kred Fraksiyonel Lazer Teknolojisi

Gönderen Konu: Fraksiyonel Lazer Teknolojisi  (Okunma sayısı 2858 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4451
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Fraksiyonel Lazer Teknolojisi
« : Aralık 03, 2014, 10:20:30 ÖS »
Fraksiyonel Lazer Teknolojisi

           Frksiyonel lazerler kelime anlamının da ifade ettiği gibi  fraksiyonlu yani parçalı etki gösteren lazerlerdir. Normal lazer  teknolojisinde lazer başlığından atılan ışın başlığın tamamı kadar bir  alana etki eder. Fraksiyonel lazer teknolojisinde ise sağ görselde de  görüldüğü gibi aralıklar bırakarak atış yapılır. Bu nedenle bu lazerlere  bu fraksiyonel lazer isim verilmiştir.             
           Ablatif lazerler adı verilen ve ciltteki dokuyu hasara  uğratıp  cildin yenilenmesini tetikleyen lazerler eskiden beri kullanılmakta   idi. Fakat bu lazer sistemleri atış yapılan alandaki tüm deride tahribat   yapmaktadır. Atış yapılmayan deri kısmından yavaş yavaş iyileşme  sağlanır.  Lazer başlık çaplarının ortalama 1   cm dir. Bu alan büyük  bir alan anlamına gelir.  Bu alanda oluşan tahribatın iyileşmesi de bu   nedenle uzun sürer. Tüm bu nedenlerle yan etki ihtimali eski ablatif  lazerlerde  daha fazladır.
             Ablatif lazerlerin bu istenmeyen yan etkileri fraksiyonlu   lazerlerle çözüldü. Fraksiyonel lazer sistemleri ile deriye atış  yapıldığında  milimetrik delikler açarak hemen yanındaki dokuyu sağlam  bırakır. Bu özellik  sayesinde tahrip edilen minik alanlar cilt  tarafından kolayca onarılabilir.  Onarım süresi 48 saat kadar kısa olur.  Ciltte oluşan kızarıklık ve ödem ise  genellikle en geç 2 hafta sonra  geçer. İşte tüm bunlar fraksiyonel lazeri diğer  ablatif lazerlerden  farklı ve üstün kılmaktadır.
             Doktorlar yeni fraksiyonel ablatif lazerler sayesinde  sivilce ve diğer nedenlerle oluşan cilt izlerinde daha cesur ve başarılı   tedaviler yapabilmektedir.
imza: Oyun - Forum