kred Araç kiralama adresi - Jetoto

Gönderen Konu: Araç kiralama adresi - Jetoto  (Okunma sayısı 1015 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
Araç kiralama adresi - Jetoto
« : Ağustos 08, 2017, 07:15:57 ÖS »
Site Adı : Jetoto.com

Site Konusu : Araç kiralama adresi - Jetoto

Site Açılış Tarihi : Kasım 2010

Site Tanıtım Mesajı : Çok sayıda araç kiralama firması, Jetoto adlı internet sitesinde sizler için bir araya geliyor. Siteye giriş yapanlar, Türkiye'nin pek çok ilinden kolayca araç kiralama fırsatı bulabilir.

Site üzerinden araç kiralamak için yapmanız gerekenler; kiralamak istediğiniz aracın markasını, kaç gün boyunca kiralayacağınızı ve aracın yer aldığı ili belirtmek olacaktır. Sitenin ana sayfasında yer alan bu forma, belirttiğimiz verileri girmeniz halinde, karşınıza çok sayıda araç kiralama teklifi çıkar. Bu teklifler arasından uygun gördüğünüzü tek tuşla seçebilirsiniz.

Türkiye'nin en başarılı araç kiralama firmaları, Jetoto platformunda bir arada bulunmaktadır. Dolayısıyla, araç kiralamadan evvel, mutlak suretle bu siteye girmenizi tavsiye ediyorum. Site üzerinden, en avantajlı fiyatlarla aracınızı kiralama şansı elde edebileceksiniz.

Aracınızı kiralamadan evvel; aracın yakıt tipini, vites türünü, markasını ve modelini tek tuşla belirleyebilirsiniz. Böylece karşınıza ilginizi çekmeyecek yüzlerce ilan yerine, ihtiyacınıza çözüm olabilecek daha az sayıda ilan çıkacaktır.

Arzu edenler bu site sayesinde; özel şoför, servis taşımacılığı, vip araç kiralama, uzun dönem araç kiralama gibi hizmetlere de başvurabilir.
imza: Oyun - Forum