kred Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajı

Gönderen Konu: Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajı  (Okunma sayısı 778 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajı
« : Mart 20, 2019, 09:50:14 ÖS »
Web Site İsmi : Bayanlarplaji.com.tr

Site Başlığı : Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajı

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Eylül 2014

Site Tanıtımı : Kadın arkadaşlarınızla harika vakit geçirebileceğiniz, başarılı bir kadınlar plajı mı arıyorsunuz? Bu durumda sizlere gönül rahatlığıyla Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajını tavsiye ederim. Bu plaj içerisinde, asla ve asla erkeklere rastlanmaz. 8 yaşından küçük erkek çocukları ve kadınlar, plaj içerisinde gün boyu deniz keyfi yaşayabilir.

Plajda görev yapan personellerin de tamamı kadındır. Masmavi denizi, tertemiz kumları ile büyük beğeni toplayan Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajını daha yakından tanımak isterseniz, bu konuda bayanlarplaji.com.tr isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Site içerisinde, plajın boş halinin fotoğraflarını görebileceksiniz. Böylece plaja gitmeden evvel, nasıl bir yer olduğuna dair fikir edinebilirsiniz.

Pek çok kişinin ortak görüşüne göre en iyi bayanlar plajı Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajıdır. Bu plaja gitmeden evvel, rezervasyon yaptırmanız gerekecektir. Rezervasyonlarınızı gerçekleştirmek adına, bayanlarplaji.com.tr adresindeki iletişim ve rezervasyon menüsünde bulunan formu doldurabilirsiniz. Arzu ettiğiniz takdirde, 0532 243 53 47 ya da 0539 816 15 84 numaralı telefonları arayarak da rezervasyon yapabileceksiniz.

İstanbul'un gerek Avrupa yakasından, gerekse de Anadolu yakasından plaja servisler kalkmaktadır. Kadın arkadaşlarınızla beraber, plaja konforlu servisler içerisinde ulaşmak adına, firma ile iletişim kurabilirsiniz.

Plajda kadınları; cankurtaran, soyunma kabinleri, mescit, sağlık kabini, özel duş kabinleri, masa, sandalye, şezlong, kafe ve tertemiz tuvaletler bekliyor olacak.
imza: Oyun - Forum