kred Güzelliğe Zarar Veren Alışkanlıklar

Gönderen Konu: Güzelliğe Zarar Veren Alışkanlıklar  (Okunma sayısı 2664 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4447
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Güzelliğe Zarar Veren Alışkanlıklar
« : Aralık 03, 2014, 10:19:17 ÖS »
Güzelliğe Zarar Veren Alışkanlıklar

   Kötü alışkanlıklarınız cildiniz  saçınız ya da tırnaklarınıza zarar verebilir. Peki bunları bırakmak ya  da daha doğru yapmak için ne yapmalısınız?

Telefonu yüzünüze  yaslayarak konuşmayı bırakın 
Çene çizgisinde akne ve boyun tutulmasına neden oluyor. Telefonu  cildinizden mümkün olduğunca uzakta tutun. Konuşurken başka işlerle de  uğraşıyorsanız ahize kapalıyken de konuşulabilen hoparlörlü  telefonlardan edinin.

Arındırıcı maskeleri haddinden  fazla kullanmayın 
Sonucunda aşınmış  yanan bir yüz ve tahriş olmuş bir cildiniz olabilir. Kendinizi tek bir  arındırıcı ya da temizleyici masaaale sınırlayın. Cildinizi ölü  hücrelerden temizleme işlemini çok sık gerçekleştirirseniz sonucu kötü  olabilir.

Makyajı temizlemeden uyumayın ya da egzersiz  sonrası yüz yıkamayı ihmal etmeyin 
Gözeneklerde tıkanma  yapışan kirpikler  gözlerde yanmaya neden oluyor. Şansınız var ki vakti en kıt olanlar  uykuya en fazla hasret kalanlar için bile pratik ürünler raflarda  mevcut. Son çare olarak  maskara  göz kalemi ve farınızı makyaj çıkarıcı mendillerle tek hamlede  temizleyebilirsiniz.

Tırnak yemeyi bırakın 
Düzenli olarak manikür yaptırın ya da tırnaklarınızı mevsimin moda  renklerine boyayın (iyi bakımlı tırnakları yeme ihtimaliniz d

Diş bakımını ihmal etmeyin   
Sararan dişler  kokan nefes  diş çürümesi  diş eti hastalıklarına yol açıyor. Günde iki kez dişlerinizi fırçalayın.  Dişlerin arasında sıkışmayan kaliteli bir diş ipi kullanın.

Çenenizle sınırlı cilt bakımından vazgeçin   
Dekolte bölgesi vaktinden önce yaşlanır. Göğüs gölgeniz yaşınızı ele  verebilir. Çünkü boyun ve göğüs derisi daha incedir  genellikle güneşe daha sık maruz kalır. Çenenizin altında kalan bölgeye  de yüzünüzde kullandığınız temizleyici  nemlendirici ve sıkılaştırıcı ürünlerden uygulayın.

Zamanı  geçen makyaj ürünleri kullanmayın 
Zamanı geçmiş makyaj ürünleri kullanmaktan ve kaplardaki ürünlere  parmakla dokunmaktan hemen vazgeçin. Çünkü  ciltte çatlaklar  enfeksiyonlar  gözde tahriş meydana gelebilir. Rengi  dokusu ve/veya kokusu değişen her şeyi atın. Rimeli üç ila altı ayda bir  değiştirin. Fondöteni de en azından yılda bir kez yenileyin. Ayrıca  kaplarda bulunan ürünleri mümkün olduğunca az ellemeye çalışın. Pamuk ya  da aplikatör kullanın ya da avuç içinize çok az bir miktarda dökün veya  sıkın. Her uygulama için farklı bir makyaj süngeri kullanın.
imza: Oyun - Forum