kred Lazer El Gençleştirme

Gönderen Konu: Lazer El Gençleştirme  (Okunma sayısı 2899 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4448
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Lazer El Gençleştirme
« : Aralık 03, 2014, 10:21:23 ÖS »
EL GENÇLEŞTİRME

             Ellerimiz dış etkenlere karşı yüzümüz kadar açık olan  organlarımızdan biridir. Bu nedenle el ve yüzde yaşlanma belirtisi en  erken ve belirgin olarak gözlenir. Ellerde yaşlılığa bağlı lekeler,  kırışıklıklar ve deride kabalaşma gözlenir.  Cilt normal gerginliğini ve elastikiyetini kaybeder.
 El cildinde kullanılan sabunla, kimyasallar, güneş, ısı, nem gibi  birçok neden yaşlanmayı tetikler. Tüm cildimizde olduğu gibi ellerimizde  de cilt kendini sürekli yeniler. Yani genç kalmaya çalışır.  Yaşlılıkla birlikte cilt kendini yeterince onaramaz hale gelmektedir. Bu  durumda yukarda bahsedilen  yaşlılık belirtileri oluşacak ve yaşlılık  el görünümü meydana gelecektir.
 Fraksiyonel lazer sistemleri el gençleştirmede kullanılan başarılı  sistemlerdir. Bu konuda yapılmış klinik ve objektif çalışmalar el  gençleştirme için fraksiyonel lazerleri önermektedir.
Fraksiyonel lazerler cildin durmuş ya da yeterince tetiklenemeyen onarım  sistemlerini hareketlendirir. Bunu ciltte mikro düzeyde hasar  oluşturarak yapar. Bu aslında cildi aldatma taktiğidir. Cilt hasarlı  alanları hızla önerir.  Bu sayede cilt gençleşir. Derideki kabalaşma azalır. Cildin nem dengesi  sağlanır. El cildindeki kırışıklık ve lekeler azalır.

 Bir ele yapılıp diğer ele yapılmayan uygulamalar objektif olarak  göstermiştir ki fraksiyonel lazer el gençleştirmede kullanılan en iyi  lazer sistemlerindendir.
 Fraksiyonel lazer uygulamaları ihtiyaca göre 6 seans kadar  uygulanmaktadır.
imza: Oyun - Forum