kred Jİlet İzlerİ tedavİsİ

Gönderen Konu: Jİlet İzlerİ tedavİsİ  (Okunma sayısı 2857 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Jİlet İzlerİ tedavİsİ
« : Aralık 03, 2014, 10:21:05 ÖS »
JİLET İZLERİ TEDAVİSİ

             Jilet izi tedavisi oldukça güç olan scar dokularıdır. Genelde  düzensiz ve vücut çizgilerine ters olduklarından fazlaca reaksiyon  göstererek oluşan izlerdir. Bu izler genelde ergenlik çağında bir miktar  sorun yaşayan kimseler tarafından kendi kendilerine yapılırlar. Daha  sonraki hayatlarında bu izlere sahip olan kimseler bu izlerden  çoğunlukla kurtulmak isterler. Jilet izlerine sahip kimseler aslında en fazla bunların jilet izi  olduğunun başkaları tarafından bilinmesini istememektedir.
             Yani jilet izi kozmetik bir sorundan çok o kişi için sosyal  bir sorundur. Bu sosyal sorunu aşmak için büyük cerrahi girişimleri bile  göze alabilmektedirler.
             Fraksiyonel lazerler bu anlamda jilet izlerine sahip kimseler  için bir umut olmuştur. Bu izlerin tamamen yok edilebileceğini kimse  garanti edemez. Fakat önemli derece iyileşme sağlanabilir.
             Fraksiyonel lazerler tüm yara ve ameliyat izlerinde olduğu  gibi bilindik mekanizma ile izleri her seansta bir miktar eritip yandaki  sağlam doku tarafından iyileştirilmesini sağlar.
             Fraksiyonel lazerlerden ne oranda fayda göreceğinizi  kestirmek güçtür. Bunun nedeni ise jilet izlerinin aşırı reaksiyonla  oluşmuş scarlar olmasından kaynaklanır. Yni bir anlamda kötü iz  dokularından biridir.
             Çok fazla olduğunda bu tip izlerin cerrahi tedavisi zor bazen  imkânsızıdır. Lazer tedaviler cerrahi ilede kombine  kullanılabilmektedir. Yda yapılacak cerrahiyi kolaylaştırabilir. Çünkü  fraksiyonel lazer uygulaması kolaydır
             Fraksiyonel lazer iz tevdilerinde ayda bir kez uygulanır. 6  seans ortalama uygulama önerilmektedir.
imza: Oyun - Forum