kred Meme kÜÇÜltme amelİyati

Gönderen Konu: Meme kÜÇÜltme amelİyati  (Okunma sayısı 2922 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4448
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Meme kÜÇÜltme amelİyati
« : Aralık 03, 2014, 10:20:09 ÖS »
MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI

           Dünya  üzerinde milyonlarca kadın göğüs ölçülerinden dolayı  rahatsızlık çekiyor. Büyük ve sarkık göğüsler, kadınlarda ciddi  problemlere zemin hazırlıyor. Göğüslerin normalden daha büyük  ve ağır olması, kadının fiziki görüntüsünü bozmasının yanı sıra boyun,  sırt ve omuz  ağrılarına, normal dik duruş pozisyonunun bozulmasıyla  kamburlaşmaya, memelerin karın cildi ile temas eden alt yüzeyinin aşırı  terlemesi ile pişik oluşması ve mantar infeksiyonlarına, sütyen  askılarının omuz üzerinde derin izler  bırakmasına neden olur. Meme  büyüklüğünün fazla olması, hareket  kısıtlılığıyla birlikte kıyafet  seçiminde ve beğenisinde hissedilen sıkıntılar,  göğüs  büyüklüğünü gizleme çabaları gibi sosyal problemleri de beraberinde  getiriyor. Büyük göğüsleri gizlemek, ağırlığını taşımak, uygun  beden sütyen ve kıyafet  bulmak, terleme yapması, tek tek ele alınınca  basit şikayetler gibi görünse de, bunların hepsini alt alta  topladığınızda, toplamı büyük bir kabusa dönüşebilir. Büyük ve sarkık memelerin  yol açtığı bu tür şikayetlerden meme küçültme ameliyatları ile  kurtulmanız mümkündür.
           Yeni göğüslerin  tasarımı
            Meme küçültme ameliyatında  hedef, beden ölçülerinize uygun büyüklükte, doğal bir şekle sahip  simetrik meme elde etmektir. Dünya standartlarında B cup ve B-C  cup arası meme büyüklükleri normal kabul  ediliyor. Cup size meme  büyüklüğünü ifade eden bir terim, bunu sütyen bedeni  ölçünüzle  karıştırmayın. Hastaların çoğu kendi meme büyüklüğünü ya da  olmasını istediği meme büyüklüğünü genellikle sütyen bedeni  ölçüsü kullanarak ifade eder. Halbuki sütyen bedeni ölçüsü göğüs  hizasındaki sırt çevresi ölçüsüdür. Bu ölçü sırtınız genişledikçe  artar, bu yüzden meme büyüklüğünün gerçek bir ifadesi sayılmaz.  Ancak unutmayın ki, beden genişliği her kişide farklı olacağı için  herkesin bedenine uygun göğüs büyüklüğünün de standardı yoktur.
           Meme Küçültme  Operasyon Teknikleri
                                                       Uygulanan her iki  farklı meme küçültme ameliyatı tekniğine ait ameliyat tasarımı
                                                                                                Estetik cerrahinin gelişim süresi boyunca sayısı  bilinmeyecek kadar çok estetik meme küçültme ameliyatı tekniği  tanımlanmıştır. Bu teknikler, tanımlandığı zamanlarda uygulanmış,  avantajları, dezavantajları tartılmış, avantajları ağır basanlar,  üzerinde daha da  çalışılarak geliştirilmiş ve gelişim evrimi devam  ederek günümüze kadar gelmiştir. Tanımlanan çok sayıdaki teknik, elene  elene günümüzde artık belli başlı teknikler kullanılır hale gelmiştir. Estetik  meme küçültme ameliyatı, tıbbi bilgiler çerçevesinde üç boyutlu  geometrik bir tasarımın ameliyat aracılığıyla uygulanış  biçimidir aslında. Tasarımın mantığı, üç boyutlu yuvarlak hatlara sahip  bir yapının üç boyutlu olarak küçültülmesi üzerine kuruludur. Bunu  oluşturmak için Meme başını dilediğimiz noktaya taşıyarak bu  yapının neresinden ne şekilde bir eksiltme yaparsak hedeflediğimiz şekil  ortaya çıkar? sorusunu soruyoruz. Bu sorunun cevabı da belli başlı  bazı teknikleri bizim kullanımımıza sunar. Meme küçültme estetiği  teknikleri, meme başının olması gerektiği konuma getiriliş  biçimine göre tanımlanırlar. Bu tanımlamalar teknik nitelikli olup, biz  cerrahları ilgilendiriyor. Ben burada, teknikleri, asıl sizi  ilgilendiren ameliyat izlerinin şekillerine göre anlatmam daha  uygun. Estetik meme küçültme ameliyatlarında meme  başının çevresinde halka şeklindeki iz tüm tekniklerde vardır. Bu ize ek  olarak ya dikey doğrultuda ya da hem dikey hem yatay doğrultuda iz  bırakan iki farklı teknik vardır. Birincisindeki iz, meme  başının çevresinde halka şeklinde ve bunun alt ucundan memenin  alt kenarına doğru dikey doğrultuda uzanan bir iz oluşur. Diğerinde ise  bu ize ek olarak memenin alt kenarı üzerinde de yatay  doğrultuda iz kalır. Memenin mevcut büyüklüğüne, meme  küçültme miktarına ve sizin  beklentilerinize göre bu iki teknikten  biri seçilir.
                                                                                                                                                                                                                                   Göğüs küçültme ameliyatı sonrası iyileşme  dönemi videosu TV programı
                                                                                                                                                                                                                                                                                     Meme küçültme  estetiği olduktan sonra hamile kalırsam bebeğimi emzirebilir miyim?
            Hafif derecede meme  küçültme yapılmış ve süt  bezlerine fazla dokunulmamışsa sütünüzde  azalma olmaz. Sütün azalması çıkarılan süt bezlerinin miktarıyla  ilişkilidir. Süt bezlerinden ne kadar fazla çıkarılırsa,  o kadar süt  kaybınız olur. Süt kaybının derecesini meme küçültme estetiği  öncesinde tahmin etmek mümkün değildir. Bu arada meme küçültme  ameliyatı olmadığı halde sütü az gelen, sütten çabuk kesilen ya da  hiç sütü olmayan  kadınların da olduğunu unutmayın.
           MEME KÜÇÜLTME  ESTETİĞİ

           Meme küçültme ameliyatını,  uygun donanıma sahip bir hastanede yapmak gerek. Meme küçültme  estetiği, genel anestezi ile yapılması  gereken bir ameliyattır  ve yaklaşık 3 saat kadar sürer. Ameliyattan 3-4 saat sonra  ayağa  kalkabilirsiniz, 1 ya da 2 gün hastanede kalmanız yeterli olur. Ameliyattan  sonra rahatsızlık verecek derecede ağrı olmaz. Hissedeceğiniz hafif  ağrı da, ağrı kesici ilaçlar ile  rahatlıkla kontrol altına alınır. Ameliyatın  etkisinden dolayı göğüslerde şişlik (ödem) ve zaman zaman  morarma olabilir, şişlik ve morarma olmuşsa, yaklaşık 10 gün içinde  azalarak kaybolur. Ameliyattan 2-3 gün sonra banyo  yapabilirsiniz. Meme küçültme ameliyatını kendi kendine eriyen  gizli dikişlerle yaptığım için ayrıca dikiş aldırma zahmeti ve stresiniz  olmayacaktır. Ameliyattan sonra birkaç gün içinde kendi  işinizi kendiniz yapabilecek derecede iyileşirsiniz. 4-5 gün sonra masa  başı işlerinde çalışmaya başlayabilir, uçak yolculuğu yapabilirsiniz.  5-7 gün sonra ağır, yorucu ve uzun süreli olmamak  koşulu ile her türlü  aktiviteyi yapabilecek hale gelirsiniz. Yaraların iyileşmesi için  gereken  15 günün ardından havuza ve denize de girebilirsiniz.
           Meme küçültme  estetiği sonrası göğüslerim nasıl olacak?
           Estetik meme küçültme  operasyonundan sonra  ödem ve morluklar düzelecek, birkaç ay sonra göğüs  hafifçe aşağıya doğru  kayarak yerine oturacak, göğüs alt  kenarları normal şeklini kazanacak ve  ameliyat izleri yavaş  yavaş azalmaya başlayacak. Göğüs formunu tam olarak  kazanması  ve yara izlerinin belirginliğinin azalması için en az 6 ay gerekiyor.
           Meme küçültme  operasyonları her ne şekilde yapılırsa yapılsın, mutlaka iz  bırakır. Bu durum ameliyatın doğasında vardır. Ben, bu tür  operasyonlarda en az iz bırakacak tasarımı uygulamaya özen gösteriyorum.  Estetik göğüs küçültme ameliyatını takiben kişinin fiziki ve  ruhsal durumunda çarpıcı bir düzelme izlenir. Göğüs  büyüklüğünden kaynaklanan şikayetler hızla kaybolur, bu şikayetler  yerini bir hafiflik ve rahatlık  hissine bırakır.
           Meme küçültme  fiyatları
           Meme küçültme fiyatları,  memelerinizin büyüklük ölçüsü dikkate alınarak ne tür bir teknik  uygulanacağına, bir bakıma ameliyatın büyüklüğüne göre değişir. Ameliyat  olmak için tercih edeceğiniz hastanenin fiyat uygulamaları da meme  küçültme fiyatları açısından değişkendir. Meme küçültme  fiyatları konusunda kesin bir bilgi, ancak karşılıklı görüşme  sonrası yapılacak ameliyatın tekniği ve hastane tercihinizden sonra  belirlenir.


Op. Dr. H. Nazmi BAYÇIN
imza: Oyun - Forum