kred Yıpranmış saçlara bakım

Gönderen Konu: Yıpranmış saçlara bakım  (Okunma sayısı 3235 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Yıpranmış saçlara bakım
« : Aralık 04, 2014, 12:52:29 ÖÖ »
Saç kremi sanıldığı gibi saçlara zarar vermez, kepek yapmaz! Aksine her yıkamada, şampuan sonrası uygulanan krem, saçı besler ve kalitesini artırır ..
Yanlış: [hstekesme]İkisi bir arada[hstekesme] şampuan kullanıyorum, o nedenle saç kremi kullanmama gerek yok!
Doğru: Şampuan çoğunlukla saçı temizlemek, saçtaki fazla yağı ve tozu arındırmak için formüle edilmiştir. Saç kreminin sahip olduğu kadar besleme ve koruma özelliklerine sahip değildir. O nedenle sadece şampuan kullanmak, saçın düzenli bakımı için yeterli değildir. Saçta kepek yapmaz
Yanlış: Saç kremi saçlarımı döküyor.
Doğru: Öncelikle her gün 100 tele kadar saç kaybının normal olduğunu bilmek lazım. Ancak saç kremi kullanımıyla bunda bir artış olmadığı bilimsel olarak
kanıtlanmıştır.
Yanlış: Saç kremi kepek yapıyor ve saç derimi kaşındırıyor.
Doğru: Cildin yenilenme sürecinde ölü deri hücrelerinin normalden daha hızlı ve büyük parçalar halinde dökülmesine [hstekesme]kepek[hstekesme] denir. Saç kremi kullanımının buna yol açmadığı yine bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Yanlış: Şampuan üstüne sürekli saç kremi kullanmak, uzun vadede saçıma zarar verir.
Doğru: Tam tersine saç kremi, saç üzerinde koruyucu tabaka oluşturarak saçı besler, onarır ve gelecek zararlara karşı korur, saça bir zarar vermez.
Yanlış: Saçlarım şampuan ile yıkadıktan sonra kolayca taranıyor, saç kremi kullanmaya ihtiyacım yok.
Doğru: Saç kremi sadece saçın daha kolay açılmasını ve taranmasını sağlamaz, bunun yanı sıra saç üzerinde birçok önemli etkisi vardır. Saçı besler, güç kazandırarak kolay kırılmasını ve kopmaya bağlı dökülmesini engellerken, gelecek zararlara karşı da saçı korur.
Yanlış: Aylık profesyonel bakım uyguluyorum, o yüzden her yıkamada saç kremi kullanmama gerek yok.
Doğru: Her yıkamadan sonra düzenli saç kremi kullanmak, saçınızda oluşacak uzun vadeli yıpranmayı önler. Bu şekilde günlük bakım ile saçınızın aylık yoğun ve profesyonel bakımlara ihtiyacı kalmaz.
1 dakika ayırmak yeterli
Yanlış: Saç kremi uygulamak çok zamanımı alıyor, o nedenle sadece şampuan kullanıyorum.
Doğru: Her yıkamada, şampuandan sonra saç kremini saç uçlarına sürüp sadece 1 dakika beklemeniz ve daha sonra durulamanız yeterlidir. Sadece bu kadar zaman ayırarak saçlarınızda en iyi sonucu elde etmeniz mümkün.
imza: Oyun - Forum