kred Sağlıklı bir cilt için bakım önerileri

Gönderen Konu: Sağlıklı bir cilt için bakım önerileri  (Okunma sayısı 3214 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Sağlıklı bir cilt için bakım önerileri
« : Aralık 04, 2014, 12:52:10 ÖÖ »
Gece uyumadığınız için ya da yorgunluktan gözleriniz şişti. İşte gözlerinizdeki şişlik, kızarıklık ve morluğu gidermenin yolları..

1. Metal Kaşık
Yapacağınız tek şey iki metal kaşık almak, bir dakika kadar soğuk suyun altında tutmak ve kaşıkları baş aşağı gözlerinizin üzerine koymak. Bunu da yapamıyorsanız kalp kırıklığından daha büyük sorunlarınız var demektir.

2. Hemoroid Kremi
Bunu güzellik yarışmalarına katılan bütün kızlar yapıyor. Kulağa tehlikeli gibi gelse de işin sırrı köpekbalığı ciğeri yağı gibi maddelerin şişlikleri azaltması. Göz kapaklarınıza biraz sürün ve şişliğin inmesini bekleyin. Bu işi dikkatli yapmanız ve prospektüsünde [hstekesme]körlüğe yol açabilir[hstekesme] gibi bir uayrı olup olmadığına bakmanızı öneririz.

3. İnce Salatalık Dilimleri
Cindy Crawford[hstekesme]un başvurduğu bu yöntem oldukça etkili. Gözünüzü kapatın ve üzerine koyup bir süre bekletin. Denemekte fayda var.

4. Siyah Çay Poşetleri
Tek yapacağınız çay poşetini soğuk suda 10 dakika bekletmek ve hafifçe bastırarak göz bölgenizde gezdirmek. Çaydaki bir madde gözde biriken suyu çekiyor.

5. Çiğ Patates Dilimleri
Bütün gece doğru düzgün uyumadınız. Telaşa gerek yok. Bir patates aslın dilimleyin ve göz altı bölgenize uygulayın. Yüzünüz dilimlerdeki potasyumu emecek ve hoş olmayan morluklar kalkacak.
imza: Oyun - Forum