Gönderen Konu: Tanıtım Filmi Prestij Sağlar  (Okunma sayısı 1018 defa)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Tanıtım Filmi Prestij Sağlar
« : Ocak 02, 2019, 05:21:06 ÖS »
Tanıtım Filmi Prestij Sağlar

İnsanlar genellikle görsel olarak öğrendikleri bilgileri okumuş olduklarına göre daha çok akıllarında tutmaktadırlar. İnsan hafızasının bu özelliğini reklam alanında kullanmak için tanıtım filmi fikri ortaya çıkmıştır. Bu filmler kurum ve kuruluşların insanlara hizmetleri hakkında bilgi vermek için hazırladıkları tanıtım videosu olarak tanımlanabilir.

Televizyon Reklamları İçin Tanıtım Filmleri

Şirketlerin reklam için medya kuruluşlarına yaptırdıkları kurumsal tanıtım filmi reklam amacı ile kullanılarak halka ürün tanıtımı yapılmaktadır. Bu filmler genellikle televizyonlarda ya da internet sitelerinde yayınlanmaktadır. Şirketlerin ön planda olan özelliklerinin anlatıldığı bu filmlerde müzik, seslendirme, metinler ve animasyonlar da kullanılmaktadır.

Yüksek Çözünürlüklü Tanıtım Videoları

Reklam için tanıtım filmi çekimi yaptırmak isteyen kurumlar yüksek çözünürlüklü kameralarla çalışan medya ajanslarını tercih ederler. Kaliteli videoların daha çok dikkat çektiği için tanıtım videosu çekimi için profesyonel bir ekip ile çalışmak gerekir. Görüntünün yanı sıra film içinde kullanılan özel efektlerin ve animasyonların da profesyonel bir görüntü oluşturacak şekilde düzenlemesi büyük bir önem taşır.

http://www.hdtanitimfilmi.com
imza: Oyun - Forum