kred İstanbul için namaz saatleri

Gönderen Konu: İstanbul için namaz saatleri  (Okunma sayısı 1538 defa)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4457
    • Profili Görüntüle
    • oyun hileleri
İstanbul için namaz saatleri
« : Temmuz 11, 2017, 02:57:54 ÖS »
İstanbul için namaz saatleri

Ziyaretçilerine İstanbul namaz saatlerini sunan namaz.mobi adresi ile birlikte, çok sayıda kıymetli dini bilgiye de ulaşma fırsatınız olacaktır. Sitede özellikle namaz üzerine birbirinden değerli paylaşımlar yer almaktadır. Namazın önemi, nasıl namaz kılındığı ve fazlası sitede kendine yer bulmuştur.

Sadece İstanbul değil, Türkiye'nin 81 ili için en güncel namaz saatleri, bu sitede sizleri bekliyor. Bulunduğunuz şehir her ne olursa olsun, namaz.mobi sayesinde, iliniz için namaz vaktini öğrenebilirsiniz. Namaz.mobi adresi yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz için de namaz vakitleri paylaşır. Sitede Türkiye dışında çok sayıda ülke için namaz vakti bulunabilir. Örneğin Londra, Köln, Münih, Amsterdam ve daha çok şehir için namaz saatleri bu sitede mevcuttur. Gurbetçilerimiz, namaz.mobi ile birlikte, şehirlerinin güncel ezan vakitlerini kolaylıkla öğrenebilecektir.

Site üzerinde Cuma namazı üzerine oldukça kıymetli bilgiler ziyaretçilere takdim edilmiştir. Cuma namazının önemi, bu namazın kaç rekattan oluştuğu ve nasıl kılındığı sitede sizleri bekliyor olacak. Ergenlik çağına girmiş her erkeğe farz olan cuma namazını siz de mutlaka kaçırmadan kılınız. Özürsüz bir şekilde cuma namazına gitmeyen yetişkin erkekler, bu durumdan ötürü büyük günah alabilir. Cuma namazını özürsüz olarak kılmamak doğru değildir. Bu bağlamda, her cuma günü öğle namazı vaktinde, camide hazır olarak beklememiz elzemdir.

Namaz.mobi adresi ziyaretçilerine her şehir için ayrı bir namaz vakti sayfası sunmaktadır. Sitedeki http://namaz.mobi/turkiye/istanbul-namaz-vakitleri sayfasında, İstanbul'un en güncel namaz vakitlerine kolayca ulaşabileceksiniz. İstanbul'da oturanlar, bu sayfaya bağlanarak diyanet ezan vakitlerini inceleme şansı bulabilir.

Sitede ziyaretçilere bolca sayıda sure ve ayet yine takdim edilmiştir. Çeşitli sure ve ayetleri namaz.mobi sayesinde gerek Arapça olarak okuyabileceksiniz, gerekse de bu sure ve ayetlerin Türkçe meallerine gözatabileceksiniz.

Kısacası; internetten namaz vakitlerini takip etmek, sure ve ayet okumak, kıymetli dini bilgiler edinmek isteyen herkes, namaz.mobi adresine girebilir.
imza: Oyun - Forum