kred Flatfy ile emlak araması

Gönderen Konu: Flatfy ile emlak araması  (Okunma sayısı 760 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4432
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Flatfy ile emlak araması
« : Ocak 17, 2019, 08:16:05 ÖS »
Flatfy ile emlak araması

tr.flatfy.com isimli internet sitesi kolay bir şekilde daire aramaları yapmanız için kurulmuş yeni nesil bir gayrimenkul arama motorudur. Flatfy internet sitesini kullanarak dilediğiniz gayrimenkule ilişkin ilan aramalarını kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Flatfy’ın en önemli özelliği sade şekilde düzenlenmiş site tasarımıdır. Bu tasarımı sayesinde Flatfy üzerinden yapacağınız emlak aramalarında doğrudan sonuca erişebilir ve detaylar arasında zaman kaybetmemiş olursunuz. Flatfy’ın kullanıcılarına sunduğu en büyük özelliği kullanım kolaylığıdır. Bu sayede, emlak aramalarınızı site site gezip farklı kriterler ile ilan araması yapmanıza gerek kalmayacak bir biçimde gerçekleştirmiş olursunuz.

Örneğin; Malatya satılık daire fiyatları
ile ilgili bir emlak ilan araması yapacaksanız Flatfy üzerinden yapmanız gereken tek şey ilgili bölümdeki şehir aramalarında arama yapacağınız şehri Malatya olarak ve arama yapmak istediğiniz daire tipini de satılık daire olarak seçmektir. Bu şekilde yapacağınız aramanın sonuçlarını tek bir ekran üzerinden görebilir ve ülkemizin en popüler ilan platformlarında yer alan ilanlara tek bir tıkla erişebilirsiniz. İlginizi çeken bir emlak ilanı olduğunda ise yapmanız gereken sadece o ilana tıklamak. Bu şekilde doğrudan ilgili ilan sitesine yönlendirilir ve ilana ilişkin sonucu doğrudan site üzerinde görebilirsiniz.

Flatfy arama motoru ile yapacağınız emlak aramalarını oldukça kolay olarak bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
imza: Oyun - Forum