Gönderen Konu: Kontör Yükleme Hizmeti  (Okunma sayısı 824 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Kontör Yükleme Hizmeti
« : Haziran 25, 2019, 03:18:21 ÖS »
Kontör Yükleme Hizmeti


GSM operatörlerince faturasız hatlı kullanıcıların farklı paketler için farklı miktarda lira yüklemeleri gerekir. Ancak çoğu zaman bireyler operatörler tarafından belirlenen ve paket tutarından daha fazla olan kontörleri yükleme durumunda kalır. Bu durumda gereksiz kesintiler ve bireyin daha fazla para ödemesi gibi istenmeyen olumsuzluklara yol açabilecektir. Firma gerçekleştirmekte olduğu avantajlı hizmet kapsamında müşterilerinin hiçbir ekstra tutar ödemeden yalnızca ihtiyaç duydukları miktarda tl yükle avantajlarını sunmaktadır.

Sektörün öncü kuruluşlarından birisi olan kontör sitesi, hiçbir zaman kalitesinden ödün vermiyor. Hizmetlerinde ki başlıca ilkeleri kalite, güven, müşteri memnuniyeti olduğu için bu amaçlara uygun ilerliyorlar. Yürüdükleri yolda hedeflerine ulaşmış olmalarına rağmen durmuyor ve çalışmaya devam ediyorlar. Sitenin önceliği her zaman daha iyi olabilmektir.

Bayilik aldığınızda müşterilerinize her zaman yüklemeyi yapabilme şansını tanımaktadır. Günün her vakti destek alarak müşteri potansiyelinize uygun şartlarda satış yapılabilmektedir. Toplu sms gönder gibi seçenekten yararlanarak bilgilendirme ya da reklam yapmayı kolaylaştıran bir alandır. Hedefinizi büyütmenin fikir deposu olan bu siteyi incelediğinde cazip ve iş alanınıza uygun fikre ulaşılmaktadır.

https://www.kontor.com.tr/
imza: Oyun - Forum