kred Kilo vermek için tüketilmesi gereken yiyecekler

Gönderen Konu: Kilo vermek için tüketilmesi gereken yiyecekler  (Okunma sayısı 3034 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4455
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Kilo vermek için tüketilmesi gereken yiyecekler
« : Aralık 04, 2014, 12:51:46 ÖÖ »
Doğru yiyecekleri tüketmek, gerçekten de incelmenize yardım eder. Bu yazımızda mutfağınızda bulunabilecek en iyi iştah kesici yiyeceklerin bazılarını bulacaksınız. Bu yiyecekleri kullanarak daha çabuk zayıflamamız mümkün olacaktır.


Çam fıstığı:
Yapılan yeni araştırmalara göre çam fıstığının içinde bulunan yağ asitleri, iştahımızı bastıran kolesistokinin adlı hormonun salgılanmasına yol açıyor. Çam fıstığını salataların üzerinde veya pesto sosu ile karıştırıp tüketebilirsiniz.


Sıcak sıvılar (kahveler, çorbalar… vb.):
Şikago’daki Koku ve Tat Araştırmaları Vakfı’na göre (Smell and Taste Research Foundation) sıcak yiyeceklerin saldığı aroma, beyindeki tokluk merkezlerini etkileyerek daha tok hissetmemizi sağlıyor. Biliyoruz ki soğuk bir pizza diliminin yerini hiçbir şey tutamaz. Fakat onu mikrodalgada ateşe verin, eminiz ki daha az yiyeceksiniz.


Yeşil yapraklılar:
Lahana, marul, ıspanak ve diğer yeşil yapraklı sebzeler, neredeyse sıfır kalori taşır ve çoğu zaman onları sindirme yolu ile yakarız. Salatalık ve kereviz de bu gruba dâhil edilebilir.

Yağlar:
Cornell Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaların sonucuna göre; ekmeğini zeytinyağına batırıp yiyenler, katı yağ sürenlere göre daha az ekmek tüketiyor ve S oranında daha az kalori alıyor. Bu sonuca neyin neden olduğu tam olarak bilinmiyor fakat sıvı yağda (zeytinyağı) doygunluk yaratan maddelerin daha fazla bulunduğunu söyleyebiliriz.
imza: Oyun - Forum